- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Честит Рожден Ден, Лиле. Много любов ви желая за напред!
Спи ми се. Някакви ми звънят да ми честитя имения ден, дето го нямам. Това, че името ми започва със С не означава, че празнувам на Стефанов ден, нито съм Стефка, нито Стефания, нито което и да било от производните имСтана почти 3 часа аз още не мога да заспя.
Размеквам се нещо. Но няма да му доставя удоволствието да му го покажа. Нека се потруди още малко.
И за онзи субект се сещам доста тези дни. Иска ми се да се видим, но не знам как би го приел. А нямам нужда от излишни драми в момента.
И тея да званят вече, че търпението ми никакво го няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мерси, мерси..;3
Супер яко-да станеш в 10:30 /на рождения си ден/ и 15 минути по-късно да ти звънне баба ти, за да ти се оплаче, че майка ти не си вдига телефона. Йеп.
Очаквам неприятно обаждане днес, но да видим.
След малко ще ходя да го будя...Ако не е буден вече.Ебати, кога стана 11 часа? -_-
едит: Оооо забравих да направя плейлист с музика. Фак..-_-
Последно редактирано от Lilanda : 12-27-2013 на 07:57
Честит Рожден Ден и от мен Lilanda.
Иначе така следколедно вчера някакви телефонни измамници успяли да прилъжат баба ми че леля ми си е счупила много лошо крака и успяли да и отмъкнат една хич не малка сума пари. Та искам и на тях да им пратя няколко Новогодишни пожелания нали все пак идва Нова Година.
Дано им заседне от тези пари и се изпозадавят. Да ги дадат всичките за свещи, ковчези и вкусно житце точно на Новогодишната нощ...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хубаво се получава ваканцията. Съвсем скоро ( в неделя) ще се видя с една съфорумка, и ми е супер екзалтирано и радостно. Отделно че ако всичко мине по план с Пантерата ще си спретнем една срещичка утре, и просто няма как да е по добре - по хубаво от рожден ден става :Р
Не бях карал отдавна - вчера беше супер яка разходката с колата.
Да видим как ще тръгнат нещата с мойта девойка.. и така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се развълнувана!!! Много празници, много нещо
Баща ми и приятеля ми са именници днес. Да са ми живи и здрави ^_^
Имам два часа на разположение да се оправя и после ме очаква голямото скитане. Стискам си палци да има билети за 12:30 на 30-ти, защото този автобус ме устройва най-много ...
Като си гледам списъка с нещата, които трябва да купя започвам да се чудя как точно да си разпределя финанситеПредполагам, че нещата за мен ще изчакат идването на 2014 година ...
Както и да е! Важното е, че съм щастлива :3
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Толкова с надеждите ми празниците все пак да заприличат по нещо на такива. Късата клечка, както обикновено. Нервна съм, т'ва изобщо не беше планувано да става така. Прекалено е рано за такива прояви. Офффф! Нищо, догодина повече.
Честит рожден ден на Lilanda и честит имен ден на всички празнуващи![]()
И така, нека голямото стягане на багаж започне... отново. За 4ти път през последните две седмици. Ще се преуморя от толкова пътувания.![]()
Лин Честит рожден ден . Бъди все така щастлива и влюбена <3
Охх дааа страхотенн е <3<3
Честит рожден ден и от мен, Лин!
Аз пък все повече и повече се удувам от човека до мен. И то положително.
Иначе, няма как да ми е по-хубаво: той, домашни, вкъщи, ядене, чаши хубаво вино. Бр! Обичам![]()
Щастливо ми е.
Чувството, че мога сама да се справя с възникнал не малък проблем. Безценно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Уникалното чувство да се разкарваш цяла сутрин и обед и да разбереш , че асансьорът не бачка и ще качваш 7 етажа със сакове пеша.... безценно. ЗДравословно не съм много добре, тези дни очаквам да ми мине след взетите мерки. Неприятно е , че не си вдига телефона ,ама довечера ще ги изненадаме приятно,
Und der Haifisch, der hat Tränen
und die laufen vom Gesicht
doch der Haifisch lebt im Wasser
so die Tränen sieht man nicht..........
антипразнично ми е, ден като ден както винаги...
Няма такова безразсъдство. Кво да кажа... луда съм и затова (или въпреки това :д) ми е прекрасно!!
*някои форумци влизат в тая тема предимно когато им е криво и искат да се излеят, аз пък обикновено пръскам ентусиазъм с шепи :д.
Ох яд ме е, че ФБ има тъпата папка Други съобщения и не известява за тях. Не че държа да го прочете, все ми е тая... но искам да знае, че съм писала. Ако съществуваше телепатията, всичко щеше да бъде далеч по лесно. Не искам да има лоши чувства между нас... подозирам, че той си мисли, че го обвинявам или нещо такова. А съм далееееееееееееч от подобни работи.
Хех. Както и да е. Пускам музика и ще се оправя. :3
Честит Рожден ден Lilanda
Бавно минава днешният ден и имам чувството, че се разболявам. За сметка на това пък ми е едно такова весело, от 4 часа и нещо слушам една и съща песендобре, че съм си сама у нас и нямам комшии на близко, та няма да ме помислят за луда. Трябва да взема кучо и да идем на разходка преди да е заваляло
Хубав ден,по-скоро хубав следобед и надявам се в бъдеще по-приятни емоции като тези...празничните!
maDamn
50:50 съм ...
Исках да купя две големи чаши за чай, защото стават и за кафе, и за чай, и за безалкохолно, и за вода, и за бира ... Но в крайна сметка му взех една голяма за бира (не халба) с надпис "Бирен барометър" и готини картинкиСега поне няма да се караме за единствената по-голяма чаша в квартирата му
![]()
Исках да взема и някаква кутия от рода на "20 семейни игри", но взех "Европолия Класик". Надявам се да се хареса, а ако не ще си я играя с приятелка като му ходим нагости![]()
Поне успях да си взема билет за точния ден и час (вече няма да мрънкам за него)!
И с моя лафих час и нещо ... И биричка пия ... Бе, яко ми е![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изнервям се. Утре ш' си направя разходка, че атрофирах вече от седене вкъщи. Нервата ме гони. Утре, утре...
Целите ми крака са в синки.Вчера беше страхотно катерене на Лакатник. Лека полека задобрявам. И влизахме в едната пещера - свинската дупка, макар че не ми хареса, колкото в Темната дупка. Там има водопад и не е толкова убийствено лепкаво и кално. Единствения голям плюс на свинската дупка е, че има повече прилепчета, които си висят кротко от тавана и даже не се стряскат от светлината на челниците.
Навива ме да се опитам да се катеря на стена от тея пластмасовите със захватките. А аз не искам... Искам си на истински скали, както досега. Много по-реално е. Да ми е студено, да ми е трудно, да ме духа вятъра, да не знам къде точно да се хвана, а да опипвам камъните в търсене на цепнатина или стъпенка. Да му давам пълното си доверие, че ме осигурява хубаво. Друго си е просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()