.
Затворена тема
Страница 136 от 288 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 7188
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Болнааа. Като парцал съм, отвратително е. По-отвратителното обаче беше, че когато най-накрая успях да заспя, сънувах кошмар с него, а обикновено след тоя сън винаги се скарваме зверски... Дано да е просто от високата температура...
    Иначе това беше най-хубавата ми събота. ОБИЧАМ ГО!!! Само и да оздравея, и всичко ще е наред...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Луканка с кренвирш.

Не не не не не..Не мога. Попиках се от смях.

Щастливо съм с негооооо!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бая добре, въпреки че минах през всякакви емоции днес,най-явна,от които , беше гняв. Как може да има такива тъпи същества, ако не беше заради нея, щях да го направя сам да си говори...
    Иначе вечерта-можеше и по-идеална да е,ама като са не сеща за мен...тваЙ. Важното е,че купона беше арен!
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубава закуска и кафе. Сега - отново над математиката.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много ми е мързеливо днес. Още малко ще бездействам и с огромно нежелание се захващам с планираните задачи.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на babity
    Снощи... тотал щета. И не мо'а да спра да ям от снощи насам. И освен т'ва още ми се яде. И не изтрезнявам, по- дизи ставам. Няу!!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Време за мен.

Обичам ги, но в малки дози. Три дни на главата ми дойдоха твърде много. Добре, че си сдържах нервите.

Не харесвам малки деца.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вчера вечерта за пореден път се убедих в едно нещо. Че когато съдбата реши да е против теб каквото и да направиш все не е достатъчно, но когато реши да е с теб...може и абсолютно нищо да не правиш.Събрахме се на купонче една неголяма ко компанийката,че не се бяхме събирали от няколко седмици.Пиене,танци до масата и така.На съседната маса бше и една компание на един съученик,една съученичка и гаджето и.На друга имаше други.Та една девойка доста често танцуваше със съученичката.И някъде към третият път като отидох до тоалетната и се връщах ни се пресякоха точките.С нея си танцуваше и едно друго момиче дето не бях забелязал до тогава.И...както се готвех да ги подмина изведнъж ме спряха и ми казаха:"Извинявай,искаш ли да потанцуваш с нас?" Бях подпийнал леко и отговорих:"Ами добре" И потанцувахме.Тази дето танцуваше със съученичката някак малко по настрана танцуваше,но другата все едно нарочно ми се мускаше в ръцете предимно с гръб. После ми благодариха и втората каза на първвата:"Ох,имам нужда от вода."Впоследствие разбрах името на първата доколкото знаят откъде е,че е 89ти набор и,че май си има приятел.За втората не можах да получа кой знае каква информация.Интересното в случая е че в част от сън преди седмица,седмица и нещо се сънувах как съм на едно място в центъра.Не баш там,но наблизо обаче навън,танцувам по подобен начин като с второто момиче предимно в леко замаяно състояние все едно съм пийнал и не съм баш с пълния си разум,а много хора ни гледат.В тоя сън въпросната девойка после ми писа във фейсбук съобщение и писа,не запомних точно,че е 88ми или 87ми набор и името и започва с буквата О. Дали пък наистина е тя и към какво ме насочва този сън ако е така.А 20ти всъщност наближава.
    А пък иначе забелязах,че другият месец на 20ти трябва да ходя до трудова заетост, а се бях заблудил,че е 21ви.Понякога си мисля,че 3те 20ки от един от сънищата може и да означават 20то число на Номври,Декември и Януари.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Раздразнена.
    Не знам и аз какво очаквах. Не е като да съм пети клас, винаги съм се дразнила на такива, дето само мрънкат, а гледат и точат лиги отстрани. Да взема да се стегна и да се държа като голям човек ли...?
    Ба. Рибата в морето. Винаги съм го мислела за голяма простотия и продължавам, ама поне да се опитам да си го втълпя.

