.
Затворена тема
Страница 137 от 288 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Chacho
    Без малко да си изпиша пръстите в това, което щеше да бъде последното ми мнение, но осъзнавам, че тук което и да е сбогом си е просто довиждане. Така че изчезвам за малко, за да успея в живота и се връщам. Ще ви оставя през това време с едно откровение, а именно, че този форум към момента е може би най-съществената страница от житието ми.

На който не му е харесал късометражния филм, може да прещрака канала. Към останалите - до нови срещи!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Без малко да си изпиша пръстите в това, което щеше да бъде последното ми мнение, но осъзнавам, че тук което и да е сбогом си е просто довиждане. Така че изчезвам за малко, за да успея в живота и се връщам. Ще ви оставя през това време с едно откровение, а именно, че този форум към момента е може би най-съществената страница от житието ми.

На който не му е харесал късометражния филм, може да прещрака канала. Към останалите - до нови срещи!
    See you soon.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тая вечер няма да се спи. Или поне ще се опитам. Трябва да си оправя режима....

Той ми е прекрасен. Гледам хронологии от преди 2-3 месеца и ми става едно такова топло на душата...

едит: Чачец, да минаваш пó на честичко, че ни домъчнява за теб. До скоро.
    Последно редактирано от Lilanda : 11-17-2013 на 20:49

Мега фен Аватара на babity
    Ебах ви в голямото щастливо семейство. Не мо'е ли просто да сте си съфорумници. Имам чувството, че всички тука сте (поне) баджанаци.

Не съм сигурна как точно се чувствам. Заредена съм, доволна съм, почувствах се значима и в същото време изпитах всичко най-противоположно на гореописаните. Ае... мислите ми започват като няк'во изречение и след втората дума остават с многоточие. Странно е. Но понеже съм пич, ш' си избера да довърша само яките изречения.

Повече от фен
    Ех,мамка му един ще звънне да домофона трети ще звънне по телефона не може да се спи честно ще се самоубия............с кактус ха

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфффф, по началото на деня ще е ебати седмицата

искам да е преди 2 месеца, когато всичко беше точно, всички са нервни, сърдити и не се получава, щот никой няма комуникация с другия...пък накрая на мене ми се крещи, не е нормално това, нямат право да се държат така, не че аз постъпвам само правилно, обаче след още 2 такива сцени ще тегля една хубава майна и си продължавам с живота, да видим колко време ще трябва тогава, за да получат нормално отношение от някого

а се надявах на спокоен следобед с малко чертане, някакво малко гости и сериозно обсъждане на работа, после някое и друго пиене и нещо забавно, да, да....

Колко ти струва да разплачеш момиче,
    особено, ако не си го обичал.
    И колко ти струва билетът за нощния влак.

Нищо не струва, ако си отива,
    солените сълзи в земята попиват.
    И няма да върне то поглед назад.
    Последно редактирано от AliceSw : 11-18-2013 на 11:50
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Страхотно започваща седмица - невероятно е, когато оценят труда ти!

Регистрирах се в ucas; почнах да си пиша мотивационното писмо. Ще видя какво ще измъдря; поне имам два месеца до крайния срок :Д

Но все още се уча как да не живея в миналото. И ми е кофти. Много.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Супер сладко и прекрасно ми е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тъпо ми е.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Тъжно ми е. Вероятно ако мен ме нямаше, щеше да му е доста по-лесно. Преча му на живота, на... всичко.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Щастие!
    Многогоогогогогогоого!

anonymous708973
    Guest
    Ха, момчето в Събуей е запомнило как си ям сандвича. Баси милото.

Добре ми е иначе, лежерно такова напук на гадния учебник по счетоводство с изречения по 3 реда, цитати от закони, препратки към книги (все едно някога ще проверя цитатите от 500+ книги по темата), кавички, глупости...

И е забавно да наблюдавам как един пич суперсъсредоточено гледа "Клюкарката" :д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нах, цял ден прекаран в иначе чудната компания на съквартиранта ми, ама е време да се захващам за работа.
    Харесва ми как ми се движи курсовата, ама има още мнооого за доизпипване. Въпреки това основната идея я има и сега оставам само детайлите. Обичам!

Тъжно ми е, чувствам се стара. Тортата са ми я окепазили и сега трябва да се разправям и с тях, а така не ми се иска. Накрая ще взема сама да си я направя, може да няма много вид, но поне ще е хубава.
    Ама така ако може утре да не идва би било хубаво

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ох щастливо ми е, няк'во..
    Най-после дръпнах бая напред, даже бая БАЯ напред, щом ми предложиха да се занимавам с калиграфия, че и ще ми плащат..
    Трябва да си започвам реферата по история, ма няма да е тая седмица.. има време, чак за януари е..
    Езикознанието/литературознанието са малко труднички, ма няма да им се дам!
    Щастливо ми е.. тя ме мотивира супер много!!
    Много ми е мила, много, обичам я!!!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Явно това да си простак и грубиянин е едно от изискванията, за да работиш в Българското посолство тук. Не стига, че аз трябва да отида чак до там, да платя сумати пари, да пътувам 6-7 часа и след това да чакам 6 месеца, за да си получа документите, ами и ще ми викат по телефона. Ако информацията я имаше на уеб сайта нямаше да и звъня и да я притеснявам, нищо че на нея именно за това и плащат, така че да ми вика по телефона беше напълно ненужно. Защо за всяко нещо трябва да се разправям ?????

Град
    София, България
    Кофти^
    Как се е казвала въпросната?

Вечна утрин. Хубаво е.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Късметлийка съм, че имам човек като нея до себе си.

А снощи се размазахме както само ние си знаем.

Хубаво ми е, но не ми се ходи никъде. Искам да си лежа в леглото, да чета книжка и да се гушкам с котето. Времето предразполага към антисоциален ден.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кофти^
    Как се е казвала въпросната?

Вечна утрин. Хубаво е.
    Не знам, нито си каза името нито нищо, просто към нея директно ми прехвърлиха обаждането и след като я попитах това, което ми трябваше тя ми се развика да съм прочетяла в сайта им и ми тръшна телефона. Като цяло съм потресена от държанието им, като работят в посолството и си мислят, че едва ли не са богоизбрани. Утре ще се раправям с тях, днес имам по-важни неща за правене.

Честит ми Рожден Ден

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не знам, нито си каза името нито нищо, просто към нея директно ми прехвърлиха обаждането и след като я попитах това, което ми трябваше тя ми се развика да съм прочетяла в сайта им и ми тръшна телефона. Като цяло съм потресена от държанието им, като работят в посолството и си мислят, че едва ли не са богоизбрани. Утре ще се раправям с тях, днес имам по-важни неща за правене.

Честит ми Рожден Ден
    Честитооо мн здраве , любов и пари ! Най - важните неща в живота :P

Много ми се спииии

Град
    София, България

Честит ми Рожден Ден
    Ако е била финансистката, не съм и учудена. Ужасно същество е; работеше в посолството в Швеция. Ани се казва. Фамилията и започва с Н. :Д

Честит рожден ден!!!
    Много здраве, кураж и успехи!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    I want die.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    I want die.

Честит ми Рожден Ден
    Честит да ти е! ;д И по-малко ядове за напред.

Сънено ми е. Пак се успах супер много и щях да си изтърва урока. Довечера ще легна по-рано. Мда.

Чете ми се нещо, а си нямам и на идея какво. Може да препрочета "С дъх на канела". Както и всичко налично на Спаркс вкъщи.

Като се замисля преди всичко трябва да прочета Илиада. Още съм само до 2-ра песен..-_-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си