.
Затворена тема
Страница 183 от 288 ПървиПърви ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 551 до 4 575 от общо 7188
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хах, същото положение, само че аз се отнесох сериозно
    Аз нямах време просто.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Днес много добре. Изчистих си стаята, доволен съм хаха.

Днес си направих много добър шопинг и най-накрая ядох свястна храна! И получих неочакван подарък! Все още не знаем къде ще сме на Нова Година, но важното е купон да става.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Оф, какво става с мен и защо забога мисля за него?! Това е А-Б-С-У-Р-Д-Н-О! И по какъв повод точно тази песен ме подсеща за него НЕ ЗНАМ. Все тая, не мога да се натоварвам, съдбата си знае работата...
    относно вчера - 1:0 за мен, йеа хахаха

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Малко ми е тъпичко, иначе съм добре.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-после събрах смелост да кажа част от нещата, които исках да знае. Прие ги по-добре от очакваното. Защо трябва да е толкова... не знам.

Искам всичко да е наред. Искам да мога да се впусна в тази връзка с цялото си същество. Да се отдам напълно, без задръжки, без предразсъдъци. Но не мога. Не още. Усещам напредък, но нещата, които ме спират все още са твърде осезаеми.

Мога ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цял месец откакто отказах пушенето.

А ми липсва все още, понякога.

Ъх. Трябва да се откажа от още доста навици, мисли и чувства.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ох, не, не могааа
    Попиках се просто, лошо ми стана, от стола щях да падна
    Не знам осъзнава ли коооолко е зле и колко е елементарен ..
    Нищо де, то за всичко си има време, за жалост съдбата си има методите, но смятам и аз да се погрижа малко да стане по-скоро, че тази показност започва вече да ме изкарва извън кожата ми, адски много се нервирам на такива лапешки простотии от човек, който твърди, че Е ПОРАСНАЛ.
    Ама нъцкии ..

По темата:
    много ми е добре, довечера съм на работа.
    Нашите го харесаха, чак се учудвам, това просто не е възможно.
    Сега обмислям нещата за нова година, защото хич не ми харесва сегашната идея, нооо май нямам избор, не ме питат искам или не ..
    Имам заплаха за влачене, ако не отида доброволно ..

Мега фен Аватара на babity
    Убедена съм, че точно ш' се прибере слънцето и акито тогава ще се сети да излизаме. Ама днеска е ден за разходка и ако ще посред нощите да е, ще се разходим. И не мога да повярвам, че още седя и се чудя дали да го думна. Е, те само такова не ми се беше случвало.

КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ ПАК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ
    ЗАЩО ПАК
    ЗАЩО
    забравям че съществува и после се събуждам в една прекрасна сутрин и го намирам пред вратата си
    аксйкасдкйсдй
    правилно хората са казали "Внимавай какво си пожелаваш"
    ах

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувствам се зле физически,иначе всичко останало ми е повече от наред!
    maDamn

Изморена съм и се разболявам. Нямам глас, не че ми трябва. Ваканцията минава по-бавно от обикновено.
    Опитвам се да кажа нещо, но казвам друго, напълно различно, вече и аз не знам на какво се дължи това.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 12-28-2013 на 16:16

Banned
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Изморена съм и се разболявам. Нямам глас, не че ми трябва. Ваканцията минава по-бавно от обикновено.
    Опитвам се да кажа нещо, но казвам друго, напълно различно, вече и аз не знам на какво се дължи това.
    Ако бях аз нямаше да те оставя сама, щях да се грижа за теб докато се се почустваш по добре

Тъжно ми е и ме боли глава от много мислене, цяла нощ не можах да заспя

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^ Ей путьо земи се скрий стига си тормозил момичето. Толко да си лигав и циврещ... как си оцелял до пълнолетие и след това направо ти се чудя. Ако не беше толко далече лично щях да ти уредя самоубийството...

А иначе от една страна съм добре, а от друга малко ми е криво. Утре ще е готино И нова година също.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned
    Защо сте толкова агресивни и злобни в този форум? Някои от нас имат проблеми и да споделят а вие веднага скачате с лошото.

