- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Настроенията ми се менят като сезоните.. Днес ми е добре, ама утре.. не се знае. Тежи ми, че вече не е в живота ми, а в същото време се чувствам страшно освободена и лека като перце. Радвам се, че празниците минаха, мина и еуфорията и живота продължава да си тече по стария начин. Искам да ми се случи нещо вълнуващо, искам нова любов!
Много работа и много емоции. Хубав ден.
Резервирана съм. Може би твърде резервирана. Но в момента това е всичко, което мога да предложа. Take it or leave it.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам, не знам как се чувствам. Болна съм.
През последните години свикнах да живея сама и буквално да игнорирам всякакви по-особени чувства към когото и да било. Полезно умение, което обаче се оказва и много вредно. Просто не успявам да насоча интереса към някого за повече от... хъх, седмица. Няма смисъл да харесвам някого, несподелените неща не са ми по вкуса. А все пак толкова ми се иска да чувствам, хаха. Две от момчетата от Нова година доста ми харесаха. Но най-вероятно просто ще ми мине след ден-два-три. Даже не намирам смисъл в това, да им изпращам покани за приятелство, хаха. What's the point.
Развалих си режима на спане напоследък. Заспивам около 4 и се будя 11-12. Не знам от Понеделник как ще се вдигам в 7:30 отново, надявам се бързо да свикна.
Още само седмица и си идва, имам чувството, че го няма от седмици а всъшност са минали не повече от 6 дни.
Рила е много красива зимата. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В шок съм.
Не знам дали да се радвам или да се чувствам тъпо.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
не мога да повярвам колко малко остава
преди го исках толкова много, а сега съм разколебана
сега при мен важи поговорката: 'внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне'
тъжно ми е,много ми е тъжно ...
тормози ме един и същ проблем,който е супер детски.
дори не знам защо се измъчвам така,нищо няма да се промени,
не мога повече да правя усилия като виждам,че няма резултати,а
в същото време те дори не знаят и не усещат нищо.изобщо не им пука.
искам нови неща,нещо интересно и истинско,писна ми така да се
тормозя и искам веднъж за винаги да спра да мисля за всичко и така да
приемам нещата.искам веднъж те да се сетят за мен без да трябва да
напомням.искам и да се върна 1 година назад,за да знам,че той все още
се интересува от мен.искам го,но знам,че никога няма да го имам...
Все едно са ми изтрили спомените с гумичка.
Буквално - нова година, нов човек. Познато ми е. Ама не помня какво следваше. Е, няма да спра цигарите, ама утре съм на тонификация.
Искам си лудата мотивация за учене.
На моменти ме свива някво гадно чувство и не знам какво е.
Като цяло нищо не изпитвам.
Първоначално написано от antifashionshit
Около мен е пълно с хора, а аз се чувствам, сякаш съм единствения човек на планетата...![]()
Ех, ако можеше някой да си легне вместо мен, понеже знам, че ако сега стана, ще се разсъня, а не искам. Освен това може да спя малко ама е качествено, тоест изпълнено с необясними кошмари, в които няма никаква логика. А те не са спрели да ми звънят да се виждаме утре. Как по-деликатно да обясня на някого, че ми е неприятен като компания и не желая да си губя времето. Пък и не обичам, молове, нищо че не са български, аз просто не ги харесвам. Онлайн пазаруването си е най-добре![]()
Не знам какво да очаквам.Освен сесия,ама нали съм си аз, ще уча като малоумна в един даден момент, ще я опаткам и после - купон...мхмн,да.
Оф.
Някакво странно ми е.
maDamn
Чувствам, че Ви чувствам всички![]()
![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 01-03-2014 на 12:06
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Днеска триразови и за капак моят е на дежурстов и ще си дойде чак утре .
Честита нова година!
Бива положението. И през новата година ще се боря със старите демони. Но съм го приела.![]()
ХРАНАААААА!
mood: Anderson ( Sherlockians will know!)
maDamn
...Baby, did you forget to take your meds...
не знам как съм, заета съм, даже май и доволна, ще стане яка Svetlina's Arena май май...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....