- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Коледното настроение ме е обзело на макс! Прибрах се с една огромна торба, пълна с коледни лампички, гирлянди и играчкиНаправих венци за входните врати в нас и в приятеля ми. Станаха прекрасни, а опитвам за първи път :3
Остана да открия някъде в този глупав град две голеееми коледни чаши за чай, които да поставя под елхата в квартирата му.
Ако днес намеря време и за любимия ми ел. четец, който плаче за нови книжки ... Ще е отлично! Има само един проблем - не знам какво ми се чете в момента о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ххахахах, Пантерката. Ххахаххахаха.
Официално във ваканция... днес олимпиадата се оказа хипер лесна, само дето много не я исках тая Русия накрая, но поне се радвам, че си заслужаваше съдирането на д-то от учене. Утре часовете са по 30 мин. и ще си разменяме подаръци в клас. Обожавам последните дни преди всяка ваканция - на никой не му се учи, намалени часове, играем на филми, а после ще се прибера с топъл шоколад, пантофи, пижама и хубава музика. <3
Нещо и при мен здравословното състояние се опитва да се скапе, но за сметка на това съм в настроение. :д
Утре по това време ще съм у дома! Толкова ми е радостно!
maDamn
притеснено ми е
имам лошо предчувствие
от нерви счупих чашата и се порязах
нямам търпение утре да се махна
Аргх... Не знам какво за Бога става. Толкова ми е тъжно. Искам тишина. Искам да остана малко сам с мислите си. Няколко дена далеч от цялата шумотевица, от телефоните, от всички. Готов съм да си стегна раницата и да ида на планина следващата седмица. Това ще е добра идея. Не мога да проумея нещата все още... Истината е, че я обичам толкова много, че сърцето ми се къса. Трябва да продължа напред, но всички тези спомени ме дърпат назад като оловни тежести сложени на краката ми. Утре ще се напия жестоко с приятели, това ще ми помогне да забравя, било то дори за няколко часа.
Искам зимата да свършва и да можем да се разхождаме, не само от заведение до заведение да ходим, или просто да си стоим у нас. Беше толкова хубаво до преди месец, всичките паркове и съседни улици обиколихме, а сега температурите не го позволяват. И дните са толкова къси, за нищо не стига това време. Като цяло ми е едно такова подтиснато и мрачно, хич не съм на кеф последните няколко дни.
Няма толкова смесени чувства. Взех листовките (бях забравила от толкова учене). Скапана съм, утре имам изпит, ТРЯБВА!!! да го взема и даже да умирам за сън, обмислям да уча докато издържа и утре пак. Току що изпратих курсовата си работа и очаквам да ми пише добра оценка...
В понеделник почвам кормуване иии се кефя. Оф, ай утре последен ден, почва ваканцията и изпращам Б. до България![]()
Не ми е празнично, хапват ми се сарми и не знам къде ще празнувам на НГ. Не искам купони.
Гладна съм.
Първоначално написано от antifashionshit
Противоречимо ми е... отново... Нещо не ми е на кеф, искам малко релакс. Утре имам да представям курсова работа...и съм без кола...тъпня...Поне ще си правя проекта за татуса, най-накрая може да си го оправя. Оправя ли си този татус, вече със спокойствие на душата мога да започна да си правя останалите...Демек догодина сигурно ще има поне 2-3 шарки![]()
>>DjBelev<<
Охиохиохи. Днес ме чака път , най-накрая. Стегнала съм си багажа, само някои малки партакеши останаха, но това е лесна работа, след това - влакчето и дома.
Щастливо ми е. Ама преди това трябва да се изкъпя, та да не плаша хората по гарите![]()
maDamn
Изключително отпаднало. Яд ме е, че му провалям плановете.
Имам чудесни колеги и приятели. Благодарна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Значи вече като някой ми изръси тази изтъркана глупост ала развалена плоча за километричното мнение все едно ми бърка в гъза с шило. Защо ми сравняваш несравними неща? И едното е проблем и другото също. Дай по твоята логика понеже в САЩ например има по-често серийни убийци или такива дето отиват в една тълпа и стрелят на месо, а в България няма...защо пък да ги съдят. Убили един човек...голямото важно. Нали не правят като в Америка.
А това за при нас подобно нещо няма...нещо хич не можах да го разбера. Поради простата причина,че не можах да разбера при кои вас използваш в случая, защото видимо и по език даже си ми изглеждаш като чиста българка,пишеш в български форум,но на разни места се самоопределяш като германка (не че аз лично ти вярвам много затова де)
Последно редактирано от Niakoitam : 12-20-2013 на 08:02
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Прекрасно се чувствам - снощи се напих или по-точно напоих като сюнгер на служебното парти, някакви мацки ме сваляха, защото съм готЯн млад меринджей, ама аз съм добро момче и не правя такива неща, та сега седя в офиса и бачкам, та пушек се вдига, а колегите всичките са махмурлии. А аз никога нямам такива проблеми, муахахаха
И аз това щях да кажа.Имам чувството, че аз съм единствената в този форум, която ти чете мненията с удоволствие.
