- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Всичките ги подреди обаче :Д :Д
Ям си домашните суперздравословни палачинчици и ми е густо. Възнамерявам и да хвана счетоводството днес. Изненадаха ме приятно с предложение за помощ, мисля да се възползвам...
Хич не ми се тръгва обаче, имам чувството, че сега ще ми е доста по-тежко...
Дай някоя палачинка насам. ;]
Welcome to the Jungle...
Дойде ми китарата.След малко ще я настроя и започвам със свиренето..;33
Трябва да намеря перото..Мех..Кой знае къде съм го забутала. -_-
Имам работа и на главата. Не е лесно да вършиш нещо за 4-ма, а те да се подпират, ама такъв е животаСя ще ида да ударя една пържола и ще ми стане по-добре. Каквото не може да се оправи с месо, може да се оправи с повече месо и бира
![]()
А мен к*ра още си ме сърби...(((((((((((((((((((((((((((((((((
Глътка въздух, щипка ентусиазъм и лъжичка кафе. Това е моята обедна почивка. Трябва да реша как да продължа.
офф болен съм пичове ама ша са търпи щото утре и у други ден ша ма испитват по математика...иначе няма да ме уформят...![]()
^моля те, преди да те изпитат отвори и някой учебник по Бг :о
Къщата изглежда безумно различно сега, когато тя е тук.Друго си е да се усети здраво момичешко присъствие, хаха, сега и другия като се прибере, ще му гледам сеира. Снощи така го филмирах.
Пак ми става весело като се сетя. Най-накрая смятам, че разбрах за що иде реч в курсовата и я почнах както подобава, днес продължавам да я правя, да видим ще има ли успех, няма ли.
А така искам да си изтегля филм, да си купя чипс и цяяяяяял ден само филми да гледам.
Чувствам се като надрусана, като пълен ретард. Някак си се чувствам бавна на фона на живота. Сякаш... Сякаш ми е нужно огромно количество енергия, за да извърша каквото и да е. Толкова ми е бавно. Искам да си лежа някъде, завита или не, и просто да гледам в някаква точка. Преди малко се погледнах в огледалото - Бела от Здрач. Сякаш някой е изтрил всичките чувства, които до момента са присъствали в списъка ми. Чувствам се като страничен наблюдател. Сякаш тежа хиляди тонове, дори дишането ми е някак съвсем леко, колкото да не умра. Толкова е странно.
Прекарах си страхотен следобед с него, беше наистина невероятно. Някак... магично, така бих описала нещата. Радвах се на всяко докосване на телата ни, на всеки поглед, всяко неизказано, седящо във въздуха „обичам те“.
Странно ми е едно такова, натъпках се с шоколад, ей така за разсъняване и сега не мога да си намеря място. Имам още няколко часа тук и след това си отивам. Може би даже няма да присъствам на следващата лекция, понеже би било неприятно да ме изгонят от стаята, заради постоянното ми въртене и говорене.
Последно редактирано от HollyGolightly : 01-21-2014 на 14:48
Супер якотоооо! ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ! Освободена от всичките изпити, фаааайнъли! И то с резултати, които напълно ми мийтват очакванията! Сега 3 седмици собствени проекти, рисуване, туториали, сериали, приятели - кеф! Всичко, за което не съм имала време ще го върша през сесията, защото (КАКВО?!) нямам изпити! МНОГО ми е радостно, въодушевено, креативно, щастливо и фхсмгднг! ^-^
Господинът остави контролното ми по математика за утре. Не знам дали имаше смисъл, просто не са ми ясни тези задачи. Довечера ще си чета учебника по математика, ще разглеждам тестовете на съученици. Дано да схвана... нещичко. Иначе днес беше в много добро настроение, правих една ненаправена петминутка и момичето до мен успя да ми помогне. :Д
Чудя се дали ще ни изпитват по история утре. Тази учителка е адски странна...
Чувствам се сравнително добре. Хубаво е да съм самостоятелна и да си карам колата. Бръъм.![]()
Болна съм. Отново. Плача постоянно заради хремата. И по-добре, 'щото иначе слъзните ми канали ще се слепнат. След малко ще си изкашлям джигера.
Ядът ми се ябълки, а магазинът е на 300 м! Искам някой да се погрижи за мен. Да ми излезе настинката. ()
Дано да си взема изпита. След малко пак трябва да захващам шевове и превръзки.
Аре няк'во развитие де, ееее!
Малко съм разочарована. С такова нетърпение я очаквах тази вечер. От проклетия няма да си вдигна телефона.
Иначе беше супер забавния и продуктивен ден в офиса. As usual. Видеото ще бъде епично.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бива ли да оставям всичко за последния момент? Имам да правя проект по информатика, по който съм написала..познайте...ТРИ РЕДА. А всички знаем колко са три реда на html...5 страници имам да правя, остави другото. А и идеята ми беше тея 5 страници да са пълни с информация + линкове + снимки + препратки...Половината от идеите ми изчезват просто заради тъпия ми мързел. А и имам само 3 часа...Успех, Лино...Дупе да ти е яко. -_-
Понякога съм такова говедо. Как можах така просто да си тръгна? Как може той да ме търпи?!
Fuck this shit.
Mind the language, знам, сори, ужасна съм.
![]()
Последно редактирано от shmatarok : 01-21-2014 на 19:23
Искам да мрънкам. Ей така, просто "мрън-мрън-мрън".
От друга страна обаче, не искам да изглеждам жалка. Аз съм силно момиче. Факт.
И все пак...
Песен на деня: Wish you were beer
Мале пребит съм като куче, супер изморен съм. Тая вечер рано ще захапя възглавницата, мда.
Няма връзка разликата между рисунките ми на хартия и рисунките ми на таблет да е толкова огромна. О.О Мислех си, че ще свъкна по-бързо, мф. Ама и съм доста нетърпелива, при все, че за пръв път докосвам такова "животно" в живота си. Усещам как ще се бием всеки ден за тая джаджа вкъщи. Обмислям да си купим още един като имаме възможност. Дам.
3 часа и 20 минути ми отне, но го направих като хората и го предадох! Соу про!
Мех..Надявам се само нейния и моя часовник да не се разминават, че тогава лошо...Макар че не вярвам да се заяде за някакви си секунди, ама все пак..Всичко може да се очаква.
Ако всичко е наред, 6-цата за срока ми е в кърпа вързана..;3