- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Това ще ми е първия може би и последния пост в тоя форум и пост в който ще се опитам частично да излея чувствата си .Как се чувствам?Всеки ден се събуждам с една мисъл днес ще съм щастлив да ама не ..... Всеки ден едно и също,хората стават все по алчни и злобни,а на мен така ми се иска да направя нещо за тази омраза.Има едно единствено място където съм щастлив,но това е защото се освобождавам от всички мисли това е теренът,но преди не беше така не бях срещнал живота,който ми показа че хич не е розов и готин.Да има дни в който просто се чувствам на 7мото небе,но те са рядкост,май е време да спра да приказвам.
Няма да се разболея, няма да се разболея, няма да се разболея ....Казах!
Искам да си седя няколко дни в къщи, да пия чайче, да гушкам котката, а той да гушка мен ......а вместо това, ще се ходи на работа .....страхотно
Беше ми ядосано и тъжно но след като видях преди малко един човек и настроението ми се оправи
заядливо ми е мн.
Първоначално написано от antifashionshit
Не съм гледала по-скучен филм с по-секси актьор. Абсолютно ненужно е да казвам, че продължавам да го гледам.![]()
Мрън, мрън. Мрънкаво ми е. Разочарована съм малко.
same here.
Иде ми да се метна през прозореца, ама съм на първия етаж и едва ли ще има особен смисъл от това.
Нищо не знам, дали да се изруся или да си купя едно стадо овце, не съм решила още. Хм.
Иначе поне вече е чисто навсякъде. След 3 напомняния, но по-добре така, отколкото пак до мен да опира всичко.
Плаче ми се..Тегаво ми е..Не знаех, че аз нямам право да ме боли...
Бтл това може би е последния ми пост...До нови срещи на всички..![]()
Оф, спиии ми се ;д
А кога ще си легна много не е ясно.
Сефте.
Досадници.
И трябва да си измисля как да си стиковам нещата, много народ и ангажименти ми станаха.
Тегля майната на летището за няколко дни, не мога да ги гледам вече, ужасни са ми с тва мрънкане.
Баси мамата.
Липсва ми гадното нещо.
Не е гадно даже, чудесно е. Иска ми се да бях поне малко като нея...перфектна е, пък аз..
Имам някакво вътрешно предчувствие, че нещо не е наред.
Дано да се филмирам нещо.
Прекрасен ден. Нещата малко по малко се развиват точно в посоката, която ми се иска. Скайп разговорите са си скайп разговори и не могат да се сравняват с реално прекараното ни време заедно. Ако изключим класовете във Вторник и Четвъртък, остатъка от седмицата ще бъдем заедно 24/7
Търпение и позитивна нагласа, другото ще се нареди само.
Welcome to the Jungle...
не знам, имам по-малко от 8 часа...фак, само да мине утре
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не можа да заспя от вълнение
и имам най-прекрасния човек до себе си, винаги успява да ме успокои, винаги
нямам търпение да се събудя и да гледам rush, и да кажа и на братовчед ми да го гледа, и да му кажа за новия трейлър на игра на тронове
а пък следобед ще съм сама вкъщи - каква наслада
Спи ми се.
Всъщност даже не ми се спи чак толкова много, искам просто да си лежа в леглото и да гледам в една точка. Или да не гледам.
Чувствам единствено безразличие толкова рано сутрин. Включвам на автопилот докато някой/нещо не ме изкара от апатията ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сутрешната тренировка мина доста добре
Сега почивка че после следват още 2
И него искам ад си видя ама и той днеска с триразови
Поне довечара ще си бъдем двамата .<3
След по-малко от един час трябва да си хващам автобуса към адската дупка.
А, то било училище.
хубавото днес е, че се оформих с 6-ци по два предмета. всъщност днес имахме два часа. лошото днес е, че утре имам 7,8,9 часа..вече и аз нз. имам много за учене, а толкова ми се спи. искам да идва вече март!