- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Що не се сбиете?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тука се получава малко 'на кривата ракета, космоса ѝ е крив' ми се струва....
DisappointedDreamer какво се смее тоя? Да не нацапа гащетата случайно?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Маги, просто питам, ма да не си в цикъл?
![]()
Dr. Gregory House
Пантери нещо тия дни..
Офертата да се сбиете все още важи..![]()
Dr. Gregory House
Точно днес съм в готино настроение.
Ня'а ли да се сбиете ве..Бати скучните хора..
Dr. Gregory House
То ако можело така, интернетът нямаше да е това, което е. За жалост или за щастие е въпросът.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
Ама много сме големи и фатални, като ползваме лафовете на гаджето.
Някойтам, замълчи вече, щото тотално на шизофрения го избиваш. Ама пък очи, ама такова, ама онакова... ти да не си 14-годишна девойчица, че да се обясняваш така. С тия пояснения и скачания от теми на теми... не помня ква зодия си, ама отнесеността ти е в повече за всеки, особено за мъж. Реакцията ми беше едно към едно с тая на 102: "Ти ебаваш ли се, ве"?
По темата: Наспах се, чувствам се доста по-добре. Наливам се с портокалов фреш, ама не знам защо са го набутали с толкова захар... както и да е. Счетоводство днес. Мамичката му.
Много ми е интересно защо това са ти единствените два аргумента. Ти си тъп, независимо дали Пантерата или аз сме неодоебани или в цикъл.
Слабо. Казвала съм ти същото винаги.
Ама складове, ама кой работи там, ама какво имала мацката, пък ти си имал същото, ама пък какви очи си имал.
Честно, или шизофрения, или тревомански филм е това. По абсолютно същия начин ти скача мисълта.
DisappointedDreamer викаш твоя е много по добър? "Тъп си и точка по въпроса. Това го казвам АЗ Маги, която съм вряла и кипяла в живота и ти не можеш да ме бутнеш".
Ти като си остра ходи пробивай дупки.
PinkPan7her абе ей момиче ти пък ли ще ми казваш какво да пиша и как да го пиша. И извинявай ама какво те касае теб това. Да не си решила да ме осиновяваш? Или пък ти изглеждам голям красавец само нещо трябва да ми доуформиш като характер да стана перфектният МЪЖ.
Аман от взели се насериозно миски като вас двете.Ти се пооправи уж малко де, но то хормоните на никой не прощават, а на теб май са ти малко в повече ми се струва. Маги още си е пубертетче все пак.Но ти уж си излязла.
Набий си го в главата:
Това е ФОРУМ. Мога да казвам каквото искам както искам и където искам, стига това да не е в разрез с правилата на форума. Касае ме, щото ти чета словесните диарии. Да, мога да ги скролна, но тъй като не го правя, ми пречат. Само обяснявам защо.
На мен са ми правили забележки в подобен стил, някои съм ги приела и са ми помогнали, други не. Твой си е изборът. Като избираш да изповръщаш една камара глупости и скачания от мисъл на мисъл, имам право да избера да ти кажа колко е зле това.
Няма абсолютно нищо с хормоните колкото и да ти се иска.
PinkPan7her освен да хвана да ти купя една мишка със скрол,че гледам са ти свършили парите, а те мързи да поместиш курсора до лентичката на прозореца, да натиснеш копчето и да я дръпнеш надолу. Ще те финансирам ако трябва бе какъв е проблема.
И понеже всеки може да пише и да поства каквото си поиска Сега можеш да постнеш и една снимка на гащите си за да съм напълно убеден,че не ме лъжеш?![]()
E, аз ако съм си снимала гащите всеки ден за изминалия месец (по незнайна причина) и ти пратя стара снимка, как ще си сигурен?
С такива евтини провокации не можеш да ме засрамиш. Колкото и да си вярваш, че си много добър, ама скрита лимонка и правиш някакви много отворени мадами на две стотинки.
Не се притеснявай затова той ACDSee има място, където си пише. И с какво си ги снимала може да се разбере. Ти прати пък аз ще ти кажа дали ментиш![]()