.
Затворена тема
Страница 14 от 288 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 7188
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    ...тъжно ми е,самотно ми е :/
    Знаех, че ще има и такива моменти, но не очаквах болката да е толкова силна. Имах толков големи надежди и толкова много любов.

Не съм аз. Не беше и ти. Но боли.

Алкохолът говори. И все истини казва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Chacho
    Тая седмица май ще се окаже нова страница и то значима. Поне се надявам. Бях забравил да се надявам така.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не мога да го понасям и ми беше толкова хубаво, че го оставям и заминавам за седмица...но когато го видях как ме гледа от клетката, неразбиращ какво става, ми стана толкова тежко. Горкичкият, ще бъде на непознато място толкова време

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Днес пак сме на планина.

Хубаво ми е.

Супер фен Аватара на cyclops
    Еех много ви благодаря на всички. Много сте мили. Ще показвам снимки, обещавам. Хубав ден! --;--@

Супер фен Аватара на weheartiit
    тъжно,всичко се провали
    защо трябваше да стане точно днес

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Останаха часове, докато станем семейство. Нямам търпение. Обичам го повече от всичко. Последно послание като мома
    Сладури такива! Искам снимки!
    Прекрасен сватбен ден, cyclops!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на shusha
    СКукааа ...
    Искам почивка вече

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Честито и от мен, щастлив семеен живот ви пожелавам! Усмихнахте ми сутринта така, като чета че се обичат и се женят хората )

Мега фен Аватара на Colouring

Мда...
    и какво стана сега?
    Седя точно с такава физиономия и се чудя на себе си.
    Как изобщо е възможно да се чувствам така? Тъпо е от моя страна, но просто така се чувствам. Няма какво да направя по въпроса. И се чудя дали едностранно ли е, не е ли... и ще има ли значение изобщо, ако е от двете страни, защото, ако стане нещо, ще се чувствам като ужасен човек.
    Ох.
    И все пак се надявам за нещо тази вечер, без да съм сигурна, че осъзнавам последствията.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Липсва ми...
    И съм малко изнервена, защото имах страхотни планове довечера да се разбия, обаче ако онези двете мастии се домъкнат с нас никъв шанс просто. Особено като ги знам какви са.. на сутринта ще се коментира кой как е бил облечен, кой колко е изпил и изпушил, как си танцувал, кво си правил и да..... много мразя такива хора и ако мислят да идват с нас, аз най-вероятно ще пропусна..
    но все пак дано да не дойдат и да отида, че не съм излизала от доста време и искам да се разбия маааалко
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И отново поредният сън,който показва някакво объркване в моя полза,която не знам как да приема.Бях на някакво купонче с познати хора и съученици.Влизахме и излизахме от някаква къща и нещо се събличахме.Стана време да си тръгваме.Аз си нахлузих дънките и си тръгнах.Тръгнах леко стреснат по някакви софийски улици и разпитвах как да стигна до гарата (повтарящ се мотив) в един момент си бръкнах в джоба за да си извадя GSM-a за да видя колко е часа.И....ооо изненада дънките приличаха много на моите,но сякаш не бяха те.Телефонът не беше моят, а съвсем различен.Бръкнах по навътре и имаше още един,който пак не беше моят.Знаех,че в другият джоб нося 20лв. В него пък открих 200 евро.Шашардисах се малко и започнах с помоща на други хора да издирвам кой е собственика,но така и не го намерих...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Браво. Това сигурно означава, че ще спечелиш от лотарията.

Изморена съм.