Мега фен Аватара на xoxi
    Имаме си варена царевица и на мен ми е супер кефско. ;D Даже няма значение дали ще гледаме филм или продължаваме със сериалчето... Важното е царевица и руска салата да има! номномномномномном

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    ^ Ей путьо земи се скрий стига си тормозил момичето. Толко да си лигав и циврещ... как си оцелял до пълнолетие и след това направо ти се чудя. Ако не беше толко далече лично щях да ти уредя самоубийството...

А иначе от една страна съм добре, а от друга малко ми е криво. Утре ще е готино И нова година също.
    Баси грубото! xD

Напиха ме с вино отново и изпитвам огромно желание да легна да дремна. Но няма, ще го напиша тоя пост. Семейството на приятеля ми са пълни откачалки. Все още не съм сигурна дали това ме радва или ме отвращава. На Нова Година пак сме в техния ресторант и ще се пие здраво. След като спра да се лигавя и седна да си напиша публикацията ще гледаме филм и ще пием вредно пиене заедно с вредна храна.

Град
    В мислите на хората
    Плужек, щото ни е омръзнало от мъжеНствени момченца. Отделно че ако бях на мястото на Холи... вече щеше да се се чудя къде да те копая... бива ли да си толкова лепка, жалък, нагъл и безподобно тъп?

Dr. Gregory House

Banned
    Леко да не ме оплашиш. Малко трудно ако беше на нейно място би успял да ми направиш каквото и да било. Тя достатъчно ме нарани вече да искам сам да се закопая някъде.

Оплаши ли се достатъчно?
    Последно редактирано от Hayashi : 12-28-2013 на 17:56

Град
    В мислите на хората
    Бих ти подарил лопата, багер и направо място ще ти уредя. Много съм Оплашен.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Учудвам се на хорската глупост Иначе искам вече да се прибирам - гости, семейство, всичко ток и жица,ама друго си е вкъщи , да си намачкам бебешорките и да си спя в легалцето!
    maDamn

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    имало е дни (не са малко), в които с баща ми не сме си разменяли и дума, да не кажа дори говорили повече от ден. уж живеем под един покрив. както и да е...не е истина колко ни сближи тази почивка. не си спомням за последно кога сме си говорили толкова, кога сме били заедно за повече от 5мин и кога сме гледали заедно биатлон. супер ми е. тук е толкова хубаво. най-после изпълних желанието си от доста време насам. беше amazing.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-28-2013 на 19:04

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ще ме умори това момче ... Ама аз съм си виновна като не му затварям докато говоря с приятелка по другия телефон Сега знае, че има някакъв подарък/изненада и цял час като децата ми повтаряше "Мило, хайде кажи ми деее! Поне ми подскажиии ..." -_- Много неща му казах/подсказах, че чак го обърках В един момент реши, че ще имаме бебе, а аз говорех за най-обикновена игра от рода на Монополи
    Мамчето има рожден ден утре и вече нямам търпение да донесат тортата В ПМС съм и ми се яде сладко И естествено се очертава да съм в този гаден период от месеца точно, когато ще сме сами в тях за 4-5 дни ... Нека ни е яко :@
    Утре ще е тежък ден и не ми е ясно как ще събера подаръците, лаптопа, дрехите, несесера и кърпите за баня в този малък сак о.О И един куп други неща ще имам за правене, а в четеца ме чака "Древният враг" на Кунц ...
    Ааа пак няма да имам време за нищо!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Знам че пак ще е зле за мен, всички ми го казаха. Аз също го знам, знам и че той не е това, което беше, знам че нещата стоят по много по-различен начин в сравнение с изминалите 3 години, знам че не иска да му правя проблеми за тези неща и се опитвам колкото и да е трудно и колкото и да ми е разбита тъпата психика...
    едно и също всеки път, ВСЕКИ!
    чувствам се адски изтощена и не знам как заслужих всичко това и ще се питам същия този въпрос още много дълго време защото края на историята ще бъде същия, както миналите 100 пъти... мамка му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си