- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
е тъй се чувствам
And I'm complicated, you don't get me, I have trouble
Understanding myself, understanting myself
My head is a jungle, jungle
Обичам да виждам усмивката му и да знам, че аз съм причината за нея...Охх..Обичам го.![]()
Бях си следобеда вкъщи, а наглеците ми изпращат учтив имейл как не успели да ми доставят пакета, че даже и ми оставят бележка откъде да си го търся сама. Бой за DHL!
А аз се разсейвам от глупости. Вместо да съм концентрирана, все ми хвърчи погледът към някъв... пък и той да беше кой знае кво. Пф.
Ако не го обичах толкова, бих го убила на секундата.
Топличко ми е от вътре. Мисля си за хубави неща, за чувствата си. Обичам си момчето и приятелите.
Ох,ох,ох <3 искам да бъда щастлива,искам да усетя това чувство,искам да се задържи за доста дълго,дано ми се случи желая го от цялото си сърце ..
утре имам да върша доста неща,ще си лягам скоро май..
не съм за там май май
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Колко слаба воля имам за някои неща... Кошмар просто!
За други неща пък съм упорита като магаре, дори да са незначителни в сравнение с първите.
Да си имам характера...
Пак ще остана самичък вечерта на работа и няма да има с кого да си кажа и една думичка![]()
Искам само двамата с него и много далеч от всичко и всички ....поне за малко....
Мечти....
Засега ще се задоволя с купищата работа,която имам...
И ми е време да започна да разсъждавам като зрял човек
Скучно ми е, цял ден се чудя какво да правя. Поне е Петък и утре не работи, ще гледаме стари филми цял ден![]()
Днеска триразови направо съм като труп . После с рускините гледахме хокей . Чух си момчето и чакам косата да ми съхне . А после бързо в леглото че утре ми е състезанието.
П.П Някой да говори руски?
Повече нямало да ми говори, понеже не съм била съгласна с извратените и феминистки възгледитака и така ми е писнало от такива от нейния вид, даже ще ми направи удоволствие като не ме занимава повече.
Коледната музика е много хубаво нещо, нямам търпения след около седмица да почна с украсяването. Първото нещо след като се върна ще бъде да отидем и да си изберем най-голямата и хубава елха![]()
Хубаво ми е. Прекрасна сутрин.
будна съм, жива съм, събота сутрин е и трябва да започвам със задачките...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Два дена почивка от всичко и всички. <3
Имах нужда от време сама със себе си.
Разсъних се и вече не съм в настроение камикадзе. Странно ми е. Май даже не ми се излиза довечера. Пак видях повече, отколкото бих искала... Добре, че не изпитвам състрадание, щеше да е доста нат'варващ експириънс. Едно т'кова и т'вай. Повече не ми трябва.
Обичам когато половинката си прекарва свободното време точно с онзи приятел, който ми е неприятен.
Но пък на мен ми се отвори неочаквано кино и сега ще гледам Тор, дублиран на френски. Не мога да повярвам, че французите са толкова тъпи да дублират филми за възрастни.
Аз уж уча руски, но съм много далеч от говоренето.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чувставам се значително по-добре. Няколко часа с него винаги ми оправят настроението <3
Сега обратно към задачките
о.О туко-що забелязах, че са баннали насрания клоун на форума и се почувствах тъжен![]()
В добро настроение дано да си остане такова