.
Затворена тема
Страница 154 от 288 ПървиПърви ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 826 до 3 850 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    доволна съм от себе си, въпреки че се падна точно това, което не трябваше, което най-малко се очакваше и за което най-не съм учила

естествено темата, която знаех перфектно отпадна още преди да ни каже на кои теми ще бъде
    голям карък съм
    падна се темата, която най-отвратителното същество знаеше
    дали пък не е късметлийка :X
    'ма се справих
    даже доста по-добре от тези, които са учили няколко дни, а аз съм го чела веднъж

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Отвратително чувство Искам да се разрева, ама и това не мога...
    Ами не помага за съжаление. Ако го прави е само временно и после празнотата отново се проявява.

Hayashi има една тънка разлика. Аз просто се опитах да ти обясня,че в случая ти и твоята майка въобще не сте прави изхождайки само от своята камбанария,защото по същата логика за "лизането на гъза" в един момент и неговата майка може да каже,че си голяма егоистка и си мислиш само за собственият задник и че не ставаш, а той да и повярва след което да уревеш целият форум колкото несправедливо е всичко. Докато Пантерата доста явно ми се заяжда по въпрос свързан с моят стил на писане и се опитва да ми поставя нейните ограничени граници опитвайки се едвали не да ме води за носа като,чели сайта е нейн. Усещаш ли къде е разликата? И ако си останала с убеждението,че самочувствието ми е много голямо си в доста голяма заблуда.

И в тоя ред на мисли (ха да ви е яд, че пак съм написал дълъг пост) искам да кажа, че съм "очарован" от една голяма част от младото поколение чийто представители има и тук. Ако е другаря учител/ другарката госпожа да им напише оценка ще назупкат наизуст 200 страници за една седмица. Някои дори се хвалят и колко големи книги били прочели,но...иначе откровено ги мързи да прочетат пост с 5-6 реда повече.Да напишат някои дори и не могат. За предпочитане е поста ти да се състои от дума и полувина максимум две със съкращения разбира се. Но и тогава започват да роптаят,че поста ти бил неразбираем или не си давал доводи.Изгониха ако не всички поне повечето хора дето пишеха по-дълги постове,което пък на мен ми харесва. Още малко да ме подразнят обаче и ще разберат как се пише пост от два реда с по няколко думи между които има такъв интервал,че да им се схванат пръстчетата от въртене на скрола докато ми подминат поста.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-03-2013 на 07:13
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е важно колко е дълъг поста ти, а колко съществени точки е докоснал. Можеш да напишеш кратък пост с конкретни и ясни доводи. Това, че е дълъг изобщо не означава, че е качествен, както е и в твоя случай.

Изкуство е да можеш да се изразяваш кратко, точно и ясно, а не да разтягаш дълги локуми, от които никой няма нужда.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Изкуство е да можеш да се изразяваш кратко, точно и ясно, а не да разтягаш дълги локуми, от които никой няма нужда.
    Абсолютно. Дар словото далеч не е показател за интелект.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не е важно колко е дълъг поста ти, а колко съществени точки е докоснал. Можеш да напишеш кратък пост с конкретни и ясни доводи. Това, че е дълъг изобщо не означава, че е качествен, както е и в твоя случай.

Това е единствено в твоята глава и гледано само през твоята камбанария. Защото да, има много хора,които ми натякват как едва ли не ако искам да напиша нещо много дълго трябва да го съкращавам като в чат, но пък за сметка на това и много хора са ми писали тук или пък не на ЛС или пък не как моят стил на писане ги грабнал,много им допада и много съм ги кефел та искали да видят що за човек съм. Та както се казва не можеш да бъдеш харесван от всички, а ако се опиташ ще станеш незабележим. Винаги едни те харесват много,други не те понасят, а трети им е все тая.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-03-2013 на 07:59
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Това е единствено в твоята глава
    Да, бе. Сигурно На мен като че ли не са ми писали такива хора хахаха.

Какви хора са ти писали?

Иначе мога да ти дам пример с потребителката jgjgjh или нещо от тоя род. На колко мъмрения относно дългото и писане съм попадал. Но мен например страшно много ме кефеше стилът и на писане. и на NEOH ли беше и на Сисадмин. Все дълго пишещи хора/ Иначе то на мен и ти си ми писала (не казвам,че е заради стила ми на писане)ама очевидно в днешно време си ми нещо в опозиция.

