.
Затворена тема
Страница 206 от 288 ПървиПърви ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 126 до 5 150 от общо 7188
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Оф, само раздори, бе! Толкова много народ си е избрал грешната половинка...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тая катастрофа на обяд ме извади извън строя за малко. Сетих се за деня, в който близки на двама от моя клас бяха катастрофирали...Сетих се за реакцията ми, когато разбрах, че леля ми е катастрофирала. Сетих се и за смъртта на дядо ми-една катастрофа в моя живот. Всичко това ми мина през акъла за секунди и после сякаш отмина..Но не беше съвсем така. Цял ден съм го умувала.

Никой не забеляза тъгата в очите ми, заради усмивката на лицето ми...How disappointing!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Лин, не очаквай хората да те разбират без да им показваш онова, което искаш да разберат.

Он: ФАЙНЪЛИ си написах реферата, дори останах супер доволна. Мъжът на живота ми днес така ме глези, че направо се разтапям. И преди малко ми донесе бира в стаята с покана за игра. БЕ БОЖЕЕЕ, колко съм щастлива. ♥

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Лин, не очаквай хората да те разбират без да им показваш онова, което искаш да разберат.
    Пири ,нямах това предвид. По-скоро изтъквах умелото си прикриване.

ПТ: Минута след като публикувах предното си мнение, разбрах, че баба ми е в болница...Тея 500 километра също идват в повече..Ох дано се оправи.

Много ми се насъбра днес...

Чувствам се..изцедена. Искам просто да спя поне няколко дни. Идва ми в повече всичко, а дори не е толкова много.

Мега фен Аватара на xoxi
    Върнах се към стария режим за тренировки + няколко допълнения и подобрения. Нямам търпение да мине този начален период, в който ми идва да припадна от изтощение и мразя всичко и всички, докато тренирам. Все още чувствам, че го правя по задължение, а не за удоволствие. Чак след 2-3 седмици ще започна да се наслаждавам на свършената работа, сега просто искам горещ душ, какао и хубава музика.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Песен на деня: http://www.youtube.com/watch?v=mWRsgZuwf_8&noredirect=1
    Ех този Нютон! Третия закон на механиката е в пълна сила. На всичките хубави неща винаги ще има нещо, което ще преебе всичко тотално.
    Нов личен рекорд с тичането за последната година. Коляното започва да свиква на натоварването, не очаквах, че ще стане толкова бързо. Майната им на всички докотори и техните "забрани".

Тъжно ми е
    Поне в Неделя си отивам и няма да я виждам

Мега фен Аватара на babity
    Трябва да спра! И да се стегна. Ня'а да се промени... Благодарна съм. Ама много! Ако ги нямаше, никога нямаше да бъда. Уф, пивка работа.

Тря'а се вземат тия изпити и после как ще си махна главата...

Нещо пак инсомния ме гони. Напоследък мисля прекалено много и то все за глупости, ама веднъж започнат ли, цяла нощ не ме оставят на мира тези мои мисли и тревоги. Реално погледнато няма причина за всичко това, всичко е просто в главата ми.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не искам да ме занимават тези дни. Но съм поела ангажимент и ще му отделя на момчето един час.

Пак започвам да го мисля, премислям и анализирам. А не искам, не трябва. Защо ми е толкова трудно просто да се пусна по течението?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мразя тая физика. Ако си взема изпита, няма да мога да си намеря място от щастие.

Днес се очертава прекрасен слънчев ден, което се отразява положително върху настроението ми.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тея deadline-и, хаотичност и дезорганизираност направо ми скъсяват живота.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мързи ме да живея
    спах 10 часа и са ми малко

вчера минах през книжарницата и си взех тестове за матура и се справям учудващо добре, предвид факта, че не съм отваряла учебника повече от година и съм решила да държа тази матура едва преди няколко дни

след малко си гледам биатлона и лягам да спя ^^

Сънувах супер якия сън...

Колко го обичам това момче. Радвам се, че като цяло съня представлява чистата реалност-двама приятели, които се подкрепят въпреки всичко. А това, което ми каза...беше толкова...истинно. Сън или не, наистина трябва да го променя. А думите му /тук, в реалността/.."Скоро смятах да ти го кажа..Надявам се този сън е успял да ти налее малко разум в главата". Имам най-якия най-добър приятел..

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Сънувах супер якия сън. А това, което ми каза...беше толкова...истинно.
    ohohohohooh ahahahahahhha

Миро пак чете между редовете..

Мега фен Аватара на 102
    Спри да ми пишеш артистичния псевдоним.

Спирам.

Мега фен Аватара на tori
    Странно е - спори ми се. И ми е мега мързеливо, не ми се става от компютъра, за да си свърша задачките. Дори не ми се чисти... Кеф ми е, днес е прекрасен ден - времето е хубаво, наспах се.

Двата сутрешни припадъка останаха спомен след като го видях . Забравих ис всички мъки и страдания когато ме притисна до себе си .
    От утре си почвам пак тренировките и съм доволна . И си мисля крайно време е да преустановя контакти с някои хора с които се старя да подържам отношение но очевидно желанието е само от моя страна .

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тея deadline-и направо ми скъсяват живота.

това, до първия има по-малко от 48 часа /46 ч, 15 м/

добре съм в някои аспекти, стабилно и спокойно ми е...дадоха ми сигурност, от която имах нужда...сега остава всичко да се нареди с проектите...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на weheartiit
    писна ми да няма една сериозна жена на тази длъжност.
    всички гледат от високо и се имат за големи ама на какво отгоре ?
    не може постоянно да бера ядове ,да губя време и да ми е тегаво всеки път
    като се налага да отида ,направо ми писна от несериозни хора

Мега фен Аватара на babity
    Пффф. През деня светя като крушка с тия кафета, вечер не мо'а да спя, догасвам трудно и късно. Извратена ра'ота. И нервиии, мамата да си... Щом вече и странични хора ме забелязват. И тия болежки, да ги т'ковам, само ме доизнервят. Оти'ам да псувам на латински, че довечера тря'а да дадем на душата, прекалено отдавна не сме се виждали.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бахти мизерника.
    Много добре ще си поговорим като се прибере тва говедо. То бива-бива, направо ми иде още сега да си събера багажа и да се разкарам.

Ядосана съм много, но съм още по-смазана от пътуването, липсата на какъвто и да е сън през последните 30 часа, затова смятам да наваксам малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си