- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес трябваше да уча, но шанс. На всичкото отгоре отидох за тъпата практика само, за да разбера, че не са угочнили в програмата и нашата група е другата седмица. Поне ще си хапна вкусна вечеря и ще си губя времето в нета.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
чувствам се учудващо добре въпреки 7те часа и контролната по математика(на която мисля, че се справих перфектно)..и все пак умората ме настига..иска ми се да си пусна TVD, да легна, да се завия и това е...а ме чака толкова много учене пак..смесени смесени чувства...ама сега един горещ душ като си зема ще се оправя))
Ох, ебати несериозните. Ще ги разхвърлям набързо.
Почивка от счетоводството... с малко (полу)висша математика. Ехе.
Не добре.
Объркано ми е някакво. Напрегнато. Не знам какво искам. Не искам нищо и искам всичко. Не се нуждая от никого, а ми е самотно. Мразя ги, ама не точно. Забавно е, но не го понасям.
Ясно, че и ПМС-а си казва думата, но чак пък толкова. Сама не се трая вече.
И като знам какъв ужас ме очаква края на седмицата...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
нямам достатъчно самочувствие и това забелязвам,че ми пречи все по-често,
но така изобщо не се харесвам.
искаммм да съм обичана и да обичам някойй![]()
Супер ниско кръвно + адско главоболие = парцал.
Обаче любопиството ще надделее и ще вися тук, докато не разбера кой си тръгва от къщата на BB.![]()
Бесен съм на себе си...Реших да се самонакажа заради това,че съм се отпуснал отново...1 седмица минавам само на ориз докато не ги смъкна килата отново и почвам фитнес...Просто вече не си стоя в кожата...Уж щях да си подобрявам формата и до 8ми декември да се върна към формата си от преди 2 години,ама аз пак го проспах времето...За тва действам твърдо, за мен следващата седмица ще има само ориз и вода...И без това следващия семестър ще ме местят във футбола сигурно, да почна да влизам във форма от сега.![]()
Последно редактирано от ForzaFelipe : 11-26-2013 на 00:32
>>DjBelev<<
ДА-ДА-ДА-ДА-ДА-ДА-ДА!!!
Охх, влюбено ми е! щастливо ми е! прекрасно ми е! Искам я, искам я по всеки един възможен начин!! Пак и пак и пак и пак, докато не заспим от умора..!
Просто, охх не съм се чувствал така..!!!
Обичайте се хора..!!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Енергично ми е, свърших доста неща, а е още началото на деня. И надежда, надежда, надежда.
I'm flying so high off the ground when he is around.
Гласът му ме кара да настръхвам. Всеки път...
Обичам, обичам, обичам, обичам!
Пише ми се, но нямам време сега..След малко трябва да си хващам рейса.
Намерих си супер яката песничка..Което ме връща на това колко много го обичам.
![]()
Още малко...
Имам изпит утре и още не съм учила. И затова мисля да легна да спя. Навън е толкова студено, че не знам как се прибрах. Имах още лекции, но да го духат от университета, които пестят от парно.
Хапвам си закуската и се мятам в леглото поне до 2.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какво да се прави. За пореден път се оказах виновен,че се опитвам да се поставя на чуждо място.
Ама кога ли най накрая ще се науча да си гледам само за собственият задник и това е.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
нахранен.......сега трябва да свърша и малко работа .......... !
има сняг (((:
прилично е, почти добре се чуствам, трябва да излизам обаче след малко, дано всичко е наред
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Нещо ми е криво . Тренировката беше доста изморителна . Направиха ни на парцали 3 часа . Искам той вече да си идва от тая Италия и да обвия крака около него и да го целувам . Искам да си почина хубаво с едан книжка ама не след час пак ще излизам. Искам малко спокойствие ама няма да си го получа .
100 настроения за секунда :д аз съм ненормална..
Много ми е мързеливо днес уф как да уча
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ох, много ми е коледно и снежно. След малко като си дойде ще го накарам да пием чай и да тъпчем сладко. Усещам как всяка зима заобичвам чая с ром все повече и повече. Невероятно странно е, щото не обичам чай поначало. Освен това някои индивиди са ми смешни. Много.
Mood:
fuck this, fuck that, fucking fuck, oh and fuck you too...идеално ми е.
maDamn