Има разлика между пишещи, които имат какво да кажат и между 30 реда текст, които аз мога да обобщя с 3 изречения. Неслучайно се учи сбития преразказ в училище. Да не можеш да обобщаваш показва точно липса на интелигентност.

Много ми връзва тези дни! Поредният взет изпит, на който мислех, че ще ме скъсат. Сега лягам да се наспя. ^w^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на leadyflame
    да бях станала по-рано да свърша нещо от плануваното, даже и времето за кафе не ми е достатъчно, трябва да съм от бързите.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Има разлика между пишещи, които имат какво да кажат и между 30 реда текст, които аз мога да обобщя с 3 изречения. Неслучайно се учи сбития преразказ в училище. Да не можеш да обобщаваш показва точно липса на интелигентност.
    Ти можеш, а аз не мога. Или по точно мога ама не искам. Знаеш ли кога ще хвана във форум да си сбивам мислите. Тамън никога. А и както казах преди време на Анархист това дето побрах в една страница в един пост можеше да го побера и в 12 ако искам.Както е постнала една съученичка един статус във Facebook За щастие, ние всички сме различни.

А относно интелигентността дискусията е много голяма и това е твърде относително понятие. Не си мисли,че като си висшистка и учиш във Франция ли беше си по интелигентна от мен например. Може да ми кажеш нещо или да ми говориш на английски и аз да те гледам като индианец в пишеща машина, но пък може и да има въпроси, за които като говоря ти да гледаш по абсолютно същият начин.Зубкането не винаги е равно на интелект.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Зубкането не винаги е равно на интелект.
    Хахаххахахха е това вече беше малоумно, съжалявам!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Хахаххахахха е това вече беше малоумно, съжалявам!
    Ами ако си се засегнала съжалявам

Факт е обаче,че има хора например със средно образование дето като ги пуснеш в една джунгла на самотен остров може да изкарат и 1 година и такива с по три висши дето след една седмица ще са загинали. Показателно е и как някои хора с доста по слаби оценки ги изкарват само от това дето са слушали в час, а други се скъсват да зубрят и накрая еднам си хващат бленувата оценка. Отделно си има и едно нещо където се казва обща култура. А не като тая черната Златка например висшистка ми била пък не знае столиците на Европейските държави. Вече уж ги знае де. Кога сме влезнали в ЕС пък например изобщо не е по нейната тема
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-03-2013 на 08:53

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами ако си се засегнала съжалявам

Факт е обаче,че има хора например със средно образование дето като ги пуснеш в една джунгла на самотен остров може да изкарат и 1 година и такива с по три висши дето след една седмица ще са загинали. Показателно е и как някои хора с доста по слаби оценки ги изкарват само от това дето са слушали в час, а други се скъсват да зубрят и накрая еднам си хващат бленувата оценка. Отделно си има и едно нещо каъдето се казва обща култура. А не като тая черната Златка например висшисткла ми била пък не знае столиците на Европейските държави. Вече уж ги знае. Кога сме влезнали в ЕС пък например изобщо не е по нейната тема
    От кое да съм се засегнала аз пък?

Ако показател ти е оцеляването в джунгла, нямам намерение да се хабя да ти обяснявам какви глупости твориш. Ти си единствения, който заговори за образование всъщност.

И като не ги знае ?
    Съгласна съм че е смешно да не знаеш най-основните столици но всеки си има слаби странни .

По темата
    Ужасно ме боли гърлото и главата ще пропусна едната тренировка и ще отида на другите две . Сега ще си почина и ще поизчистя малко . Чудя се какво да сготвя на приятелят ми и затова ще си взема малко идеи .

Мега фен
    Пантерката ми се заяжда за дългите постове, ама те така изгониха няколко души от форума и хората ми пишат ЛС-та 'щото ми се кефят на романите. Плюс това ще си го върна като напиша тройно по-голям ферман следващия път. Аа и забравих да кажа, че сте зубъри и т'ва че сте чели дебели книги не ви прави по-умни от мен. Оо и знаехте ли, че има хора със средно, които могат да живеят в джунглата, а има и висшисти, които не могат.

.Изгониха ако не всички поне повечето хора дето пишеха по-дълги постове,което пък на мен ми харесва
    Чачо като пишеше фермани никой дума не му е обелил по този въпрос. 'Щото неговите са структурирани - разбирай следват някаква логическа последователност. Съответно доводите носят някакъв смисъл в контекста на твърденията.

