.
Затворена тема
Страница 159 от 288 ПървиПърви ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 951 до 3 975 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Току що ми светна, и ми стана супер странно.
    Как може визията, която аз смятам за хубава всъщност да е курвенска за някои хора.
    Не се бях замисляла по въпроса. Странно е.
    Аз не се чувствам като курва, но е интересно да се чуе как може да те възприемат от другата страна.

Иначе, добре съм горе долу, коляното ме боли, иначе нищо особено.
    Утре ще го отдам на мързел и статистика..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Е, не си ли го обичаш вече?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Кооолко съм щастлива, айайайайайа<33333333333333333

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Е, не си ли го обичаш вече?
    Не мога, бе :д

Само още един ден и след това чак на 8ми Брат ми заминава на лагер за една седмица и ще съм си предимно сама, като изключим бебето, което ще гледам, ама той не ми пречи, даже ме забавлява

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    TheBeliever, не се отказвам още :Д
    От моят скромен опит до момента (не съм чааак толкова по-голяма пък!!! ) съдя, че мъжкият пол не разбира от намеци. Или поне не разбират намеците, които ние жените им правим. Може би ние не намекваме достатъчно ясно, не знам. Но явно сме на твърде различни вълни и според мен само "товарният влак" ни е надеждата, ако искаме да бъдем разбрани правилно.

Интересна вечер. Прекарах си по-добре от очакваното. Младежът явно се заиграва, не ми е неприятно, даже напротив, но все още не съм решила как да действам. Все още не знам на какво се надява, но на този етап не мога да предложа много.

Големи простаци са. Липсват ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 102
    Студено ми е. Физически и духовно. Дано утре (днес) се справя. Очаквам всеки момент да ми поникне клитор.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Студено ми е. Физически и духовно. Дано утре (днес) се справя. Очаквам всеки момент да ми поникне клитор.
    Упътване за употреба ще ти напишем и много ще му се радваш, хаха :д

ДъБилийвър, и аз така си мисля за товарния влак, ама мъжкото тяло се сърди обикновено, че съм груба... Тцъ. Няма угодия.

Супер фен Аватара на djipsito
    тия съдебни решения ще ми докарат психо изкривяване.
    едва гледам, чак ми се гади.
    утре гости, в събота шопинг терапия.

яко мотивация за изпити, семинари, курсови и т.н
    липсва ми България
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Ти в коя държава си, че съм изпуснала?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ще полегна и цялото време за мисъл ще е мое...

Колкото и да се опитвам напоследък, преди 3 сутринта не мога да заспя, дори и предният ден да съм станала в 5.
    И какво му става на това време, не е нормално да е 21 градуса през Декември, не се диша направо. Къде отиде снега, който ми го бяха обещали

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Трепкането е по-силно Още малко! Ощеее малко остана...

Първо честит празник на всички ( Бургазлии, именници, абе всички )! Иначе ми е приятно, петъчно, очертава се интересен ден, като даже може и да намеря малко време да се поразходя по центъра да видя аджеба какви са ги сътворили тази година

Чувствам се доста добре.Топличко ми е.Пия си кафенце, ама като се сетя, че скоро трябва да излизам да ходя на училище и настръхвам :Д Поне е Никулден и снощи разбрах, че мой мн близък приятел си идва този уикенд :Д и все пак пече слънце :Д абе добър ден се очертава, доволна съм

Мега фен Аватара на pandabear
    не ми е особено добре. даже хич.

ама понеже ми е коледно споделям: http://prikachi.com/images/340/6823340T.jpg

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    От моят скромен опит до момента (не съм чааак толкова по-голяма пък!!! ) съдя, че мъжкият пол не разбира от намеци. Или поне не разбират намеците, които ние жените им правим.
    Моят съвсем друго говори. Мноооого добре си разбират всичко маймуните долни, ама им е угодно да се правят на луди.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Моят съвсем друго говори. Мноооого добре си разбират всичко маймуните долни, ама им е угодно да се правят на луди.
    Виж как знаеш...
    А понякога при несигурни и неоформени още отношения може и да е вид защитна реакция
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Раздразнителна съм, граничещо с взривоопасна. Прибраха ми парите, оставиха ме да си плащам сметките, да готвя без продукти и между другото без да оставят кьорав зачатък на храна. Йей! Поне се грижат за фигурата ми... :х И НЯМА КАФЕ!!!

Много ми е странно. Чувствам се малко като в пубертета - нямам представа какво прави. Виждам няк'ва драстична разлика, но не мога да отчета дали е добра за мен. Може би е сезонно. Винаги през зимата е по-мек и прекалява с интимностите. Днеска цял ден пръстът си няма да мръдна ПЪК!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хубаво ми е.
    Камината гори и ми е едно топличко и спокойно. И с него се чух, макар и за малко и макар че не беще пил кафе още и света му е крив //, пак ми беше миличък.
    Трябва сериозно да седна да порисувам вече, а имам и неща за немския.
    А така ми се мързелуваа..

Днеска бях само на едната тренировка но добре мина
    Говорих с хирурга ндаявам се до седмица -две всичко вече да е зад гърба ми
    И той това което направи просто нямам думи <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Студено ми е малко, май имаше авария и нямаше парно и топла вода досега. Ужас.
    Ще си сготвя и ще гледам филм, скучно ми е.
    Чакам да пристигне пратката с манджи от мама, да се наям едно хубаво, а пък хаоса за осми някакси ще се подреди. Ако ли не, здраве да е.

И аз да не остана по-назад:

СПАГЕТИ. ОБИЧАМ ГИ! <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мрън, умирам от студ. Тъпото парно намери кога да се развали. Ония лешпери пръста си не мърдат, т'ва че аз замръзвам с четири блузи, кво ги грее. >.<
    И имам дяволски много неща за вършене и дяволски малко време за тях, даже май няма да празнувам осми, въпреки че тая година събирането ще е в як клуб. Баси!
    Да не коментирам и какъв списък с "подаръци" получих, да се чудя от къде да взимам пари и за тях.

Ох, ще има ли един ден, в който да съм доволна и щастлива.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Ааа... супер хубавия и емоционален ден. Разбрах, че госпожата е избрала мен и още едно момиче от цялото училище и ще летим февруари за Гърция за историческия проект. Доклад на тема- антифашизъм. Радостно ми е. Изпивам си кафето и хайде на село, че много ми се е дояло риба. Другата седмица само едно контролно о.О Отдавна не се беше случвало. Ваканцията наближава и ми е супер коледно!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^браво!

аз съм разочарован разочароващ индивид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си