- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Не съм спала от мисли и нерви.Знаме че преди цикъл имам навика да преигравам,но това,което ми каза той снощи,много ме нарани.да не говорим и закачките на колежката за размерите на задника ми.направо ми се реве.И искам да си седна и да си поплача.А не мога.С глас ми се реве,с много сълзи и излети чувства.Но не става,мамка му стара!!!!!!!!!!!!!!!
Не можах да спя, защото ми беше зле. Все още ми е зле и съм като дрогирана. И днес няма да отида нито на лекции, нито на упражнения. Заминавам за изпита по биохимия чак в 6. Този по биоразнообразие дано съм го взела.
Сега ще продължавам да дразня съседите и да си пея. След ваканцията смятам да започна да ходя на сбирките на студентския хор.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
До тук равносметката е следната - 6 по анатомия, 6 по екология, 5 по химия, 6 по латински, 6 по руски, 6 по зоология. Остава генетика другата седмица и с практиката съм готов. Януари сесияята ще я видим кво ще става.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Ти ако вземеш да пишеш във фейса ще е добре :Р
Dr. Gregory House
Тренъорите ми не са нормални !!!
Да си нисък не е толкова лошо купих си страхотни 15 см токчета <3
Сборная<3<3
Утре - вечеря с компанията. В събота - купон. В понеделник - ПРИЕМ на 50-60 дипломата, включително няколко посланника и министър-председателят на Швеция. ЕбахтиИ нашия посланник настоява аз и брат ми да сервираме.
Бляяяях! Пълна програма, а до нищо не ми е. Искам да го гушна и да спя.
Предстоящата седмица ще бъде доста напрегната - сума ти протоколи имам за писане, и тестове, и колоквиуми идват.. и за заверки ще се тича. Не ща да се сещам, че ми призлява чак.
А аз съм ужасен мазохист и още се надявам за неща, които няма как да се получат.
You are broken, I can fix you...
Май се разболявам, цял ден се чувствам както парцал, сега поне се съвзех малко. Едновременно ме е страх да се обвържа, а искам да бъда обичана и да обичам. Fuuuuuu.
Хич ама хич не съм добре, липсва ми, ще издържа де, но това грубо ограничение въобще не е справедливо, а няма какво да направим, shit happens, просто не е редно така.. не трябва.. имам чувството, че откачам.. гадни обстоятелства много гадни, но тя се държи като за двама ни, такава ми е прекрасница и е супер мила.. обожавам я, всеки неин дъх.. всяка нейна усмивка.. всичко в нея, обичамобичамобичам...
Още малко остана.. много малко.. никога не се бях замислял, какво са 72 дни, а в момента вия от болка.. не мога да си представя времето да беше повече.. и сякаш колкото повече приближава толкова по-трудно се търпи, по цял ден мисля само за това, но остана още малко наистина много малко.. и скоро ще ми е в ръцете, мъничката принцеса..
В университета и там стана едно мазало, добре, че се усетих на време.. бе няам думи.. всичко е наопаки..
Сигурен съм само в едно и това са чувствата ми, които с всеки изминал ден се затвърждават все повече, просто я обичам, тваЙ е..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Много мразя да се караме за глупости, след това се чувствам виновна цял ден, въпреки че нещата са се оправилиНещо не ме свърта на едно място, довечера ще отида до тях, имам нужда да го видя, за да ми мине.
А тя е глупачка, защо въобще контактувам с такива хора, сега нека реве и се тръшка, но вината си е изцяло нейна, никой не я е карал да взима такива лекомислени решения, без да се замисли за цялостната картина и следователно последствията.
В момента водя неистова борба на два фрона, с мързела и с глада.
^ Това.
Чувствам се като изстискан лимон. Два от изпитите минаха уж добре, по руски съм 18 за семестъра. По биохимия се изложих яко и писах пълни малоумщини, няма да се учудя, ако имам 5 (от 20...). Вече нямам сили да стана от леглото. Да минава и другата седмица вече.
Изпитвам леко раздразнение с неустановен произход. Усещам я чужда когато трябва да и дам рамо, на което да плаче. Отегчена съм. Сигурно проблемът е в т'ва, че съм трезва. Мъничък его бууст няма да е излишен.
във вестника пише за една бивша учителка.Положението е зле-събират пари за сина й,който има рак и разсейки.Мъжът й е инвалид,тя е учителка на непълен работен ден и взима 400 лева.малкият син няма да учи в София,защото нямат пари.А брат му има нужда от 20 000 лева.Ние със сигурност ще дадем 50 лева поне.Но това не оправя нищо.Не са ни давали заплати от 3 месеца,а и да ни бяха тук хората са толкова озлобени че предпочитат да дадат 50 лева за прическа за банкета отколкото за благотворителност.родител те ми също юркат всичките си познати,аз преминавам на бивши съученици и се надявам да се покаже малко човечност.Коледа е!Дано стане чудо.Тя го заслужава!Яд ме е на всички,които на моята история просто казаха "Мога да дам левче" и отидоха да си купят кутия цигари.Яд ме е че тази жена е на ръба и се е наложило до вестника да се стига.Яд ме е на лекарите,които са ги бавили с години и са закъснели с диагнозата,а сега искат непосилна сума пари.Яд ме е!Реве ми се!Чувствам се безсилна.
Знам че тона е тийн форум и че повечето нямат собствен доход,но ако някой има възможност да помогне има открита банкова сметка.Пишете ми за информация!Болният е на 32 години от Благоевград
Последно редактирано от Cloud9 : 12-13-2013 на 08:51
Пак съм крива. 'щото много ми се прави нещо, шава ми се, а ня'а к'во да е т'ва, пък имам и за учене... И стомахчето ме преболява. С'а ще ида да си взема мляко.
Не мога да повярвам, че току що ми се наложи да си залепя листче на пощата гласящо "Името ми го няма на интерфона. Звъннете на съседите да ви отворят вратата.". Трябваше да добавя още едно изречение "Това не значи, че ме няма и че не живея тук, тъпи куриери."
Виждам как ще ми се наложи да не отида на важно упражнение, за да ги чакам. Трябва да си получа тъпия колет обаче!
Добре. Много добре даже. Щастливо ми е.
Дано да е днес, че вече не отговарям за действията си.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote