.
Затворена тема
Страница 205 от 288 ПървиПърви ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 101 до 5 125 от общо 7188
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За пореден път се хванах от рано да правя 100 неща ...
    Подаръка за моя е готов на едвааа (да кажем) 30% и това не ме радва особено!
    За сметка на това книгата най-после ме грабна и днес ще чета докато не ми умре остатъка от батерията ... А предвид бързото й падане сигурно няма да има и час :@
    Утре пак ще съм по пътищата. Тия от автобусната компания трябва да ми правят отстъпка вече. Навсякъде пътувам с тях - и Добрич, и Русе, и Търново ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер супер щастливаа ,най накрая намерих човека :3

Мдамм перфектно ми е

Снощи го видях и днес пак ще го видя

Доволна съм че от Понеделник пак съм на линия и няма да пропускам повече тренировки

anonymous708973
    Guest
    Просто не може всичко да ми е наред. Ако си задържа мнението за себе си, такива неща ще ги чувам отново и отново, а самоуважението ми едва ли ще го преживее. Ако си изкажа мнението, пак ще изляза лошата.
    Но не, просто отказвам да приема подобно поведение за нормално.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^ Кво станало, Ин?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cloud9
    Хубаво и влюбено ми е след 2 години и 8 месеца заедно и една година и един месец откакто живеем заедно!Снощи беше много хубаво.Обичам го и нямам търпение да стана негова госпожа.
    П.С. Да организираш собствената си сватба sucks

Мега фен Аватара на babity
    Клауд, скоро ще те тормозя с въпроси за това кое как!

Комбайнааааа, вършачкаааааааааааа

Супер спряло ми е. Добре, че поне не ми се спи толкова, колкото вчера. Имам пъклен план. 100 страници по-късно да се занимавам с глупости. Довечера би трябваше да имам среща, к'во стана, ебаси... Снощи ми беше много яко, довечера трябва да повторя.

Оле, Ирти зак'во не влиза вече да обменяме рецепти за мезета...

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Хубаво и влюбено ми е след 2 години и 8 месеца заедно и една година и един месец откакто живеем заедно!Снощи беше много хубаво.Обичам го и нямам търпение да стана негова госпожа.
    П.С. Да организираш собствената си сватба sucks
    Ауууу<3 туй мноог сладко звучи

По темата
    Сърцето ми се къса от мъка .

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Слаури

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Да не се жениш и ти? :О

Аз съм добре, сънена още и полудявам в нас. Искам да оздравея за утре обаче, а ако изляза, пак ще измръзна и няма да стане. И тоооолкова много ми се пуши, но съвсем ще си прецакам гърлото.
    Сънувах хубав сън със сравнително лош завършек. Притеснявам се за него сега. :/

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Утре е Денят и съм много развълнувана, надявам се всичко да мине добре.
    За моя огромна радост той реши да ми стиска ръчичката, въпреки упоритата ми съпротива и репликата, че нямам нужда от него.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Има ли сред форумците ни някой добър физик, който да ми провери няколко задачки и ако са грешни, да ми ги реши съответно? :д

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    бесен съм :@

Мега фен Аватара на baby_baby
    Днеска ми е много много весело радвам се че е и петък сега ще почивам малко и после ще излизам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много кофти да гледаш как човекът, който си мислил, че е здрав като бик и нищо не може да го повали, да бъде отнасян от парамедици на легло. Ебахти началото на деня. Хората казваха, че както ти започне новата година, така ще бъде и тя през останалата си част. Не го вярвам, ама ето нá.

Дано се оправи, че... Тежко ни и горко.
    Подавам си кандидатурата идната седмица; след три седмици ни цъкват 20 изпита на всеки - кеф ни на душиците. Ама въпреки всичко ми е доволничко.

