- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Добрее в домашна обстановка,на китно мое местенце, обградена само с мои хора : ) това ми трябваше..))
той ми липсва, достичка.. но гледам да не мисля, няма да го върна, не мога да го задължа да бъде до мен и да се държи както аз искам..щом не ме иска окей чао и толкова.
хапвам плодове за вечеря, искам тялото ми да стане мега готино ! ще работя по въпроса
Последно редактирано от Wwwooow : 12-23-2013 на 13:52
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не знам защо плача за нещо отдавна изгубено..
Не знам защо гледам как сълзите се стичат по бузите ми, а дори причината да ги има ми убягва.
Имам всичко, което съм искала - любов, грижа, рамо, на което да плача, всичко, което една жена може да иска..
А плача за нещо, което ми носеше само болка.
Болка, самота, сълзи.. Дори и хубавите моменти не помагаха, защото сълзите бяха толкова повече.
Любовта ли не достигна?
Търпението ли?
Какво не достигна, за да бъде всичко добре.. Не мога да знам отговорите на тези въпроси, но мога да се надявам да се почувства по-добре един ден без мен, дано да е скоро.
Аз продължавам напред, ще си имам моментите на слабост, но явно така е трябвало да бъде.
Най-прекрасната ми прекрасница..!!!
Никога не съм се чувствал така..Никоя не ме е карала да се чувствам така, както само тя може с един единствен поглед.. Слушам я как пее и осъзнавам, че тя е перфектна за мен, правена е за мен, а аз за нея.. !!!
Разговорите ни са изпълнени с такъв плам с такава страст.. погледите горят.. всичко е перфектно..
Нямам търпение.. Още мъничко... чакам с нетърпение 26!!! ;3
I love you more thаn I can say..
I miss you more thаn I can say..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Супер много ме е яддддддддддддд, още нищо не съм купила на майка ми :@@@@ Оставих всичко за последния момент и се оказа, че няма как да стане. И не знам... утре ще трябва да измисля нещо. И не знам какво да бъде.
От друга страна, съм супер доволна - днес се сдобих с най-якия тоалет, страхотен ееееее... нямам търпение да дойде Коледа, за да го получа официално!
Дългоочаквана почивка.
Пожелавам си да е продуктивна. И дива.
Вашата също!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Беше прекрасен ден надявам сe и вашият да е бил такъв<3
Продуктивна и дива. Мдам. Трябва да се поработи над това.
Утре ще е ад. Отсега си стискам палци.
Реве ми се.
Не, че има нещо конкретно, просто са ми се насъбрали милион мънички неща и искам да си ги изкарам от главата..
Часът е 4 и след малко се изстрелвам пеша към центъра с куфар. И после ме чакат дълги 30 часа летене и мотане по летищата. Навлякла съм се с 3 ката дрехи и дано да не умра от студ.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хубаво кафенце и палачинки в ужасната мъглива варненска утрин. Добро утро.
По-късно смятам да се поглезя с едно предпразнично пазаруване. Очертава се хубав ден.
Edit: имам най-якия шеф, бееее![]()
Последно редактирано от TheBeliever : 12-23-2013 на 08:29
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пфф, тръгвам вече, спала съм 2 часа, мрън
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вече наистина нямам представа защо така на дадени етапи в сънищата ми се появава дадена съученичка.Някаква симвоика/олицетворение или показва нещо свързано с нея.Ако не беше омъжена и нямаше две деца наистина щях да си помисля,че сънищата ми ме приканват към по близък контакт с нея.А реално ние се виждаме в повечето случаи веднъж годишно.Вярно,приятели сме и във Facebook, но там не си общуваме.За няколко години да ми е харесала 2-3 неща и да ме е поканила на някакво събитие за сбирка на випуска няколко пъти.Вдействителност на живо като се засечем винаги ме поздравя и понякога ми казва Чао и даже веднъж с една съученичка ме поздравиха с песен, а на сбирките ясно търси контакта с мен,но това си е по-скоро приятелско.Уважаваме си се.Понякога в сънищата се споменава,че има мъж, а друг път не,но...децата винаги все едно не съществуват. В една от засечките ни в днешният се засякохме на стълбите на физкултурният салон на училището ни.Беше с някаква червена блуза с надписи или не.Не си спомням. Май имаше подобна и докато учехме. Аз и разправям някакво лигаво:"Здравей госпожице Петкова, опа ти беше госпожа, а тя стои срещу мен и се смее.
Иначе Нова година май както е тръгнало ще я изкараме в доста старовремска обстановка в една много стара къща в едно село с отопление на дърва и газ.
Последно редактирано от Niakoitam : 12-23-2013 на 09:56
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Само чудо е способно да промени скапаното положение, в което се намирам. Пък нали казват, че по Коледа се случват..
You are broken, I can fix you...
Днес е един прекрасен ден. Получих страхотни, топли, гушкави неща от него. So sweeeet. Чувствам се малко по-близо. Искам да пия чай с мед и лимон, да гледам някой хубав филм и да си говоря с него. Довечера може би ще изляза *стиска палци*, finally. Абе, комфортно ми е.Мило, ако четеш това - <3. LOL
Малко ми е мъчно за нея. Никой не заслужава да му скапят така настроението точно преди празниците.
http://ask.fm/iwwkaa
Супер, какво по-хубаво от това да се разболея точно преди Коледа:/
все тая, засега се търпи
уф а пък днес имам тоолкова работа за вършене вкъщи, а ми е едно такова мързеливо...
Тъжно ми е.Нямам никакво коледно настроение..И ми липсва повече отколкото очаквах..
..но май така е трябвало да стане..няма да се самосъжалявам.. /поне не дълго.. ;//
Много ми беше хубаво днес цял ден с моят пич из Москва <3
Сега с майка му ще hодим да пазаруваме за вечеря
Утре той няма тренировки и ще е въобще само мой!!!
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-23-2013 на 15:27
Хубаво ми е.
Смях се с глас с онзи идиот. Изхарчих маса пари за глезотиики. Вечерята се получи страхотна. Днес пия последните антибиотици.
Въобще - идилия.
И той не ми липсва. Не. Не ми липсва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не разбирам защо все още не съм блокирала/махнала и останалата част от наркоманската му дружинка, толкова са прости и така се надявам скоро да изчезнат...
или поне аз да се махна и да съм на място, където хората в обкръжението ми ще имат коефициент на интелигентност по-висок от този на пуканка
God, PLEASE..............
<<I'm just happy to not be that person anymore.>>
Това е точно за мен...В последните дни си мисля за миналото..Много..И се радвам, че това минало не е настояще. Радвам се още повече, че намерих човек, с който да изградя бъдещето си. Толкова съм щастлива..Сякаш с него съм цяла..И и и..Благодарна съм, че го има..Толкова съм благодарна...Останаха още само няколко дена и ще ми е в обятията...Толкова много ми липсва...
Не мога да разбера защо прощавам толкова лесно на някои хора като знам, че всичко ще си е по старо му в последствие. Нееднократно и не на един човек. Мда...