- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
накрая да ми се получи нещо както искам в тоя университет...доволна съм, имах късмет, дано докрая се задържи така...малко остана
пък той не прави нещата по-лесни, каквото и да прави...даже обратното...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Блокирал ми е умът. Утре имам 4 часов изпит по шведски, който ще ми бъде 20% от финалната оценка. А три думи на кръст не мога да свържа.
Прекалено ми е изморено.
Защо доцента трябва да си промени мнението в последния момент ? Все пак всичко приключва този семестър и повече няма да ни види, няма нужда да ни прави живота труден .. Искам да си взема изпита мамка му.
Той е сладур, ама сега не съм в настроение за него.
Искам да спя и като се събудя да е минала сесията![]()
Страшно сте инфантилни всички като почнете да се хулите в тая тема.
Он: Сесията започна отлично. В буквалния смисъл на думата 'отлично'.Не мога да съм по-доволна. Казах ли вече, че съм малко разочарована от един от методите на академията? Цял ден го мисля. Ама пък в екипа ми има супер готини хора и май ще се сработим. 'А да видим.
![]()
Смачкана, пребита, премазана с валяк.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Добре съм,доволна.Хубав де.
Имам приятно усещане.
Иначеееее имам терагигаквазимного за учене,поне лекциите постепенно намаляват![]()
maDamn
Имам чувството, че този наш проблем ни помогна да се задълбочим още повече.
Нещата се нареждат все по-добре
Хазяите му най-после се хванаха да чистят другата спалня, утре ще сменят тапетите и следващия път като отида вече ще сме там, а не в хола - браво! :3 Малко е кофти, че със спалнята на брат му ще ни дели една стена, но ще го преживеемИ без това почти не се засичаме с него
![]()
И една биричка съм си отворилаУж нямаше да пия нищо газирано до рождения ден ама ... нищо!
Хубаво ми е!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
О, боже! Леле, леле, леле!
Много изненадана, много приятно, много щастлива.![]()
Само трябва да внимавам как си изигравам картите.
Колко сладко спи хубавецът ми до мен. <3 I can't take my eyes off him.
Ударила ме е любвеобвилната (това дори на ум не мога да го кажа правилно) вълна и съм супер миличко настроена.
Искам да ми се случи нещо красиво. Като по филмите. И като в книгите.
Обаче нищо не се случва.
Искам да се влюбя, но не искам да съм единствената. Какъв би бил смисълът? Никакъв...
Искам, искам, искам... ама няма.
Тъжно ми е.
Последно редактирано от JustaLittleKid : 01-14-2014 на 20:06
Ех..Пак не мога да заспя...
Колко смешно..В единия момент казва колко приятна си ѝ и колко добри впечатления има от теб, а в следващия колко малоумно се държиш и как винаги те е мислела за неориентирано хлапе.Колко обичам лицемерието...
Монетата е хваната..Окончателно. Реши да я прибере в джоба си..Не го и упреквам..Прав е.
Имам нужда от малко усмивки. Днес получих една, макар и последвана от половинчасов тих плач...Пожелавам си повече..Наистина са ми нужни.
Никога няма да се оправя и да съм добре . Опитвам се да не живея в злоба но не ми се получава .
6/6 шестички в унито. Мамка му , що си купих кола сам.... След 10 години ще искам космически кораб![]()
Много ми е кеф с какви готини хора се запознавам напоследък. Всички толкова обичат спора, в който се ражда истината, добрите идеи, градивната критика. Това е то да пораснеш. И да растеш всеки ден.
Последно време съм се нагледала на такива ненормални малоумщини в аск.фм, че искам да потъна вдън земя заради днешната младеж. Все пак проблясъци има. Явно сме поколението, което ще трябва да направи промяната и, предвид тези, 'дето ни следват, да положи огромни усилия за да я направи устойчива.
Песен на деня: Def Leppard - Hysteria
Оффф, раната ми се инфектира. Въпреки всичките ми усилия! Блять! Не мога да се обръсна дори, след седмица ще заприличам на някой поп. И как сърби! Не мога да разбера как хората го търпят тоз' сърбеж.
Малко ми е напрегнато днес... Не съм си подавал носа извън нас. Тъжно ми е едно, леко самотно. Последни дни със сестричката си... Ще ми липсва адски много, как ще издържа да не я видя още половин година...
Пак започвам да се филмирам. Защо ми е толкова трудно да оставя нещата просто да се случват?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
You don't care about how I feel
I don't feel there anymore
Anymore... nananananananananana
Понякога искам да мрънкам и да се оплаквам и да има кой да ме слуша, но същевременно не искам да ме мислят за мрънла и лигла и това ме спира да си кажа каквото и да било.
Още не е започнала сесията, а вече се чувствам преуморена. Може би не трябваше да се занимавам толкова много с кръжоци и да бях учила повече за действителните ми дисциплини... Може би не трябваше всяка седмица да обикаляме планините и да си седя на д-то вкъщи. Може би учителите по двусеместриалните ни предмети, които имат цял летен семестър да ни стъпват на врата, не трябваше да ни заливат с контролни и чудесии има няма 2-3 седмици преди първия изпит... А може би е по-хубаво да спра да се оплаквам и да видя какво ще стане.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()