- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Добре ми е, доста бързо мина тоя ден.
Трябва да измисля подарък, че наближава рождения му ден. Хм.
Няма да се разболея, бе! Гр.
Глупава се чувствам. Не е нормално да ми е толкова трудно, бе.
Отивам за изпит. Който ако не изкарам ще скоча в Гарона, честно. После се прибирам и ме чака генетиката. Баси тъпото! И вън пак е убер студено и вали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да не е забравена дата някаква? Да има нещо важно тогава? Годишнина, рожден ден, паметна дата? Понякога мозъка ни се опитва да ни предупреди за подобни забравени дати, така мисля, така го разбирам аз. Опитай се да си спомниш дали не си се уговарял с някого, да не е празник, почивка от работа ако щеш?
50-60 страници, минати за около час и пак 6, направо цялата гениалност в мен се е събрала. жалко, че всичко останало от днешния ден не струваше. а, не, всъщност научих, че стар познат ще се връща в класа отново- това малко ме усмихна. иначе отново съм уморена и леко изнервена. явно е време да превключвам на мод: "все ми е тая" и да го карам по-спокойно, отивам да правя спагети, после някое филмче или книжка. това е което. ;]
Не понасям да го виждам, това не е за мееееен.Не трябва да е така, по дяволите.Бахти, все по-трудно става, а уж времето си минава .. и кво от това!?!??! оффф ... все тая, тази вечер е поредната на сериали и самотичка.Поне не се чувствам зле, както преди .. мисля.
Big or small, lies are lies!
Няма нищо свързано с датата 20 ноември. Ден като ден ми е. И дори не съм сигурен дали има нещо и дали се отнася за тази дата.Интересното е че в същият този днешен сън носих и раница на гърба си, което според един съновник значи тежест, проблеми, отговорности и т.н.Тази раница като седнах на масата я сложих на едно като рафтче отдолу като на чиновете и там си остана до последно.Като бяхме станали подгоних едно прасе, което в съновниците значи късмет,печалба имаше и други подобни знаци то се разквича,поизплаши ме малко, блъсна се в нея и затрупа раницата.После бях пак на някаква голяма маса.Иначе въпросната съученичка както и един "приятел" дето ми заби нож в гърба сумарно напоследък съм ги сънувал най-често в дадени периоди или пък не.Без преди това ама грам да съм мислил за тях.Него май последно го сънувах като в съня почти насила ме караше да се сдобряваме както обикновенно в сънищата ми с него къде с доброта и подкупване къде със заплахи и аз събрах сила и му казах да ми се маха от главата.А иначе с тази съученичка много се уважаваме,но ако не се засечем някъде по някаква случайност се виждаме предимно на сбирките на випуска веднъж годишно по последни дати около средата на юни месец и най-често тя е едно от двете момичета от класа,които винаги правят така,че да се окажа в центъра на вниманието и на купона..Даже преди години без да съм я питал нищо ми предложи помощ за да ме уреди в един университет.Предложение, от което не се възползвах![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Спокойно ми е. Отпуснато. Става все по-натоварено в офиса, особено с допълнителните задължения, които ми прехвърлят напоследък. Като го познавам сигурно пак ме гласи за нещо.
Доволна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чувствам се...Страхотно. Сериозно. Той ме кара да се чувствам страхотно.
Идиота е супер тъп, признавам го!Бива ли да му кажа "Сега карам последен час." и той да ми отговори "Не знам.".
Смяла съм се 1 час на това. -_- Ох...Трябва да спра да се смея на простотии..
Искам един ден прекаран с двете ми най-скъпи същества. Само с тях двамата. Ще накарам Георги да дойде в скоро време да спи в нас.И без това имам нужда от един дъъъъъъъълъг и отегчителен разговор с него. Мнооооого дълъг и мноооооого отегчителен. Не сме имали такива разговори от...20 дена. Може би 21...Ох..;/
А той си ми е прекрасен както винаги.![]()
Липсва миНе го усещах досега ..
Като изключим това съм си добре. :/
Чувствам се перфектно, нямам търпение да отида у едно аверче да гледаме мача Ювентус - Реал Мадрид.
тъпо
преди една година беше същото
и сега пак ще съм филмче
много жалка история беее
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Направих си блогче и започвам да си го пълня, юпии.Голям кеф ми е.
Има само едно нещо, което ми липсва, но когато и то се оправи животът ми ще бъде перфектен.
Лудо влюбена мисля само за едно момче :@ :3
Май казах повече, отколкото трябва....
Чувствам се глупаво. Разголих къстче от душата си, което беше свикнало да стои на тъмно и студено.
Защо въобще ми трябваше да си отварям устата?!
Карай да върви. Това ще ми е за урок.
Възмутен съм, моят отбор да ме предаде да не може да бием белите курви на нашия стадион , кофти. Ще се придържам към покера , него го чаткам повече
^Твоят отбор има отчайваща нужда от класни халфове, второто полувреме Пирло грохна и играта ви замина.
Дам, както винаги предположенията ми се оказват напълно точни. Явно така е писано.
Welcome to the Jungle...