- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес много добре. Изчистих си стаята, доволен съм хаха.
Днес си направих много добър шопинг и най-накрая ядох свястна храна! И получих неочакван подарък! Все още не знаем къде ще сме на Нова Година, но важното е купон да става.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Оф, какво става с мен и защо забога мисля за него?! Това е А-Б-С-У-Р-Д-Н-О! И по какъв повод точно тази песен ме подсеща за него НЕ ЗНАМ. Все тая, не мога да се натоварвам, съдбата си знае работата...
относно вчера - 1:0 за мен, йеа хахаха
Най-после събрах смелост да кажа част от нещата, които исках да знае. Прие ги по-добре от очакваното. Защо трябва да е толкова... не знам.
Искам всичко да е наред. Искам да мога да се впусна в тази връзка с цялото си същество. Да се отдам напълно, без задръжки, без предразсъдъци. Но не мога. Не още. Усещам напредък, но нещата, които ме спират все още са твърде осезаеми.
Мога ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Цял месец откакто отказах пушенето.
А ми липсва все още, понякога.
Ъх. Трябва да се откажа от още доста навици, мисли и чувства.
Ох, не, не могааа
Попиках се просто, лошо ми стана, от стола щях да падна
Не знам осъзнава ли коооолко е зле и колко е елементарен..
Нищо де, то за всичко си има време, за жалост съдбата си има методите, но смятам и аз да се погрижа малко да стане по-скоро, че тази показност започва вече да ме изкарва извън кожата ми, адски много се нервирам на такива лапешки простотии от човек, който твърди, че Е ПОРАСНАЛ.
Ама нъцкии..
По темата:
много ми е добре, довечера съм на работа.
Нашите го харесаха, чак се учудвам, това просто не е възможно.
Сега обмислям нещата за нова година, защото хич не ми харесва сегашната идея, нооо май нямам избор, не ме питат искам или не..
Имам заплаха за влачене, ако не отида доброволно..
Убедена съм, че точно ш' се прибере слънцето и акито тогава ще се сети да излизаме.Ама днеска е ден за разходка и ако ще посред нощите да е, ще се разходим. И не мога да повярвам, че още седя и се чудя дали да го думна. Е, те само такова не ми се беше случвало.
![]()
КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ПАК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ
ЗАЩО ПАК
ЗАЩО
забравям че съществува и после се събуждам в една прекрасна сутрин и го намирам пред вратата си
аксйкасдкйсдй
правилно хората са казали "Внимавай какво си пожелаваш"
ах
Чувствам се зле физически,иначе всичко останало ми е повече от наред!
maDamn
Изморена съм и се разболявам. Нямам глас, не че ми трябва. Ваканцията минава по-бавно от обикновено.
Опитвам се да кажа нещо, но казвам друго, напълно различно, вече и аз не знам на какво се дължи това.
Последно редактирано от HollyGolightly : 12-28-2013 на 16:16
^ Ей путьо земи се скрий стига си тормозил момичето. Толко да си лигав и циврещ... как си оцелял до пълнолетие и след това направо ти се чудя. Ако не беше толко далече лично щях да ти уредя самоубийството...
А иначе от една страна съм добре, а от друга малко ми е криво. Утре ще е готиноИ нова година също.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо сте толкова агресивни и злобни в този форум? Някои от нас имат проблеми и да споделят а вие веднага скачате с лошото.
Имаме си варена царевица и на мен ми е супер кефско. ;D Даже няма значение дали ще гледаме филм или продължаваме със сериалчето... Важното е царевица и руска салата да има! номномномномномном
Баси грубото! xD
Напиха ме с вино отново и изпитвам огромно желание да легна да дремна. Но няма, ще го напиша тоя пост. Семейството на приятеля ми са пълни откачалки. Все още не съм сигурна дали това ме радва или ме отвращава. На Нова Година пак сме в техния ресторант и ще се пие здраво. След като спра да се лигавя и седна да си напиша публикацията ще гледаме филм и ще пием вредно пиене заедно с вредна храна.
Плужек, щото ни е омръзнало от мъжеНствени момченца. Отделно че ако бях на мястото на Холи... вече щеше да се се чудя къде да те копая... бива ли да си толкова лепка, жалък, нагъл и безподобно тъп?
Dr. Gregory House
Леко да не ме оплашиш. Малко трудно ако беше на нейно място би успял да ми направиш каквото и да било. Тя достатъчно ме нарани вече да искам сам да се закопая някъде.
Оплаши ли се достатъчно?
Последно редактирано от Hayashi : 12-28-2013 на 17:56
Бих ти подарил лопата, багер и направо място ще ти уредя. Много съм Оплашен.
Dr. Gregory House
Учудвам се на хорската глупостИначе искам вече да се прибирам - гости, семейство, всичко ток и жица,ама друго си е вкъщи , да си намачкам бебешорките и да си спя в легалцето!
maDamn
имало е дни (не са малко), в които с баща ми не сме си разменяли и дума, да не кажа дори говорили повече от ден. уж живеем под един покрив. както и да е...не е истина колко ни сближи тази почивка. не си спомням за последно кога сме си говорили толкова, кога сме били заедно за повече от 5мин и кога сме гледали заедно биатлон. супер ми е. тук е толкова хубаво. най-после изпълних желанието си от доста време насам. беше amazing.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-28-2013 на 19:04
Ще ме умори това момче ... Ама аз съм си виновна като не му затварям докато говоря с приятелка по другия телефонСега знае, че има някакъв подарък/изненада и цял час като децата ми повтаряше "Мило, хайде кажи ми деее! Поне ми подскажиии ..." -_- Много неща му казах/подсказах, че чак го обърках
В един момент реши, че ще имаме бебе, а аз говорех за най-обикновена игра от рода на Монополи
![]()
Мамчето има рожден ден утре и вече нямам търпение да донесат тортатаВ ПМС съм и ми се яде сладко
И естествено се очертава да съм в този гаден период от месеца точно, когато ще сме сами в тях за 4-5 дни ... Нека ни е яко :@
Утре ще е тежък ден и не ми е ясно как ще събера подаръците, лаптопа, дрехите, несесера и кърпите за баня в този малък сак о.О И един куп други неща ще имам за правене, а в четеца ме чака "Древният враг" на Кунц ...
Ааа пак няма да имам време за нищо!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Знам че пак ще е зле за мен, всички ми го казаха. Аз също го знам, знам и че той не е това, което беше, знам че нещата стоят по много по-различен начин в сравнение с изминалите 3 години, знам че не иска да му правя проблеми за тези неща и се опитвам колкото и да е трудно и колкото и да ми е разбита тъпата психика...
едно и също всеки път, ВСЕКИ!
чувствам се адски изтощена и не знам как заслужих всичко това и ще се питам същия този въпрос още много дълго време защото края на историята ще бъде същия, както миналите 100 пъти... мамка му