.
Затворена тема
Страница 181 от 288 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 7188
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изморена. Не. Изтощена след снощи. Супер беше.

Мръсник.

Ама и аз не му останах длъжна.

Гладна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как се чувствам? хубав въпрос. чувствам се странно. не знам дали мога да го нарека депресия. не намирал смисъл и радост в нищо, освен може би единствената ми страст - ските. знам, че всичко е пред мен, бла-бла, но не виждам никаква перспектива. монотонността ме убива. ежедневието ми е кара да се чувствам като в постоянно deja vu. понякога ми се иска да замина на другият край на света и да започна всичко на ново. омръзна ми от всичко това, което виждам всеки ден. наситих се на тийн-забавления. искам да започна някъде на ново място, с нови хора, един нов живот и не искам това да е в рамките на България. искам да се запозная с друга култура, друг темперамент, друго мислене. сякаш тук няма какво повече да ме впечатли. сякаш тук не е моят дом и семейство (е, поне една част) и не принадлежа на това място. сякаш там някъде нещо ме дърпа и чака. хах, иска ми се да бъда като индианката Уачиуи от романа на Д.С. . искам промяна. понякога ми е толкова самотно. единственият човек, който ме допълваше е far far away от мен. днес се питам дали това е, заради моят инат и предразсъдъци, че не може да съществува връзка от разстояние, дали е, заради това, че въпреки всички чувства, всички неща, които сме преживели, той реши да замине поради недостатъчно силни чувства. въпреки, че мина толкова време, и до днес се питам чий егоизъм е бил по-голям. за съжаление никога няма да разбера отговора. никога няма да разбера дали щяхме да сме заедно, дори и далеч един от друг. дали щяхме да сме щастливи, ако беше останал в БГ само заради мен. дали щеше да ме обвинява...
    поне най-сетне открих с какво искам да се занимавам - искам да съм вет (освен, ако и това решение не променя след някой ден..)
    ии утре заминавам на Банско <3, за втори път тази ваканция
    обичам студа, снега ии..ските

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Весели Празници...рано е, има мъгла...излизам, имам много работа...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Бааахти обилната закуска... С'а едно кафе, малко да се уталожи мойта свинщина и ш' се попогрижа малко за себе си.
    Понякога съм толкова сантиментална, освен че се плаша, се и отвращавам.
    Снощи ми пропадна шоферлъка. Явно просто съм във фаза, в която ще ме возят.
    Нямам търпение!
    И ако само още един път се събудя от крясъци.... т'ва ще са им полседните звукове, 'дето ще издадат!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спинка ми се!
    И ми е гушкаво.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    как се чувствам? хубав въпрос. чувствам се странно. не знам дали мога да го нарека депресия. не намирал смисъл и радост в нищо, освен може би единствената ми страст - ските. знам, че всичко е пред мен, бла-бла, но не виждам никаква перспектива. монотонността ме убива. ежедневието ми е кара да се чувствам като в постоянно deja vu. понякога ми се иска да замина на другият край на света и да започна всичко на ново. омръзна ми от всичко това, което виждам всеки ден. наситих се на тийн-забавления. искам да започна някъде на ново място, с нови хора, един нов живот и не искам това да е в рамките на България. искам да се запозная с друга култура, друг темперамент, друго мислене. сякаш тук няма какво повече да ме впечатли. сякаш тук не е моят дом и семейство (е, поне една част) и не принадлежа на това място. сякаш там някъде нещо ме дърпа и чака. хах, иска ми се да бъда като индианката Уачиуи от романа на Д.С. . искам промяна. понякога ми е толкова самотно.
    .......
    Точно така се чуствам! По-добре не мога да го опиша. Всеки ден едно и също и въпреки това времето хвърчи, без да стане нищо. Искам промяна...

And now it's time да учим ... Пффф

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Заминавам след 4 дни, а още нямам билет ... Пак чакам последния момент и усещам как накрая ще се наложи да идват да ме вземат с кола
    Като за капак трябва да преинсталирам лаптопа, а е такава досада Не самата преинсталация, а всичко след това ... Промяна на MAC адреса, въвеждане на една камара пароли, потр. имена и имейли, инсталиране на програми и прочие -_-
    Както и да е. Захващам се, че иначе ще се откажа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Котка, шоколад, мъгла, Кинг... Неописуемо удоволствие.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Последните часове са толкова...толкова...толкова.. .Мъчителни. След около 6-7 часа ще е в обятията ми. Имам чувството, че часовникът е спрял. Нищо..След малко излизам с мама на пазар, та може би това ще ме поразсее.