ПТ: Очаква се едно последно обикаляне по магазините за тази година днес.Не е истина колко ми е кеф.
Вече официално съм във ваканция soooo...Сериали на макс.
Чудя се дали ще ми върнат лаптопа в близките 5-6 дена... Имам да правя проект, а после не ми се занимава с прехвърляне на хиляда файла от единия на другия компютър. Ако пък не го върнат, започвам проекта на лаптопа на майка и т'ва е....
Някойтам това мнение не знам дали си го прочете преди да го пуснеш, но лично аз ти го четох 3 пъти и нищо не можах да разбера.
След няколко часа заминавам на изпит и после малко свобода. Трябва да почистя и да си стегна багажа...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Искам най-накрая да се разбере дали ще се ходи някъде тая Коледа, въпреки че все си мисля дали пък моят тъпанар няма някакви съмнения за идването ми. Нищо не направи, за да дойда, нищо не направи и за да си остана вкъщи. Никога не съм вярвала, че "никаквото" му отношение ще ми се стори по-гадно от евентуалния му отказ.
Иначе, багажа е стегнат в два срееееедно....големи куфара.
Добре съм!
Някойтам
Живяла съм в България 2 години напълно достатъчни да напредна с езика .Баща ми е наполвина българин така че не виждам нищо странно .
Другото което е избирам си кои мнения да чета имало е и твой километрични мнения които са ми били интресни . Но точно това тук за възмущението към Златка при положение че има далеч по страшни неща ми беше глупаво .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-20-2013 на 09:03
Hayashi Ако имаш предвид последното...разбира се че съм си го прочел много пъти и да, разбирам си го перфектно.
girlwithblueeyes. Виж сега. Научила си езика. Дали са те накарали или пък не е друг въпрос. Пишеш често във форум с разширение .bg. Баща ти има нещо българско демек поне една голяма част от коренът ти по бащина линия е български. Казваш се Мони (не знам Моника или Симона), което си е чисто българско име, а не Гертруда например.Хич няма да ме очуди и ако някое от другите имена завършва на ов Е да Германия е по разита от България, но теб все пак те влече да общуваш с българи в български форум. Нещо, което много българи отишли в чужбина ги е срам едвали не да правят. Не знам наживо с акцент ли говориш или не,но в тоя форум въобще не мога да те възприема като германка,защото за 2 години на повечето германци не би им било възможно да научат до такава степен езика ни. Сякаш се опитваш да балансираш. Иначе и на мен прабаба ми (мисля че беше) е австрийка само дето аз бъкел не разбирам от немски и не пиша в такива форуми.
А относно Златка...да нещата се гледат още в зародиш. Защото тия нейни последователчета от клипчето с децата сега са смешни и са на два шамара, но някога, когато порастнат може да решат да са вече истински гангста, мутреси или пък да ни управляват. Ето там е вече истинският проблем.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Влече ме да общувам с хора от цял свят . Какви други имена аз нямам второ име а фамилията ми си е германска .
Да на живо имам акцент . иначе когато си пиша с бивши съученици от БГ пиша много зле тук се се старая инаеч лесон мога да почна да си пиша както мога .
Другото което живяла съм в БГ 2 години не съм го учила от Германия за мен 2 години в дадена държава са си предостатъчни да се научи език на високо ниво . Но да писменият ми бг е доста по добър от устният .
Освен това пишех и в датски форум и датският им е на добро ниво и никой не ме питал дали съм датчанка или не . Освен това Моника е интерноционално име а не българско .
Учудвам се как някои хора цял живот робуват на предразсъдъците си, та чак се опитват и да ги налагат на другите.
Welcome to the Jungle...
Кеф ми е, нищо че тези дни не съм спала. От сряда насам ми върви само на алкохол, но в умерени количества. Нямам търпение за довечера, концерта ще бъде супер. Класния си хареса подаръка страшно много, направихме си равносметка на последните 3 години. Щастливо ми е.
Т'ва е мегакухото парче, майна. Пффф.
Заслужена двудневна почивка следва, през която трябва да се възнаградя с няк'ва мръвка. Малииии! Довечера... к'ъв потенциал само има тая вечер... Ама дали щее се оползотвори...
Ако не, поне ш' си се нася какт' си знам.
Стегнах си багаж. Или почти. В резултат сега е пълна кочина наоколо, но ме мързи. Днес е вечер за филми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
прекрасно си бях в началото на деня,но след като го видях
цялото ми настроение си замина.искам да им променя мнението за мен
защото се измъчвам така ,поне да знаех какво съм направила и с какво ги дразня.
но не,знам че не мога нищо да променя и една от причините е външният вид.