- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Откакто пуснах това коте от прегръдките ми все едно сърцето ми се разби и сега ми липсва нещо дето не е било никога мое.Хора,да го взема ли?Как ще го гледаме двамата като по цял ден сме на работа?На кой да го дадем като заминем извън града?Как да го разнасям някъде като нямаме кола?Оффф ама искам бе,мамка му стара!А то е едно такова малко,беличко,с тия големи,сини очи!!!!
Не ми е кеф. Близнака има рожден ден, а даже и бира няма с кого да пия. Чувствам се гадно. Боли.
Хубава музика, хубаво време..прекрасно ми е.<3
Боли ме гърлото
Довечера тренировка
Засега нямам ного задаци и ще си почина хубаво
Вчера си взех кола Алфа 147 2.0 бензин 150 коня 2004 година 2 врати червена страшно върви на 3-та и на 4-та първо бях решил да взема БМВ 325 ама додадох някой лев отгоре и взех алфата разликата им е 7 кона 10 години и 1000 лева в полза на Алфата.
Айляча си.
Много ми е щастливо. И то заради човек, който до скоро не можех да понасям. Чак не можех да понасям-не, но по-скоро я търпях. Още не мога да повярвам, че за 4 месеца се е променила толкова.
Щастлива съм за нея...Не защото си е намерила момче, за което да мисли вечер преди да заспи...Почти на 100% съм сигурна, че скоро той ще я нарани-познавам го много добре. Щастлива съм, защото тя сияе. Щастлива съм, защото открих в нея приятел, на който мога да разчитам. До сега само един човек ми е показвал, че държи толкова много на мен, колкото тя ми показа днес и на този един човек разчитам страшно много и до ден днешен.
Само едно нещо ме притеснява-"Вълкът кожата си мени, но нрава-не."...Времето ще покаже.
Все пак се радвам, че показва, че иска отношенията ни да се подобрят значително. ^^
Ужасно тъпо.
С него станахме доста добри приятели, един от малкото свестни хора в сегашното ми работно място. Толкова много сме преживели за толкова малко време. Ще ми липсва, някак празно ще е без него. Дано успее бързо да си намери друга работа. Ще гледам да му помогна с каквото мога.
Чудесно се чувствам. За пореден път се убеждавам какви прекрасни колеги имам.
Колко ресурсен се оказа. И последната част от костюма ми е осигурена. Нямам търпение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В момент на себеотрицание, отрицание и хейт съм.
Мразя тая java, мразя и всички контролни, свързани с нея и най-много мразя като имам нещо важно за правене да ми дойде и да се чудя ще припадна ли или не.
Каквото и да става, колкото и да уча, да пиша и кво ли не, все идва момента, в който все едно никога през живота си не съм виждала програмен код и забивам на най-елементарните неща. Сигурна съм, че днес всичко беше много лесно, НО естествено мозъкът ми реши да си почине точно в тези два часа, в които ми беше изпитването. Thanks, brain, i hate you too.
Ух. От няколко седмици много такова криво е тръгнало всичко и взе да ми се понатрупва вече.
Щастливо преяла. С'а остава да си уточня аксесоарите за утре. Дано не ми дойде преждевременно. Беше толкова естествено да взема решението да се маскирам като мотика.![]()
Отврат. Не знам защо търпя.
Днес пак ме изкара на магистралата, влизах и излизах и едни кръгови направо луднах с тея скорости. Иначе ми е айляк, вчера се чух с един човек с който се запознах преди 3г. и ми приповдигна настроението. Имам нужда от приятна компания с която да излизам и да мога да създам истинско приятелство.
Много яко, лигаво и готино. Утре последен ден и после - почивка. Нищо не може да ми помрачи настроението.
Утре на алерголог. Дано не е нещо сериозно. Почиваме в петък, а аз ще уча траки и Ботеви стихотворения. После контролно по история и тоя път направо ще го изям... нямам търпение. Искам да идва петък, че да излязат резултатите от 1000 стипендии. В понеделник правим 4 месеца. Колко бързо минава времето.Хубаво ми е. В пълна хармония съм със себе си. Спокойно ми е и времето е прекрасно. Идилия.
Със всеки ден става по-лошо.
Искам да мога да се концентрирам.
Защо мисля постоянно за него?
Егати гадното.. трябва да уча за бога![]()
*сън*
Прекрасен ден. Свърших училищна работа; видях се с него; бяхме на музей, за да гледаме двама известни фотографа снимките; ядохме в прекрасно място с прекрасна храна, накупувах си някои неща. Доволна съм!![]()
чувствам се...красива
таа така
събрахме се
не ме интересуват последствията
Ще МУ ЕБА МАЙКАТА БЕ, КАК ЩЕ СЕ ГАВРИ ТАКА ЛАЙНОТО С ЛАЙНО, охх, а УЖ си направих чистка на приятелите.. АМА Е НА.. ЕДИН СЕ Е НАМЕРИЛ МЪТЕН СРЕД ТЯХ.. НИЩО, САМО ДА ГО ВИДА ТВА ЛЕКЕ ТАКЪВ БОЙ ЩЕ ИЗЯДЕ, ЗАРАДИ ТАЗИ ЛЕКО КАЗАНО ГАВРА.. ПРОСТО ЩЕ МУ ЕБА МАЙКАТА!!! Ако не му счупя краката, да не съм аз.. ДЕЙБА И ЛЕКЕТОО...
Добре, че е тяда ме успокой, че ще го НАЦЕПЯ ТОЯ МУХАЛ ЖАЛЪК БЕ
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
болят ме краката, стаята ми е адски студена, защото парното не работи и общо взето съм в кофти, нощно настроение въпреки хубавия ден.
яко.
С нетърпение очаквам утре да мине и всички да си приберат караконджулите по мазета и тавани, освен това ми се гледат нормални филми, а не само ужаси.
Чудесно ми е, въпреки ужасното време на навън. Задава се интересна вечер, за утре не ми се мисли
Липсва ми само нещо, което да предизвика някоя по-силна емоция, нещо to swap me off my feet. Дали има такова нещо или цинизмът ми вече е в повече?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote