- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Защо обещах да отида, като хич не ми се ходи? Имам толкова по-интересни неща за правене като това да си направим чай и да легнем да изгледаме някой друг филм. It's a Wonderful Life е прекрасен за това време от годината, а и не съм го гледала от миналата Коледа
Е, няма такива сънища. Подсъзнанието ми си прави Стивън Кинг маратон.
Не знам какво да очаквам днес. Не знам и какво бих искала да се случи. Ще го оставя да си изиграе картите и ще импровизирам.
Дано не забъркам някоя непоправима каша.
Добро утро, де. Нищо, че кафето ми е гадно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Действително е готино, когато имаш осъзнат сън и усетиш,че можеш да контролираш нещата в него. Научно доказано е че става,но на мен досега за 27те ми години и половина ми се е случвало точно един път.Само,че при мен се включиха някои от защитите,за които съм чел. Първо усетих че започвам да се събуждам и с всички сили драпах това да не стане опитвайки се да се задържа в този сън.Е, събудих се уж. След като обаче наистина се събудих разбрах,че с тази защита съм се справил.Не съм могъл да се справя обаче с друга защита.Заблудата,че съм се събудил, а всъщност тъй като съм успял да не се събудя съм преминал в друг вече неосъзнат сън с нагласата,че това вече е реалността. Всъщност аз съм пуснал тема де.Въпреки,че заглавието и не е формулирано точно така в нея можете да пишете всичко, което си пожелаете свързано със сънищата, а не само да си ги разказвате.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бива ли да е толкова твърдоглав? Чак е дразнещо вече..-_- Хубаво, не може при най-малката болка да скача да ходи на лекар, ама то неговото вече е сериозно. То вените да не те болят ей така веднъж на всеки месец. Има си причина за тая болка, а той не иска да я открие, което е..Лошо. Утре трябва да го потърся и да говоря сериозно с него. -_-
Имам чувството, че аз единствена мисля трезво в тежки ситуации..Вярно, че от сума ти време го чакаме това и сега баш на края се провали всичко, но може да се радваме и на малкото. Поне аз съм научена да се радвам и на малкото. Може би затова и не го приемам толкова тежко..Мда.
Няхахахаха! Ракия с водка. Нянаянянянян! Оцелях. И'ам чувството, че стомахът ми ш' се взриви, де'а и чесъна за к'во го ядох снощи... Малко ми е странно с каква лекота я пуснах да си ходи. Сигурно е грубо и най-вероятно трябва да се чувствам зле от т'ва, но... Бахти, така ми се щеше още поне една вечер да стъпим яко в джибрите преди да си иде, ама на, няма как. Довечера искам да т'ковам вече!
Днес прекрасникът ми прави 18!![]()
![]()
![]()
Ще падне празнуване.
ммм, притеснена съм, нещо съм почти сигурна, че се е объркало
няма изгледи да стане на моето...
нищо, все ще има причина да се празнува...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
писна ми, писна ми вече от всичко, защо става така не мога да разбера, въпреки че правя всичко както трябва не знам вече нямам желание за нищо.................
^-Как се казваш?
-Марри.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ya_7IQJ73tg
По темата:
This. Абсолютно ни-ко-га. -_-
^еее, не чак така, ще стане, ама няма да е днес, което е основният проблем
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ще ми се да не се вълнувам толкова когато ми звънне. Но добре се владея, добре че поне самоконтрола е на ниво. Имам неприятното усещане, че тая работа няма да я бъде довечера... 'Ма ако стане... ш' се разбия от... кеф.
Всичките сте в някаква депресия.
Този неоснователен страх... Не искам да съм такава.
А той си го кара като по учебник.
Може би този път, за разнообразие, ще оставя някой друг да води парада.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Йеп, ще умра.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Имам супер много работа да свърша, затова смятам да легна да дремна. Не ми пука, пък!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обичам се !!!
Изпратих си момчето за Москва и ми някво страдално но ще си го видя след 2 седмици .