- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
някво такова влюбено ми е ;d ще излизам с един прекрасен човек и съм много добре
цял ден маратон зимен парк <3
мноого обичам ^^
след малко и женският спринт!
Страх ме е да звънна. Голямо дете съм станала. Оф... Усещам как след малко цялата вечер и всичките приготовления, ще отидат на майната си. :S
Някакво ми е тегаво, не искам да си ходя,ама трябва...пфиу...толкова ми е хубаво вкъщи.
maDamn
Уморено и сънено. Някво ми е едно такова странно виновно.
Прекарах няколко страхотни дни-убедих се в някои неща, открих нови. Щастливо ми е ....и същевременно малко празно и тъжно сега (малко само...), но си заслужаваше. Радвам се,че имам толкова скъпо другарче в живота си.
Ох.
Тъпо ми е че не можах да отида с останалите за да дам подкрепа на Шуми .
Искам да плача смеейки се под дъжда! Ако можех, сега бих плакала дълго. От щастие! Защото думите ми не стигат да опиша всичко, което изпитвам. Не знам с какво заслужих всичко това, нито защо съм била сляпа толкова време.
Направих нещо непростимо. Но съм го направила и няма връщане назад. Дано не вярвам на сляпо.
Обичам!
И нито за секунда не ме интересува дали някой може да ми отвърне.
Щастлива съм, защото обичам!
Началото на уикенда едва започна, а баща й ме изнудва за издръжката. Аз все още не мога да си обясня как така, детето е с черен цвят на кожата ... мисля да преброя гласните букви в някоя книга.
Хубаво е когато можеш да споделиш всичко с някого. Лошо е когато сам не признаваш истината пред себе си.
Въпреки всичко съм щастлива. И защо да не бъда?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скучно ми е, но и не ми се почват лекции. Работата ще почака за сега, казаха ми да не ходя Понеделник. Трябва да започна да си организирам времето и да спра да бъда толкова зависима от него, но какво да се прави като обикновено е наоколо и не ми се налага да съм сама.
Не мога да повярвам какво се случва. Дано да НЕ се окажа права, ДАНО!
Дадох си 8 часа хормонална еуфория. Сега е време да спра, защото знам, че после ще тря'а да си я платя...
Последната чаша май беше грешка. Това главоболие ме довършва. А не е като да нямам нищо за вършене днес.
Да видим кой я играе по-добре тази игра.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
тест за бащинство?
Трябва да се отуча от тоя навик първото нещо, което направя сутрин да е да си проверя съобщенията навсякъде. Сутринта е официално развалена наполовина, но мама е направила палачинки, така че не е толкова зле...![]()
И се чудя, много ли ще е грубо, ако реша да блокирам една дузина хора, с които не желая да говоря и които не желая да опознавам допълнително, дори при положение, че има голяма вероятност да се виждаме често. ОФ.
Май съм тесногръда и ограничена, ама как да не си такъв около такива същества.
Днес се прибирам в София и осъзнавам,че ще намалям социалните мрежи до минимум, социалните контакти и всякакви социални неща и ще уча...щото сесията наближава. damn...
Пфиу. Хич не ми се заминава,щото тъкмо ще се прибера и трябва пак по задачи да хвърча,ама те тава е!
maDamn
Да станеш в 8 с очакването, че ще излезеш, да се оправиш и да не ти вдигнат телефона..Просто чудно.
Нищо де, поне си доспах...
Пфф трябва днес вече да уча..Твърде много отлагах. Дано да не се окаже твърде късно...
Мхм чай и бисквити оооо да и ще си и изгледам дългоочаквания филм,вълнувам се.