Нямам търпение....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

+ първата думичка от ника ми обясняват прекрасно как се чувствам в момента.

Нищо, оправям си настроението със задачи и домашна обстановка.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Не съм аз , когато не съм се наспал. В добро настроение съм днес. След малко излизам на шопинг с най-добрата приятелка , дано си купя 1/5 от нещата , които тя ще си хареса . Взех билети за Хобит за утре, ще си прекараме страхотно. Не искам да сме само на дискотека на Нова , ще гледам да организирам нещо.

Охоо днеска ще е прекрасен ден <3

Мега фен Аватара на Зайче..
    айди айдииииии искам да идва утре ^^
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Хубаво ми е - книжка, храна, приятели, родители. Обичам ваканциите.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Последните часове са толкова...толкова...толкова.. .Мъчителни. След около 6-7 часа ще е в обятията ми. Имам чувството, че часовникът е спрял. Нищо..След малко излизам с мама на пазар, та може би това ще ме поразсее.

Нямам търпение....

<3 Дано си прекарате хубаво.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прекрасно ми е! Ох...имам да уча,ама и за това ще намеря време! Ех...празници, ех вкъщи! Ех Винцееее
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    ама разбира се,че не може всичко да ми е наред.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Нямам търпение....
    Ее, най-накрая, чак аз се кефя :Д

На мен ми е все така хубаво. Купих си някои глезотийки, видях се с много скъп за мен човек, след малко ще си видя и мъжа. Всичко е шарено и яко. :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    взех си хубава вана, трябва да си оправя багажа, но ме мързи

утре съм на ваксина :S

дано да оправи телевизора на колата, 'щото ако си пропусна стартовете...ще съм кисела цялата ваканция

Мега фен Аватара на babity
    До края на седмицата най-вероятно ще съм си угодила. Не мога да не се глезя, твърде много се обичам. Дано поне е хубаво.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Чувствам се като е*ахти глупака...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Потресена съм.
    Не знам дали от самия побой, от пълното безхаберие на полицаите, от отвратителната злоба, изписана на лицето на "победителя", от цялата жестокост на идеята му да приключи с противника си веднъж и завинаги с оня нож или лъжица, или вилица, или каквото там държеше, от коментарите "не гледай натам/прави се, че не виждаш" или от факта, че всичко живо е толкова озлобено, че и при най-лекия поглед всеки е склонен да ти скочи. Просто съм отвратена.
    Welcome home.
    Гадно ми е.

Защо точно сега? Заюо всеки път, когат си направим някакви планове, нещо ей така трябва да изскочи от никъде? Ядосана съм и съм притеснена, но няма как. Поне Коледа прекарахме заедно, Нова Година отпада, ако всичко е наред на рождения си ден ще е тук и ще сме заедно...но всичко беше планирано вече, така ме е яд. Дано дадо му се оправи де, супер готин човек е пък и знам колко са си близки, ще бъде трудно за всички ни ако нещо наистина лошо стане

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Чувствам, че е време да лягам ама не ми се спи 3 часа разговор по телефона с него и сега просто не мога да заспя ... Липсва ми! Да идва понеделника и да си хващам автобусчето! Майната им на новогодишните купони!!! Ние ще си изкараме 4 дни само двамата, без излишна шумотевица (освен редовната ).
    Утре вече ще отида за билет! Обещавам! И подаръци трябва да купя ... И той, и татко са именници. После майка има рожден ден ... Следва и 31-ви Ще се разоря май. Дано поне успея да намеря хубави чаши за двама ни, защото държа да са част от подаръка ми!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Омг..Не мога да заспя от еуфория.

Не е като да не се въртя от 1 час в леглото и да си мисля за него нее...Толкова ми е прекрасен.

Нашите са го харесали. Не се и съмнявам, та той е толкова..толкова..Не знам има ли дума, която да го опише. Много мило ми стана като мама каза "Колко сте ми сладки".

А подаръците..Ох..Подаръците.. Бива ли за толкова малко време да ме е опознал толкова добре? Милото ми...

Наистина не мога да повярвам, че това се случва.

I just looooooooooove him..

П.С: Честит рожден ден на мен!

П.С2: Честит имен ден на всички именници. Да си носите със здраве името.

едит: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...13158196_n.jpg THIS GIRL IS ON FIRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си