- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Код "Амбър" при нас, нищо чудно, всички кофи за боклук по улицата са се разхвърчали наоколо, цяла нощ имах чувството, че прозореца ми ще се изкърти и умрях от студ, щото явно дограмата е скапана.
Няма да ходя на уни, въпреки че се канех, ни моА, студено ми е. И на фитнес няма да ходя, имам мускулна среща от снощи.
Хихи, в България явно са преувеличили с прогнозите за времето. Мамето ми изпратила смс с продукти да се запасявам като пред апокалипсис" Голям арктически студ", бля бля. Малко след дъжд качулка, но какво пък - Обичам си я!
Мързеливо ми е днес. Ще си пусна един епизод от Анатомията на Грей и след това ще седна да почета някоя и друга тема по биология.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
http://www.youtube.com/watch?v=SFrMSzoLXIU 15 мин съм медитирал да да си спомня на какво ми напомя тва хаха
Супер се чувствам. Няма такова усещане да си легнеш в 4 , да ти звъннат алармите в 8 и 15 , че трябва да изнасям презентации след 40 мин и да пратя поздрави на часовника и да продължя да спя на топло. Вчера иначе беше малко странно. Доста странно. Близко момиче да бъде ЧАК такава кучка с най-добрия ми приятел.
Чета темата и виждам как повечето са уморени,нямат време за това,нямат време за онова,искат да си гледат филмчета, да си починат,да си отделят време за тях си..... А Аз имам всичкото време, което може да съществува, а не ми трябва...не ми се прави нищо от горе споменатите, не искам въобще да оставам сама със себе си, не искам..
Искам само да бъда щастлива.....
с него.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За пореден път.
НЕ съм почитателка на късото писане, съкращенията и безумните изрази. На Чачо ферманите ги чета с удоволствие, на Влади също. Съжалявам и че jghgh не е тук. Щруделката като я избие, и нейните бая длъжки теми ги чета с кеф. Пандата ли писа нещо по-дълго на предната страница? Четох го от-до и не ми пречеше.
Не съм почитателка на ТВОЕТО писане конкретно, защото не умееш да се изразяваш добре и дългите ти текстове не са информативни, а пълни с прескачане от тема в тема. Набий си го в главата.
ХОХИ, не сме забравили и си искаме сайта!!
Супер съм. Устремявам се към темата за книгите. 3![]()
Умирам си от кеф..Брат ми се прибра и след малко ще посвирим двамцата. Започвам избиране на акустична китара...Тоест три месечно маене тази ли да бъде или онази.
Whatever. Утре съм на 100-годишнината на прадядо.Yep. Само се надявам някои хора да не решат, че е нужно да провалят цялото празненство с опитите си да властват над всичко както обикновено става.
едит: Да фак? Ебати красивите голове.Съжалявам, че съм пропуснала мача...
Последно редактирано от Lilanda : 12-05-2013 на 13:23
Днеска дворазови мхмм идеално минаха .
Сега чакам и моят да свърши неговите тренировки и отиваме към домът за да занесем на малките сладури много подаръци.
Ох, убихте ми всякакво желание да пиша в тази тема...
Как да го напиша за ПОРЕДЕН път по мило,че за да ме разбереш. Аз не съм и грам виновен,че мисленето ти е толкова праволинейно и като поеме в една посока му е страшно трудно да се отклонява и да приеме,че може да се пише за по няколко теми едновременно..Ама пък не си единствена. И не ми давай примери с разни дългопишещи хора,защото често съм срещал и на дугите в дадени периоди постоянно да им бръбнят и да им намират кусури. Дори и на jghgh,чийто мнения в един период следях като видех,че е писала в някоя тема,защото ми бяха изключително интересни.Но някои шефчета не спираха да бръбнят.Със Щруделката същата работа.Една маса народ се беше изредил да и рецитирал колко била отнесена,захарна,наивна и т.н. и как можела да си свие писанията в няколко реда.
И да добре госпожице администратор И. К. може да се опитам да се съобразя с желанията ви....евентуално(някога другога),защото очевидно сайта е на баща ви. При желание може и да ме баннете.Компетенция отвсякъде, с която всеки трябва да се съобразява.Моля възгласите на несъгласни потребители да започнат...сега...
Edit:
Добре остро мислещата ;(
След като ти видях мнението за сина, който лижел гъза на майка си,защото щял да остане с нея на Коледа изключително ме радва,че точно ти смяташ мисленето ми за плоско![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 12-05-2013 на 14:21
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така.... да разнообразим малко тематаКато цяло ползотворен ден, но мнението ми за някои колеги почна да се променя, надявам се да съм бил прав в началото за тях, а не.........! Както и да е, сега следва малко руски
![]()
Замръзвам!!! Вече почти буквално...![]()
Ще измисля начин да се пренеса в другата стая с котката в скута. Книжка, котка и някоя пухкава завивка - мммм.
^ Продължаваш да мислиш плоско.
Превели са ми парите! И са ми изтеглили наема, тока и телефона, значи почти всички сметки са платени. Разхождам се до вкъщи и до университета по-цял ден.
От 2 седмици ми се яде вегетариански дюнер. >w<
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
След цял ден чистене ще се възнаградя с горещ шоколад.Обичам!
Очакваш мъж да загрее от намек на жена?
Добре ми е, даже много.
Тази "задачка" от днес ме хвърли в размисли. Наистина ли нямам краткосрочни цели? Знам към какво се стремя в дългосрочен план, но какво искам от днес? А от утре?
Мех.. Нямам намерение да се тормозя с това.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оф да се оплача. ;( От поне седмица единият ми пръст на крака е супер подут и отекъл. Не знам дали стана от неудобни обувки или някакво странично възпаление, обаче така подут е ужасно да ходя с каквото и да е. Кръстницата лекарка каза да купя риванол да видим дали ще помогне. И се оказа, че риванол във Франция няма. Гледаха ме като теле, а мацката от аптеката съвсем гордо ми заяви, че не знае какво е това съединение, което ѝ показах. За чий ... им свалят по 2-3 кожи във фармацията тогава. Та сега сдобих с някакъв кортикостероиден крем с антихистамини, който дори не знам дали ще ми помогне. И утре ще заминавам на лекар за такава тъпотия вместо да ходя на лекции.
Тъпотийки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ама гледай сега, просто е - не ме закачаш и не ме споменаваш, няма и аз да пиша повече. Обаче когато ме споменеш и то по начин, по който показва, че не си ми разбрал гледната точка... няма как да не се намеся. Разбрах идеално какво мислиш, че не ти пука и бла-бла, сега продължи да не ме споменаваш. МЕРСИ.
TheBeliever, не се отказвам още :Д
Вероятно като по-голяма ще можеш да ме информираш какво трябва да се направи, ако намекът е пуснат по 3-4 различни начина, достатъчно тактично, но и достатъчно ясно, а отсреща няма ефект. Да се обясни директно не става, защото това било неуважение и като се тръгва "с товарния влак", не се постигало нищо. Живо ме вълнува.
Украсих си големия прозорец с коледни лампички и ми е толкова уютно под завивките и на тъмно!!!
Усещам още сега как ще бъде прекарана коледната ваканция с моя![]()
Четвъртък - следователно съм труп...
maDamn