Кусур ми, бабо, китката. Сесия идва, а аз за глупости мисля. Да заминавам да го хващам тва счетоводство, че... здравето ми взима.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    изморено ми е
    уикенда мина толкова бързо
    искам да се наспя, но имам важни неща за вършене

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да заминавам да го хващам тва счетоводство, че... здравето ми взима.
    Не ми го напомняй!

Времето пак се скапа и заедно с него и настроението ми.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И по-добре съм бил. Поне ще се видя с приятни хора, а скоро може и да сменя обстановката за малко.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всичко е ебати хаусът

тъкмо ще тръгна да правя нещо, и пак ще ми прецакат всичките планове, не харесвам хората, в момента - особено много
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Lilanda
    Реших днес да си науча за цялата идна седмица, поне това което са ни дали до сега. Станах в 10 с очакването да уча цял ден и след няма и 3 часа и половина всяка една домашна беше написана и всеки един урок научен. А не е като да съм претупвала нещата.

Остана ми само да си довърша проекта по биология, но темата ми е толкова любима, че ще стане ужасно бързо. Бива ли да си ми толкова любими тези същества?

http://www.hdwallpapersinn.com/wp-co..._in_winter.jpg

Аз продължавам да подсмърчам, гърлото ме боли ужасно и едва говоря. Вчера си лежах цял ден в леглото. Днес обаче трябва да уча. Поне час и половина.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Home sweet home.

Макар че ако си намеря мезонет, подобен на хотелската стая в която бяхме не бих се поколебал въобще независимо къде е...

Оф, всичко ми се е свило, стомахът ми е на топка... Като цяло ми е странно в неделя да съм си в нас, а с'а и като чакам, което го мразя, особено тоя типаж... С'а ш' си пусна филмче и всичко ш' се нареди...

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Оф, всичко ми се е свило, стомахът ми е на топка... Като цяло ми е странно в неделя да съм си в нас, а с'а и като чакам, което го мразя, особено тоя типаж...
    същото,само че колкото и да ме изяжда отвътре няма да звънна...тц.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    същото,само че колкото и да ме изяжда отвътре няма да звънна...тц.
    Чукни пет! И аз тъй процедирам.

Супер фен Аватара на tonssy
    Спала съм общо 5 часа за днес и по-изморена не може да се чувствам просто. За днес беше предвидено да уча поне 80% от деня, а това което аз направих, няма да го коментирам :Д Абе, преговорих за трите! контролни утре и си написах началото на едната тема по история. Тежка седмица ще е..
    Искам той да ми пише/ звънне.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Чукни пет! И аз тъй процедирам.
    high!
    I feel a bit better.
    maDamn

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    боли ме коремчето,но съм добре...вечерта/сутринта ми беше хубава ^_^
    преди тази тема ми беше безкрайно тъпа и безсмислена,сега всеки път като влиза във форума и първо нея цъкам ;д и чета и ми е интересно и искам и аз да напиша нещичко ,какво ми става
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Абе, ще му се и на счетоводството, бе. Живо ще го одера и изям, ще се прави тука, яяяя. Не е попаднало на човека.

Чайче и учебник. И утре пак. И вдругиден. И така до 20 декември.

Жадувам за мързелив ден, изпълнен с вкусна храна а.к.а. безсъвестно освинване и серия след серия от всички 85241246 сериали, за които нямам време.

Мега фен Аватара на pandabear
    аффф (((((:

като изключа неприятните мисли, които ме обземат напоследък, днешният ден беше супер. то няма друг вариант, де, щом съм с него. чудесен е. и цялото това спокойствие, което изпитвам тогава, е страхотно...

иначе в момента си пия чайчето и си слушам музика. мисля и да поиграя малко ^^ след това ще почета, ще си го чуя и се отправям към Neverland ;3

Супер фен Аватара на leadyflame
    Добре, че поне два дена съм почивка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си