.
Затворена тема
Страница 195 от 288 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 7188
    Мега фен Аватара на baby_baby
    някво такова влюбено ми е ;d ще излизам с един прекрасен човек и съм много добре

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    цял ден маратон зимен парк <3
    мноого обичам ^^

след малко и женският спринт!

Супер фен Аватара на D*Rose
    IDEAL PETROFF

Мега фен Аватара на babity
    Страх ме е да звънна. Голямо дете съм станала. Оф... Усещам как след малко цялата вечер и всичките приготовления, ще отидат на майната си. :S

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някакво ми е тегаво, не искам да си ходя,ама трябва...пфиу...толкова ми е хубаво вкъщи.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Уморено и сънено. Някво ми е едно такова странно виновно.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Прекарах няколко страхотни дни-убедих се в някои неща, открих нови. Щастливо ми е ....и същевременно малко празно и тъжно сега (малко само...), но си заслужаваше. Радвам се,че имам толкова скъпо другарче в живота си.

JustaLittleKid
    Guest
    Ох.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    наказана съм
    cool
    чувствам се като детенце

Тъпо ми е че не можах да отида с останалите за да дам подкрепа на Шуми .

Искам да плача смеейки се под дъжда! Ако можех, сега бих плакала дълго. От щастие! Защото думите ми не стигат да опиша всичко, което изпитвам. Не знам с какво заслужих всичко това, нито защо съм била сляпа толкова време.

Направих нещо непростимо. Но съм го направила и няма връщане назад. Дано не вярвам на сляпо.

Обичам!
    И нито за секунда не ме интересува дали някой може да ми отвърне.
    Щастлива съм, защото обичам!

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Началото на уикенда едва започна, а баща й ме изнудва за издръжката. Аз все още не мога да си обясня как така, детето е с черен цвят на кожата ... мисля да преброя гласните букви в някоя книга.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Началото на уикенда едва започна, а баща й ме изнудва за издръжката. Аз все още не мога да си обясня как така, детето е с черен цвят на кожата ... мисля да преброя гласните букви в някоя книга.
    е, брат, твоята история печели... o.O май е по-добре да не питам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хубаво е когато можеш да споделиш всичко с някого. Лошо е когато сам не признаваш истината пред себе си.

Въпреки всичко съм щастлива. И защо да не бъда?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    е, брат, твоята история печели... o.O май е по-добре да не питам.
    Когато жената е във втория месец и те попита дали смяташ имената Тиронеш (за момиче) и Джамал (за момче) за сладки, трябва да подложиш това питане поне на леко съмнение, а не да си мислиш, че всичко е заради нейния "йога" инструктор..

Скучно ми е, но и не ми се почват лекции. Работата ще почака за сега, казаха ми да не ходя Понеделник. Трябва да започна да си организирам времето и да спра да бъда толкова зависима от него, но какво да се прави като обикновено е наоколо и не ми се налага да съм сама.

Супер фен Аватара на tonssy
    Не мога да повярвам какво се случва. Дано да НЕ се окажа права, ДАНО!

Дадох си 8 часа хормонална еуфория. Сега е време да спра, защото знам, че после ще тря'а да си я платя...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Последната чаша май беше грешка. Това главоболие ме довършва. А не е като да нямам нищо за вършене днес.

Да видим кой я играе по-добре тази игра.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Когато жената е във втория месец и те попита дали смяташ имената Тиронеш (за момиче) и Джамал (за момче) за сладки, трябва да подложиш това питане поне на леко съмнение, а не да си мислиш, че всичко е заради нейния "йога" инструктор..
    тест за бащинство?

Трябва да се отуча от тоя навик първото нещо, което направя сутрин да е да си проверя съобщенията навсякъде. Сутринта е официално развалена наполовина, но мама е направила палачинки, така че не е толкова зле...
    И се чудя, много ли ще е грубо, ако реша да блокирам една дузина хора, с които не желая да говоря и които не желая да опознавам допълнително, дори при положение, че има голяма вероятност да се виждаме често. ОФ.
    Май съм тесногръда и ограничена, ама как да не си такъв около такива същества.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    E Heeee
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Днес се прибирам в София и осъзнавам,че ще намалям социалните мрежи до минимум, социалните контакти и всякакви социални неща и ще уча...щото сесията наближава. damn...
    Пфиу. Хич не ми се заминава,щото тъкмо ще се прибера и трябва пак по задачи да хвърча,ама те тава е!
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да станеш в 8 с очакването, че ще излезеш, да се оправиш и да не ти вдигнат телефона..Просто чудно.

Нищо де, поне си доспах...

Пфф трябва днес вече да уча..Твърде много отлагах. Дано да не се окаже твърде късно...

Повече от фен
    Мхм чай и бисквити оооо да и ще си и изгледам дългоочаквания филм,вълнувам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си