Мега фен Аватара на tori
    Чувствам се някак странно, разнежено, но в лошия смисъл. Всъщност едва ли мога да го обясня така, че който и да е, да разбере. Някво ми е тъжно, да идва вече и да си го гушкам. <3 Седмицата беше тежка и противна, радвам се на петъка. Надявам се на пари тези дни, че имам някви планове.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чувствам се някак странно, разнежено, но в лошия смисъл.
    Нещо такова, да.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Питай докато още съм с ясна мисъл,защото ще се побъркам от тя подаръчета и покани,и ресторанти,и чудесии.Айде един път да дойде и да мине че да си отдъхна.Сигурна съм че ще е купон,но докато дойде ще е ад.

Снощи ми каза най-милото нещо на света,което няма как да не споделя.От общината са ни дали някакъв документ,който трябва да подпишем ако искаме да спазваме семейния кодекс при разделянето на имуществуто при евентуален развод./нещо като спасяване от предбрачен договор /.Та аз му казах че не искам да имаме сега такъв договор,защото не мога да мисля за развод при положение че още не сме се женили,а той толкова притеснено и с големи,тъжни очи ми каза "Моля те,всичко ми вземи-апартаменти,коли, на улицата ме остави,но никога не ме напускай." От тогава съм разтопена

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Да не се жениш и ти? :О
    Знае ли човек...
    Ебавам се.
    Брат ми, но сигурно аз ще се занимавам с украсите и такива разни малки шитни, колкото и да ми е неприятно...

Свърших си задачите за днес, ама ми е няк'во гузно такова, все едно съм приключила прекалено рано. 'Щото Е прекалено рано. Мноооого ми се излиза, дано изскочи няк'ъв транспорт, деееба.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Полезен разговор сутринта. Страшни болки в корема. За първи път от седмица насам слагам въглехидрат в устата си. Едни такива смесени настроения и усещания днес, ама какво пък. Важното е, че след като си напиша есенцето и реферата ме чака бира и Civ. ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Т'ва е то, шведската система. Да ме издири директор, психолог и медицинска сестра по приятелят ми, и да ми предлагат часове за среща, защото посрещането на Новата година го прекарах в компанията на съученик, който направи опит за самоубийство.

Бахти.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ахах, мисли си, че ще направя първата крачка..., че ще се извиня...ахах

мислех, че ме познава по-добре, жалко

болезнената ми откровеност понякога е много...болезнена

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Реагирах пресилено, както винаги. Мислех, че съм овладяла тази си страна. Дано е единичен случай. Не искам драми във взаимоотношенията ни.

Изморено ми е и предусещам една много спряла петък вечер. Май не трябваше да се прибирам. Сега ще ми отнеме 200 пъти по-големи усилия да се самонавия да изляза.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Поразмина ми корема, няма да имам наследник скоро, това е добре.
    От друга страна съм гладна през 5 минути.
    Нямам търпение да дойде лятото, да съм забравила за него и да се излежавам с някой симпатяга на плажа.
    Той е ужасен изнудвач, обсебен от мен. Не знам защо обаче си мисли , че ще се върна при него чрез заплахи за каране в нетрезво състояние и самоубийство. Яд ме е че снощи полицаите не успяха да го хванат и да му вземат книжката. Негодник..

Както и да е, старая се да го игнорирам, за да не си докарам още здравословни проблеми покрай всичките нерви, свързани с него.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    бесен съм :@
    бясна съм !
    Отвратително, наистина отвратително....
    обещавам неща и не ги изпълнявам, не по мое желание........
    чувствам се безсилна... сериозно не знам какво трябва да направя ..плаче ми се
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Смятах , че съм надрастнал тея чувства в последните си гимназиални години. Нищо не може да ме натъжи и имам проблеми да вземам каквото и да е сериозно....когато се отнася за мен. Болни ми е за най-добрия приятел и съжалявам , че бях прав , но мамка му , казах му за тая мастия. Кофти е , че аз ги запознах , zzzzzzzzzzzz.

Така, както бях уморен вчера , не съм бил от години. За Конуш не съм тичал толкова много , че като говоря същия ден по телефона да си държа ръката с другата Утре ще видим кво ще става с Моника , едва ли нещо мн хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си