- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Без малко да си изпиша пръстите в това, което щеше да бъде последното ми мнение, но осъзнавам, че тук което и да е сбогом си е просто довиждане. Така че изчезвам за малко, за да успея в живота и се връщам. Ще ви оставя през това време с едно откровение, а именно, че този форум към момента е може би най-съществената страница от житието ми.
На който не му е харесал късометражния филм, може да прещрака канала. Към останалите - до нови срещи!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тая вечер няма да се спи. Или поне ще се опитам. Трябва да си оправя режима....
Той ми е прекрасен. Гледам хронологии от преди 2-3 месеца и ми става едно такова топло на душата...
едит: Чачец, да минаваш пó на честичко, че ни домъчнява за теб.До скоро.
![]()
Последно редактирано от Lilanda : 11-17-2013 на 20:49
Ебах ви в голямото щастливо семейство. Не мо'е ли просто да сте си съфорумници. Имам чувството, че всички тука сте (поне) баджанаци.
Не съм сигурна как точно се чувствам. Заредена съм, доволна съм, почувствах се значима и в същото време изпитах всичко най-противоположно на гореописаните. Ае... мислите ми започват като няк'во изречение и след втората дума остават с многоточие. Странно е. Но понеже съм пич, ш' си избера да довърша само яките изречения.
Ех,мамка му един ще звънне да домофона трети ще звънне по телефона не може да се спи честно ще се самоубия............с кактус ха
пфффф, по началото на деня ще е ебати седмицата
искам да е преди 2 месеца, когато всичко беше точно, всички са нервни, сърдити и не се получава, щот никой няма комуникация с другия...пък накрая на мене ми се крещи, не е нормално това, нямат право да се държат така, не че аз постъпвам само правилно, обаче след още 2 такива сцени ще тегля една хубава майна и си продължавам с живота, да видим колко време ще трябва тогава, за да получат нормално отношение от някого
а се надявах на спокоен следобед с малко чертане, някакво малко гости и сериозно обсъждане на работа, после някое и друго пиене и нещо забавно, да, да....
Колко ти струва да разплачеш момиче,
особено, ако не си го обичал.
И колко ти струва билетът за нощния влак.
Нищо не струва, ако си отива,
солените сълзи в земята попиват.
И няма да върне то поглед назад.
Последно редактирано от AliceSw : 11-18-2013 на 11:50
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Страхотно започваща седмица - невероятно е, когато оценят труда ти!
Регистрирах се в ucas; почнах да си пиша мотивационното писмо. Ще видя какво ще измъдря; поне имам два месеца до крайния срок :Д
Но все още се уча как да не живея в миналото. И ми е кофти. Много.
Тъжно ми е. Вероятно ако мен ме нямаше, щеше да му е доста по-лесно. Преча му на живота, на... всичко.
Ха, момчето в Събуей е запомнило как си ям сандвича. Баси милото.
Добре ми е иначе, лежерно такова напук на гадния учебник по счетоводство с изречения по 3 реда, цитати от закони, препратки към книги (все едно някога ще проверя цитатите от 500+ книги по темата), кавички, глупости...
И е забавно да наблюдавам как един пич суперсъсредоточено гледа "Клюкарката" :д
Нах, цял ден прекаран в иначе чудната компания на съквартиранта ми, ама е време да се захващам за работа.
Харесва ми как ми се движи курсовата, ама има още мнооого за доизпипване. Въпреки това основната идея я има и сега оставам само детайлите.Обичам!
Тъжно ми е, чувствам се стара. Тортата са ми я окепазили и сега трябва да се разправям и с тях, а така не ми се иска. Накрая ще взема сама да си я направя, може да няма много вид, но поне ще е хубава.
Ама така ако може утре да не идва би било хубаво![]()
Ох щастливо ми е, няк'во..
Най-после дръпнах бая напред, даже бая БАЯ напред, щом ми предложиха да се занимавам с калиграфия, че и ще ми плащат..
Трябва да си започвам реферата по история, ма няма да е тая седмица.. има време, чак за януари е..
Езикознанието/литературознанието са малко труднички, ма няма да им се дам!
Щастливо ми е.. тя ме мотивира супер много!!![]()
Много ми е мила, много, обичам я!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Явно това да си простак и грубиянин е едно от изискванията, за да работиш в Българското посолство тук. Не стига, че аз трябва да отида чак до там, да платя сумати пари, да пътувам 6-7 часа и след това да чакам 6 месеца, за да си получа документите, ами и ще ми викат по телефона. Ако информацията я имаше на уеб сайта нямаше да и звъня и да я притеснявам, нищо че на нея именно за това и плащат, така че да ми вика по телефона беше напълно ненужно. Защо за всяко нещо трябва да се разправям ?????![]()
Кофти^
Как се е казвала въпросната?
Вечна утрин. Хубаво е.
Късметлийка съм, че имам човек като нея до себе си.
А снощи се размазахме както само ние си знаем.
Хубаво ми е, но не ми се ходи никъде. Искам да си лежа в леглото, да чета книжка и да се гушкам с котето. Времето предразполага към антисоциален ден.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам, нито си каза името нито нищо, просто към нея директно ми прехвърлиха обаждането и след като я попитах това, което ми трябваше тя ми се развика да съм прочетяла в сайта им и ми тръшна телефона. Като цяло съм потресена от държанието им, като работят в посолството и си мислят, че едва ли не са богоизбрани. Утре ще се раправям с тях, днес имам по-важни неща за правене.
Честит ми Рожден Ден![]()
Честит да ти е! ;д И по-малко ядове за напред.
Сънено ми е. Пак се успах супер много и щях да си изтърва урока. Довечера ще легна по-рано. Мда.
Чете ми се нещо, а си нямам и на идея какво. Може да препрочета "С дъх на канела". Както и всичко налично на Спаркс вкъщи.
Като се замисля преди всичко трябва да прочета Илиада. Още съм само до 2-ра песен..-_-