- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Болнааа. Като парцал съм, отвратително е. По-отвратителното обаче беше, че когато най-накрая успях да заспя, сънувах кошмар с него, а обикновено след тоя сън винаги се скарваме зверски... Дано да е просто от високата температура...
Иначе това беше най-хубавата ми събота. ОБИЧАМ ГО!!! Само и да оздравея, и всичко ще е наред...
Луканка с кренвирш.![]()
![]()
Не не не не не..Не мога. Попиках се от смях.
Щастливо съм с негооооо!![]()
Бая добре, въпреки че минах през всякакви емоции днес,най-явна,от които , беше гняв. Как може да има такива тъпи същества, ако не беше заради нея, щях да го направя сам да си говори...
Иначе вечерта-можеше и по-идеална да е,ама като са не сеща за мен...тваЙ. Важното е,че купона беше арен!
maDamn
Хубава закуска и кафе. Сега - отново над математиката.
Много ми е мързеливо днес. Още малко ще бездействам и с огромно нежелание се захващам с планираните задачи.![]()
You are broken, I can fix you...
Снощи... тотал щета. И не мо'а да спра да ям от снощи насам. И освен т'ва още ми се яде. И не изтрезнявам, по- дизи ставам. Няу!!!!
Време за мен.
Обичам ги, но в малки дози. Три дни на главата ми дойдоха твърде много. Добре, че си сдържах нервите.
Не харесвам малки деца.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вчера вечерта за пореден път се убедих в едно нещо. Че когато съдбата реши да е против теб каквото и да направиш все не е достатъчно, но когато реши да е с теб...може и абсолютно нищо да не правиш.Събрахме се на купонче една неголяма ко компанийката,че не се бяхме събирали от няколко седмици.Пиене,танци до масата и така.На съседната маса бше и една компание на един съученик,една съученичка и гаджето и.На друга имаше други.Та една девойка доста често танцуваше със съученичката.И някъде към третият път като отидох до тоалетната и се връщах ни се пресякоха точките.С нея си танцуваше и едно друго момиче дето не бях забелязал до тогава.И...както се готвех да ги подмина изведнъж ме спряха и ми казаха:"Извинявай,искаш ли да потанцуваш с нас?" Бях подпийнал леко и отговорих:"Ами добре" И потанцувахме.Тази дето танцуваше със съученичката някак малко по настрана танцуваше,но другата все едно нарочно ми се мускаше в ръцете предимно с гръб. После ми благодариха и втората каза на първвата:"Ох,имам нужда от вода."Впоследствие разбрах името на първата доколкото знаят откъде е,че е 89ти набор и,че май си има приятел.За втората не можах да получа кой знае каква информация.Интересното в случая е че в част от сън преди седмица,седмица и нещо се сънувах как съм на едно място в центъра.Не баш там,но наблизо обаче навън,танцувам по подобен начин като с второто момиче предимно в леко замаяно състояние все едно съм пийнал и не съм баш с пълния си разум,а много хора ни гледат.В тоя сън въпросната девойка после ми писа във фейсбук съобщение и писа,не запомних точно,че е 88ми или 87ми набор и името и започва с буквата О. Дали пък наистина е тя и към какво ме насочва този сън ако е така.А 20ти всъщност наближава.
А пък иначе забелязах,че другият месец на 20ти трябва да ходя до трудова заетост, а се бях заблудил,че е 21ви.Понякога си мисля,че 3те 20ки от един от сънищата може и да означават 20то число на Номври,Декември и Януари.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Раздразнена.
Не знам и аз какво очаквах. Не е като да съм пети клас, винаги съм се дразнила на такива, дето само мрънкат, а гледат и точат лиги отстрани. Да взема да се стегна и да се държа като голям човек ли...?
Ба. Рибата в морето. Винаги съм го мислела за голяма простотия и продължавам, ама поне да се опитам да си го втълпя.
Кусур ми, бабо, китката. Сесия идва, а аз за глупости мисля. Да заминавам да го хващам тва счетоводство, че... здравето ми взима.
изморено ми е
уикенда мина толкова бързо
искам да се наспя, но имам важни неща за вършене
И по-добре съм бил. Поне ще се видя с приятни хора, а скоро може и да сменя обстановката за малко.
Welcome to the Jungle...
всичко е ебати хаусът
тъкмо ще тръгна да правя нещо, и пак ще ми прецакат всичките планове, не харесвам хората, в момента - особено много
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Реших днес да си науча за цялата идна седмица, поне това което са ни дали до сега. Станах в 10 с очакването да уча цял ден и след няма и 3 часа и половина всяка една домашна беше написана и всеки един урок научен. А не е като да съм претупвала нещата.
Остана ми само да си довърша проекта по биология, но темата ми е толкова любима, че ще стане ужасно бързо. Бива ли да си ми толкова любими тези същества?
http://www.hdwallpapersinn.com/wp-co..._in_winter.jpg![]()
Аз продължавам да подсмърчам, гърлото ме боли ужасно и едва говоря. Вчера си лежах цял ден в леглото. Днес обаче трябва да уча. Поне час и половина.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Home sweet home.
Макар че ако си намеря мезонет, подобен на хотелската стая в която бяхме не бих се поколебал въобще независимо къде е...
Оф, всичко ми се е свило, стомахът ми е на топка... Като цяло ми е странно в неделя да съм си в нас, а с'а и като чакам, което го мразя, особено тоя типаж... С'а ш' си пусна филмче и всичко ш' се нареди...
Спала съм общо 5 часа за днес и по-изморена не може да се чувствам просто. За днес беше предвидено да уча поне 80% от деня, а това което аз направих, няма да го коментирам :Д Абе, преговорих за трите! контролни утре и си написах началото на едната тема по история. Тежка седмица ще е..
Искам той да ми пише/ звънне.
боли ме коремчето,но съм добре...вечерта/сутринта ми беше хубава ^_^
преди тази тема ми беше безкрайно тъпа и безсмислена,сега всеки път като влиза във форума и първо нея цъкам ;д и чета и ми е интересно и искам и аз да напиша нещичко ,какво ми става![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Абе, ще му се и на счетоводството, бе. Живо ще го одера и изям, ще се прави тука, яяяя. Не е попаднало на човека.
Чайче и учебник. И утре пак. И вдругиден. И така до 20 декември.
Жадувам за мързелив ден, изпълнен с вкусна храна а.к.а. безсъвестно освинване и серия след серия от всички 85241246 сериали, за които нямам време.
аффф (((((:
като изключа неприятните мисли, които ме обземат напоследък, днешният ден беше супер. то няма друг вариант, де, щом съм с него. чудесен е. и цялото това спокойствие, което изпитвам тогава, е страхотно...
иначе в момента си пия чайчето и си слушам музика. мисля и да поиграя малко ^^ след това ще почета, ще си го чуя и се отправям към Neverland ;3