- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Оптимистично. Бавно, баааааааааааавно, омг колко бавно!!!, но нещата ще се получат.
Ох, много ми е трудно. Знам, че ще се справя и че в даден момент ще ми стане лесно, но сега е кошмарно просто. И всичката тази информация така ми се обърква... и тъпият конспект все още не излиза официално.
Такам, малко в София съм. Шаранчето след малко ще се пълни и пече, салатките са готови, винцето е охладено. След малко ще пусна печката да се сготви рибката иии после ще се хапва. Хубаво ми е![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5xxQs34UMx4
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Половината ми живот в Испания...
Чувствам се... сравнително добре!! ДА!
Прочетох темите по трудово, сега почвам с облигациите. Успях да туширам стреса, супер мотивирана съм, знам, че ще се справя и ще направя всичко, за да се справя и да изкарам хубави оценки! (Между другото, всичко на теория е много яко подредено, смислено и логично, само се чудя къде е на практика...)
Чакам гости.
Още не знам дали ще излизам довечера, джитка ми се. Пък ако не, ще си чета.
Първоначално написано от antifashionshit
Ще ми препоръчате ли някой хубав коледен базар в София? Че хич нямам идея къде да търся.
Welcome to the Jungle...
Ооо колко ми е изморено. И май започвам да се разболявам...
Все пак денят мина страхотно. Едни извънредни 200 километра път ми дойдоха много добре.
Да ни е честит рожденика и дано, както ни пожелаха от СКАТ, да доживее поне до 105.
http://prikachi.com/images/994/6824994u.jpg
http://prikachi.com/images/995/6824995a.jpg -Дядо се опитва да изгаси и бенгалския огън хаха.![]()
А той ми е толкова миличък. Притеснила съм го мъничко.Мда..Мъничко.
Е чак пък толкова да не ми се работеше днес.
Главата ми е сериозно размътена след снощи. Не мога да мисля за друго. А не искам да е така.
Време ми е да се взимам в ръце вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да е жив и здрав, младолик е за 100 годишен, ЕВАЛА ! (Питай го ква е рецептата)
Първоначално написано от antifashionshit
Имам си билети за Полша.) И си купих разни намалени вкусотии от Auchan. Време е за закуска!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес се прибрах по светло. Не мога да повярвам.
Вече ми писна от тези IQ тестове, наизуст ги научих. Дори вече не се впечатлявам от факта, че се занимавам с тестове, чиито цени варират между 900 и 1300 долара. Сега и протокол трябва да пиша за WAIS.
Никакви проблеми няма - ще го вместя някъде между останалите 5 протокола, Explorationskurs, Empiriepraktikum и рефератите. Приказно.
А този Ксавер само ми усложнява придвижването. Откъде се взе пък подобна буря!
И ми е тъпо за Нелсън Мандела.
И ми изгоря едната крушка.
Пфф.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
И при нас е смърт с този вятър!
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Уморенкаааааа.
След днешният ден изпълнен с Фитнес, Английски и ДИпломатически клуб , си заслужавам почивката. А утре рано-рано заминавам за Боровец. Дано първият ми студентски празник мине подобаващо!![]()
maDamn
тя ме мрази, с хубавото впечетление е свършено ...
Не ми пука..
Искам да си чета книга и днешния ден да изчезне ...
^ нашата буря се премести към континента
Оправих си парното! Йе! Топло ми е, имам Nuttela, при това два буркана, вместо един - обичам AsdaИмам чипс, имам пица, имам всичко хубаво на света <3
И очевидно съм се побъркала леко.
Ох, колко по-щастлива съм като съм се натъпкала с боклуци.![]()
Не знам къде да го напиша, затова ще е тук. В Х Фактор България има един, който много прилича на Умри. :Д
Тихо, тихо, че страдам!
Нелинце, не ме стряскай така, че ще се застрелвам!
За пръв път ми се случи да си гоня шапката... o.O
Потръпвам при мисълта, че утре сутрин мога да се събудя сама, без аларми и подвиквания, че ще закъснея. Ако нещо/някой ме събуди 'преждевременно', гарантирано ще е шитавото настроение за целия ден.
пп: Неспокойно ми е, когато вкъщи има хора, с които не съм свикнала да деля едно пространство.