- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Работната седмица приключи по-леко от очакваното. А днес бяхме просто невероятно изчаткали! Бива ли такъв креативен идиотизъм.Ама така е, петък в офиса.
Очертава се интересна вечер. Дано да й харесат подаръчето и тортата. Ама с толкова много шоколад остава и да не й хареса.
Имам най-гушливата котка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Понеделник заминаваме на море с нея. Can't wait!
Изключително раздразнена в момента+ тъжно и самотно ми е ...не ми е вечер.
скучно ми е ,а и ми е тъпо ,защото неделя заминавам на село за 1 месец ,а там няма нет ,но и се радвам ,защото ще мина през магазините на отиване :ДДД някак ТЪПО няма какво да правя ,а и се чувствам сякаш напълнявам
Селските особи, които държат заведение точно залепено за блока ми решиха, че ще е яко да надуят музиката на макс, за да мога да я чувам докато си кендзам спокойно в кенефа, колко мило, но не чак толкова.
Дали полицията ще оправи това недоразумение?
nigga stole my bike
Днес се чувствах супер самотен,особено когато отидох сам на плаж и сам си стоях,но ето,че се случи нещо хубаво и някой се сети за менСупер се зарадвах,дано продължи така
Току виж и аз съм си заслужил малко любов
![]()
>>DjBelev<<
Как, от къде, за колко... ? Честито да ви е.
Искам и аз порче. Ужасно ги харесвам!!!
Чувствам се добре. Щастливо ми е, въпреки, че разбрах, че пак трябва да се влагат пари в нещо, което може и да върши работа, а може и въобще да не се използва. Как да е... Поне се предплаща за цяла година. Дано ни излезе късмет.
И спря да се върти за миг земята..
пФ,НЯКВО МИ е тъпанарскоооо!
maDamn
честити ми 3000 мнения във форума
по темата -
май тези дни ще си направя татуса, ако татуиста започне да влиза малко по-честичко в фби нямам търпение вечеее ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Чувствам се страхотно...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Chacho .. Споки бе ... Тука няма нищо ново .. Всеки си е на село и повечето на море .. Пък и аз неделя заминавам .. Така че не си идвай :д бзк се
Немам търпение да се омитам по София, откачих тука. Излизам за по 1 час и през останалото време кибича тука.
До работната седмица май ше ударя 14к мнения, не знам Зайо къде се е засилила с тия 3к, хаха
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ДОЙДЕ СИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
Все още не мога да го повярвам, все едно, че съм в някакъв сън. Все още си щипя ръката, за да се уверя, че съм будна. Уж аз щях да го изненадвам, а то какво стана![]()
имам чувството ,че се побърквам ...
както и да е ..
http://www.youtube.com/watch?v=CR4PW1LBFfE
Hostis Honori Invidia
многоооо ми се спиии
ззззззззззззззззз
Леко уморена и унесена, потънала в далечни и недостижими, изпълващи с топлина и надежда блянове...Разядосана и негодуваща от неправдите, но силно вярваща и изпълнена с мечти...;d
Общо взето, чувствам се някак особено разнопосочна, разкъсвана между несъответстващи едни на други идеали. ;d
Течение. Да се събудя от течение, разхвърчали се листове и трясък на врата... Страхотно начало за днес. Поне усещам, че в кухнята се прави нещо вкусно, та няма да се сърдя. Дано освен вкусна закуска, има и нещо студено за пиене. Това вече ще е по-добър старт за деня.
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се ужасно,спала съм само няколко часа,не съм виждала милото от дни,а и сега толкова ме е ядосал,че ако го видя - ще го убияДнес поне за малко разнообразие ще ходя на shopping с приятелки и се надявам да си купя някое ново парцалче.. Още ми се ходи на плаж,ама май скоро няма да ме огреe..Абе доста тъпичко лято се очертава,чак започвам да се съжалявам вече..
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Разпуквам се от dubfx и съжалявам малко, че няма да ходя на спирита.