- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Аз тамън излезна от тази тема и вие пак ме вкарате в нея. Ако толкова искате да поспорим за това, направете тема. Сега само ми кажи, как ще създадете семейство ако нямате възглед да живеете в един град? Казах, че ако няма шанс за общо бъдеще такъв тип връзка - обречена е. Обаче ако и двамата знаете, че било то след година-две, ще се съберете и ще бъдете неразделни и имате истински чувства един към друг.... Тогава е доста вероятно да създадете една прекрасна връзка.
Не е така Соната в случая като моят с бившият им разстоянието е наложително . При нас проблемът беше друг не толкова разстоянието .
Аз не казах, че имам намерение да водя такава връзка доживот. Всъщност ни остават няколко месеца до съвместен живот. Просто досега така се получаваше, че нямаше как да се премести кой да е от нас.
Затова и си държа на думата, че ако има желание наистина за двойка в България няма никакъв проблем да заживеят заедно. Не е разстоянието проблемът.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А само, ако се опитате да разберете, че в техния случай разстоянието хич не е проблемът!сладури.
както и да е учене ме чака, пред камината съм и ми е хубаво!
maDamn
Продължава да ми е тъжно
Нищо няма да е същото без този човек
Като се сетя как съм се радвала на победите му и колко прекрасин емоции ми е дал не само на мен ами и на милиони хора ми се свива сърцето
Дано се оправи
Ще се оправи бе, ще е гаден куриоз Шумахер да умре в ски инцидент...Дано се оправи, голям любимец ми беше като се състезаваше.
maDamn
Добре. Още малко и приключвам с работата за днес.
Изкарва на бял свят черти от характера ми, които не се бяха проявявали от доста дълго време. Харесва ми.
Това чудо може ли да ми запали апартамента, мамка му? Само глупости на главата ми тези дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В супер настроение съм , после може да пиша защо , че отивам да си пържа яйца![]()
Оф, за кво аз тряа да съм виновна за всичко?
Май съм известна бе..
На работа съм. Утре купон..
^ винаги
Една релаксираща вечер! ЙЕС
maDamn
home, sweeeeeet home
а казвам, че искам да се махна, да замина далеч, но винаги, когато се върна вкъщи, усещам 'онази' топлина и 'онзи' уют
видях се с приятелите, обещах да се видя и с него и съм му казала да дойде у нас...ако иска
бях доста студена, та нз дали ще се навие
е, ще чакам
искам да си поговорим и да се изясним най-накрая
На мисия съм. На мисия съм. Кодовото и име е "ракия". Въртя БТР и ACDC и се опитвам да си изпразня мислите, ама май друго ще е изпразненото.. ИГРАЕ МИ СЕ ШАХ, БЕЛОт, САНТАСЕ, НЕ СЕ СЪРДИ, ДАМА, БЕСЕНИЦА.... Н.Е. З.Н.А.М. ПРОСТО.... блаа