- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Оф, само раздори, бе! Толкова много народ си е избрал грешната половинка...
Тая катастрофа на обяд ме извади извън строя за малко. Сетих се за деня, в който близки на двама от моя клас бяха катастрофирали...Сетих се за реакцията ми, когато разбрах, че леля ми е катастрофирала. Сетих се и за смъртта на дядо ми-една катастрофа в моя живот. Всичко това ми мина през акъла за секунди и после сякаш отмина..Но не беше съвсем така. Цял ден съм го умувала.
Никой не забеляза тъгата в очите ми, заради усмивката на лицето ми...How disappointing!
Лин, не очаквай хората да те разбират без да им показваш онова, което искаш да разберат.
Он: ФАЙНЪЛИ си написах реферата, дори останах супер доволна. Мъжът на живота ми днес така ме глези, че направо се разтапям. И преди малко ми донесе бира в стаята с покана за игра. БЕ БОЖЕЕЕ, колко съм щастлива. ♥
Чувствам се..изцедена. Искам просто да спя поне няколко дни. Идва ми в повече всичко, а дори не е толкова много.
Върнах се към стария режим за тренировки + няколко допълнения и подобрения. Нямам търпение да мине този начален период, в който ми идва да припадна от изтощение и мразя всичко и всички, докато тренирам. Все още чувствам, че го правя по задължение, а не за удоволствие. Чак след 2-3 седмици ще започна да се наслаждавам на свършената работа, сега просто искам горещ душ, какао и хубава музика.
Песен на деня: http://www.youtube.com/watch?v=mWRsgZuwf_8&noredirect=1
Ех този Нютон! Третия закон на механиката е в пълна сила. На всичките хубави неща винаги ще има нещо, което ще преебе всичко тотално.
Нов личен рекорд с тичането за последната година. Коляното започва да свиква на натоварването, не очаквах, че ще стане толкова бързо. Майната им на всички докотори и техните "забрани".
Трябва да спра! И да се стегна. Ня'а да се промени... Благодарна съм. Ама много! Ако ги нямаше, никога нямаше да бъда. Уф, пивка работа.![]()
Тря'а се вземат тия изпити и после как ще си махна главата...
Нещо пак инсомния ме гони. Напоследък мисля прекалено много и то все за глупости, ама веднъж започнат ли, цяла нощ не ме оставят на мира тези мои мисли и тревоги. Реално погледнато няма причина за всичко това, всичко е просто в главата ми.
Не искам да ме занимават тези дни. Но съм поела ангажимент и ще му отделя на момчето един час.
Пак започвам да го мисля, премислям и анализирам. А не искам, не трябва. Защо ми е толкова трудно просто да се пусна по течението?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мразя тая физика. Ако си взема изпита, няма да мога да си намеря място от щастие.
Днес се очертава прекрасен слънчев ден, което се отразява положително върху настроението ми.
You are broken, I can fix you...
Тея deadline-и, хаотичност и дезорганизираност направо ми скъсяват живота.
Welcome to the Jungle...
мързи ме да живея
спах 10 часа и са ми малко
вчера минах през книжарницата и си взех тестове за матура и се справям учудващо добре, предвид факта, че не съм отваряла учебника повече от година и съм решила да държа тази матура едва преди няколко дни
след малко си гледам биатлона и лягам да спя ^^
Сънувах супер якия сън...
Колко го обичам това момче. Радвам се, че като цяло съня представлява чистата реалност-двама приятели, които се подкрепят въпреки всичко. А това, което ми каза...беше толкова...истинно. Сън или не, наистина трябва да го променя. А думите му /тук, в реалността/.."Скоро смятах да ти го кажа..Надявам се този сън е успял да ти налее малко разум в главата". Имам най-якия най-добър приятел..![]()
Странно е - спори ми се. И ми е мега мързеливо, не ми се става от компютъра, за да си свърша задачките. Дори не ми се чисти... Кеф ми е, днес е прекрасен ден - времето е хубаво, наспах се.
Двата сутрешни припадъка останаха спомен след като го видях . Забравих ис всички мъки и страдания когато ме притисна до себе си .
От утре си почвам пак тренировките и съм доволна . И си мисля крайно време е да преустановя контакти с някои хора с които се старя да подържам отношение но очевидно желанието е само от моя страна .
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
писна ми да няма една сериозна жена на тази длъжност.
всички гледат от високо и се имат за големи ама на какво отгоре ?
не може постоянно да бера ядове ,да губя време и да ми е тегаво всеки път
като се налага да отида ,направо ми писна от несериозни хора
Пффф. През деня светя като крушка с тия кафета, вечер не мо'а да спя, догасвам трудно и късно. Извратена ра'ота. И нервиии, мамата да си... Щом вече и странични хора ме забелязват. И тия болежки, да ги т'ковам, само ме доизнервят. Оти'ам да псувам на латински, че довечера тря'а да дадем на душата, прекалено отдавна не сме се виждали.
Бахти мизерника.
Много добре ще си поговорим като се прибере тва говедо. То бива-бива, направо ми иде още сега да си събера багажа и да се разкарам.
Ядосана съм много, но съм още по-смазана от пътуването, липсата на какъвто и да е сън през последните 30 часа, затова смятам да наваксам малко.