- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Тая седмица май ще се окаже нова страница и то значима. Поне се надявам. Бях забравил да се надявам така.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не мога да го понасям и ми беше толкова хубаво, че го оставям и заминавам за седмица...но когато го видях как ме гледа от клетката, неразбиращ какво става, ми стана толкова тежко. Горкичкият, ще бъде на непознато място толкова време![]()
Днес пак сме на планина.
Хубаво ми е.
Еех много ви благодаря на всички. Много сте мили. Ще показвам снимки, обещавам. Хубав ден! --;--@
тъжно,всичко се провали
защо трябваше да стане точно днес![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честито и от мен, щастлив семеен живот ви пожелавам! Усмихнахте ми сутринта така, като чета че се обичат и се женят хората)
Мда...
и какво стана сега?
Седя точно с такава физиономия и се чудя на себе си.
Как изобщо е възможно да се чувствам така? Тъпо е от моя страна, но просто така се чувствам. Няма какво да направя по въпроса. И се чудя дали едностранно ли е, не е ли... и ще има ли значение изобщо, ако е от двете страни, защото, ако стане нещо, ще се чувствам като ужасен човек.
Ох.
И все пак се надявам за нещо тази вечер, без да съм сигурна, че осъзнавам последствията.
Липсва ми...
И съм малко изнервена, защото имах страхотни планове довечера да се разбия, обаче ако онези двете мастии се домъкнат с нас никъв шанс просто. Особено като ги знам какви са.. на сутринта ще се коментира кой как е бил облечен, кой колко е изпил и изпушил, как си танцувал, кво си правил и да..... много мразя такива хора и ако мислят да идват с нас, аз най-вероятно ще пропусна..
но все пак дано да не дойдат и да отида, че не съм излизала от доста време и искам да се разбия маааалко![]()
http://ask.fm/iwwkaa
И отново поредният сън,който показва някакво объркване в моя полза,която не знам как да приема.Бях на някакво купонче с познати хора и съученици.Влизахме и излизахме от някаква къща и нещо се събличахме.Стана време да си тръгваме.Аз си нахлузих дънките и си тръгнах.Тръгнах леко стреснат по някакви софийски улици и разпитвах как да стигна до гарата (повтарящ се мотив) в един момент си бръкнах в джоба за да си извадя GSM-a за да видя колко е часа.И....ооо изненада дънките приличаха много на моите,но сякаш не бяха те.Телефонът не беше моят, а съвсем различен.Бръкнах по навътре и имаше още един,който пак не беше моят.Знаех,че в другият джоб нося 20лв. В него пък открих 200 евро.Шашардисах се малко и започнах с помоща на други хора да издирвам кой е собственика,но така и не го намерих...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Браво. Това сигурно означава, че ще спечелиш от лотарията.
Изморена съм.
Имам АДСКАТА НУЖДА от адреналин! Откакто си останах у нас постоянно съм на полусъединител. Искам само да ме предизвикат. Но добре, че снощи се разпърдя работата. Запазвам си правото да въртя театри.
Той ме обижда и пак АЗ съм виновна?! Странно е чувството да ти кажат "край" за такава глупост.Аз найстина не мога да го разбера вече.И като глупачка чакам да ми звънне?! пфф,толкова съм влюбена и загубена в този човек,че му търпя капризите.Никой до сега не ми се е качвал толкова на главата.Тази любов съвсем ме погуби и все пак искам да го видя отново.....В какво се забърках....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вдигнаха ми нервичките на няколко пъти,ама като цяло беше хубав ден! Ползотворен!
maDamn
Може...що се отнася до парите,които могат да символизират материалното и материална придобивка.Още по интересното обаче са телефоните.Собтвеният ти телефон най-общо казано символизира теб...собственият ти аз.Промяната му може да символизира най-общо казано цялостната промяна на индивида.Интересното е че и в други сънища са ми излизали като символи в съновника " коренна промяна на досегашните ви възгледи" или неща от тоя сорт,което се припокрива.Но ако има нещо такова какво ли ще го предизвика и вдействиствителност ли ако го има ще е толкова изненадващо и леко стряскащо ме,че даже и предизвикващо усещането в мен,че с нищо не съм го заслужил (не знам защо ли го пиша това като знам колко много "вярваш" в тези неща).
А иначе сега съм много раздвоен.Брат ми е болен и най-вероятно ще прпуснем утре циментирането на село.Гледа ми се полуфинала за Световната Лига по волейбол между Бразилия и България колкото и да са малки шансовете ни да ги отстраним.Обаче този двубой започва в 02:00 и може да продължи няколко часа и като си легна най-вероятно ще стана късно и директно за къщната работа и може да пропусна възможността да се засечем и да си попишем с нея,че сякаш започнахме да се засичаме предимно почивните дни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
cyclops, щастлив семеен живот ви пожелавам, незабравим сватбен ден и да се обичате все повече с всеки изминал ден![]()
Добре. Много добре даже, прибрах се да се наям и да се къпя и сега изхвърчам навън отново, въпреки че днес на работа беше тежък ден и почти не си чувствам краката.
Заплатата ми влезе мега стабилно + съм мега доволна от бонуса, който получих, хихихи. Още по-добре се чувствам като знам, че само аз взимам толко, хах.
Цялата мириша на него, даже ризата ми е пропита с неговия парфюм, не си бях давала сметка, че ароматът му ще отива толкова много и на мен.![]()
Не разбирам какво става и какво не, мега странното отношение показва туй човече към мен и не знам какво да правя. Пф. Не виждам никакъв смисъл да се занимавам. Няма никакъв смисъл. Но искам. Не знам, пускам се по течението, ако стане нещо - стане, ако не - живи и здрави.![]()
Все тая, отивам да си видя аверката, не съм я виждала пет месеца и имаме доста да наваксваме.
Йес , вее. Преподавам на други хора ,че щастието е избор, оплакването, мрънкането и хленченето , без реално да променяш нищо, също са избор, но oставям разни глупости да ме товарят. Върнах се от морето само да се гмурна в по-дълбоки глупости. Нищо, тая курва нарани най-добрия ми приятел и сега ще страда. Ако не друго, лятото е интересно
Последно редактирано от SpiritInBlack : 07-20-2013 на 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=A_af256mnTE
Толкова е пракрасна, мелодична и нежна. <3 Чак ме е яд, че се пее за някво бебе.
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always
Чувствам се тъпо... искам да изчезна някъде завинаги, да забравя всичко и всички... да започна нов живот някъде където не познавам никой...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
правя разлика между положението ми сега и положението ми преди точно една година
тези два дена
ги няма
уау
тъжно ми е колко бях щастлива тогава
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Лека нощ или Добро утро?
АХАХАХАХ
а пък утре сме на работа
няяяяяяма проблеми
http://vbox7.com/play:d824abfc61 (знам, че мнозинството не слушате точно такъв тип музика, спокойно ;3)
http://ask.fm/iwwkaa