Мега фен Аватара на babity
    Имам АДСКАТА НУЖДА от адреналин! Откакто си останах у нас постоянно съм на полусъединител. Искам само да ме предизвикат. Но добре, че снощи се разпърдя работата. Запазвам си правото да въртя театри.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Той ме обижда и пак АЗ съм виновна?! Странно е чувството да ти кажат "край" за такава глупост.Аз найстина не мога да го разбера вече.И като глупачка чакам да ми звънне?! пфф,толкова съм влюбена и загубена в този човек,че му търпя капризите.Никой до сега не ми се е качвал толкова на главата.Тази любов съвсем ме погуби и все пак искам да го видя отново.....В какво се забърках....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вдигнаха ми нервичките на няколко пъти,ама като цяло беше хубав ден! Ползотворен!
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Браво. Това сигурно означава, че ще спечелиш от лотарията.
    Може...що се отнася до парите,които могат да символизират материалното и материална придобивка.Още по интересното обаче са телефоните.Собтвеният ти телефон най-общо казано символизира теб...собственият ти аз.Промяната му може да символизира най-общо казано цялостната промяна на индивида.Интересното е че и в други сънища са ми излизали като символи в съновника " коренна промяна на досегашните ви възгледи" или неща от тоя сорт,което се припокрива.Но ако има нещо такова какво ли ще го предизвика и вдействиствителност ли ако го има ще е толкова изненадващо и леко стряскащо ме,че даже и предизвикващо усещането в мен,че с нищо не съм го заслужил (не знам защо ли го пиша това като знам колко много "вярваш" в тези неща).

А иначе сега съм много раздвоен.Брат ми е болен и най-вероятно ще прпуснем утре циментирането на село.Гледа ми се полуфинала за Световната Лига по волейбол между Бразилия и България колкото и да са малки шансовете ни да ги отстраним.Обаче този двубой започва в 02:00 и може да продължи няколко часа и като си легна най-вероятно ще стана късно и директно за къщната работа и може да пропусна възможността да се засечем и да си попишем с нея,че сякаш започнахме да се засичаме предимно почивните дни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на shmatarok
    cyclops, щастлив семеен живот ви пожелавам, незабравим сватбен ден и да се обичате все повече с всеки изминал ден

Добре. Много добре даже, прибрах се да се наям и да се къпя и сега изхвърчам навън отново, въпреки че днес на работа беше тежък ден и почти не си чувствам краката.
    Заплатата ми влезе мега стабилно + съм мега доволна от бонуса, който получих, хихихи. Още по-добре се чувствам като знам, че само аз взимам толко, хах.
    Цялата мириша на него, даже ризата ми е пропита с неговия парфюм, не си бях давала сметка, че ароматът му ще отива толкова много и на мен.
    Не разбирам какво става и какво не, мега странното отношение показва туй човече към мен и не знам какво да правя. Пф. Не виждам никакъв смисъл да се занимавам. Няма никакъв смисъл. Но искам. Не знам, пускам се по течението, ако стане нещо - стане, ако не - живи и здрави.
    Все тая, отивам да си видя аверката, не съм я виждала пет месеца и имаме доста да наваксваме.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Йес , вее. Преподавам на други хора ,че щастието е избор, оплакването, мрънкането и хленченето , без реално да променяш нищо, също са избор, но oставям разни глупости да ме товарят. Върнах се от морето само да се гмурна в по-дълбоки глупости. Нищо, тая курва нарани най-добрия ми приятел и сега ще страда. Ако не друго, лятото е интересно
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 07-20-2013 на 20:02

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    http://www.youtube.com/watch?v=A_af256mnTE
    Толкова е пракрасна, мелодична и нежна. <3 Чак ме е яд, че се пее за някво бебе.

And I know when I die, you'll be on my mind
    And I'll love you - Always

Чувствам се тъпо... искам да изчезна някъде завинаги, да забравя всичко и всички... да започна нов живот някъде където не познавам никой...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    And I know when I die, you'll be on my mind
    And I'll love you - Always

Чувствам се тъпо... искам да изчезна някъде завинаги, да забравя всичко и всички... да започна нов живот някъде където не познавам никой...
    Коле, вземи се стегни малко.
    В началото като пишеше някви такива глупости ми беше смешно и забавно и се чудех как може да си такъв, ама ся ми става жал вече. Сам си ги правиш такива нещата, вразуми се малко.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    правя разлика между положението ми сега и положението ми преди точно една година
    тези два дена
    ги няма
    уау
    тъжно ми е колко бях щастлива тогава
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от polssa Виж мнението
    правя разлика между положението ми сега и положението ми преди точно една година
    тези два дена
    ги няма
    уау
    тъжно ми е колко бях щастлива тогава
    mdaaaaa!
    maDamn

Мега фен Аватара на Зайче..
    Лека нощ или Добро утро?
    АХАХАХАХ
    а пък утре сме на работа

няяяяяяма проблеми
    http://vbox7.com/play:d824abfc61 (знам, че мнозинството не слушате точно такъв тип музика, спокойно ;3)
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си