// иначе съм екстра. Дадох си цяла седмица почивка 'щото мозъка ми просто отказваше да включи. Оправих си малко и режима на спане. Свърших с глупавото ригване (условно казано 'свърших', ама нейсе. достатъчно ми е) и остана само анимацията. Плюс това в последно време и цигарите съм намалил до 4-5 на ден без дори да съм опитвал. Мисля направо да хвана да ги спра. Снощи излязох и за по бира - малко социализация си трябва Абе не мога да се оплача

Violenza някаква такава ти беше реакцията.

Иначе разбира се че е показател,защото за да оцелееш трябва да си размърдаш пипето и да намериш начин, който често не го пише в учебника как да оцелееш. Много лесно е да научиш наизуст като стихотворение 5 урока и след като ти мине изпита или контролното да ги забравиш. Това не прави никой интелигентен. Друг е въпроса, че мен като не влечащ ме електротехника знам ако не друго поне имената на някой елементи от електротехниката за разлика от някои колежки на брат ми всишистки от ТУ, които това учат и други са им чертали чертежите.

girlwithblueeyes естествено,че трябва да ги знае. Не може аз,тъпият среднист да ги знам, а тя интелигентата висшистка дето даже се пъне, че е завършила висшето си с профил География да не ги знае. Не може всичко да спира до това дето ти го дават наготово в училище,че даже и толкова да не си се постарал и после да се пънеш колко си интелигентен разбираш ли.

Auriss аз с Чачо (и той е от кефещите ме потребители)не мога да се сравнявам. Ако се виждах с половината форум лично и на мен никой нямаше да ми каже гък, бъди сигурен. Или поне почти никой,защото е най-лесно да храниш хората по интернет.След като ги познаваш лично е малко по трудно.Включват се разни други системи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-03-2013 на 09:21

Мега фен Аватара на 102
    Понякога съжалявам, че Игрите на глада не са реалност.. сичките сте за там.

Не знам какво е висшето на Златка но аз доколкото имам спомени тя беше някаква моделка такаче за нея едва ли има толкова голяма значение . Не толерим незнанието в никакъв случай но не е редно да се съди по човек дали е умен или не само заради едните столици . По тази логика аз съм умна защото знам столиците на цяла Европа заедно с доста голяма част от другите континенти . И не защото съм висшистка а защото просто пътувам много . И това не ме прави по-умна от голяма маса от форумците тука . Защото аз може да знам езици и доста сотолици но има доста основни неща които не знам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Понякога съжалявам, че Игрите на глада не са реалност.. сичките сте за там.
    Irti , is that you ?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    защото знам столиците на цяла Европа заедно с доста голяма част от другите континенти .
    ахАИЬХАЬИЬАХИЬАХИАЬХАЬИЬА ХИЬАХИАЬХИАЬЬХИАЬАИЬА

102 Не ги знам защото съм ги учила просто съм ходила в тях . Трябва да си някав пълен идиот че да не запомниш къде си бил

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Irti , is that you ?
    Мерси за "комплимента".... Не.

girlwithblueeyes тя и същата Златка уж беше ходила пък твърдеше преди време,че столицата на Великобритания била Англия. Не е особено философия човек да научи столиците на континента, на който живее, а още повече пък на съседните си държави без изобщо да е ходил там.А това последното го обясни по сбито от мен,че от мен не се приема на по-горните потребители дето ми обясняват едвали не как са по интелигентни от мен,защото били пишели по сбито и можели да свият моите 30 реда в 3.

Естественно че е смешно да не знаеш че Великобритания не е Англия . Но това не е символ на умност .
    За последното на мен пък ми е все тая кой чете и не чете .

Град
    София, България
    Ако се виждах с половината форум лично и на мен никой нямаше да ми каже гък, бъди сигурен.
    Първата ще съм, която ще откаже да стисне ръката ти и ще ти каже в лицето, че си гола вода.

Виждала съм се с доста хора от форума, да. Но това по никакъв начин не ми пречи да им кажа къде грешат, ако го правят. Не ме интересува какъв си ми - брат, приятел, познат, непознат - ако мисля, че си в грешка, ще ти го кажа. След като ги познаваш било по-трудно хах. Сериозно? 'Що не вземеш да го кажеш това на блъдиФ или валдес примерно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си