- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Три поредни дни умрях от студ, особено снощи. Улучихме страхотно време в Единбург, няма що, но въпреки това - УАУ.Нямам търпение да дойде есента.
Беше толкова хубаво да си ги видя, добре, че ни делят едва няколко часа.
И той пак си е при мен, пак си лежим двамата в леглото и си говорим, толкова ми липсваше. Не че бих си признала някъде другаде и без бой, ама се радвам, че си е обратно вкъщи.
Начи, като тръгнахме с мъж ми и му казах, че цъкам Heroes, настана фурор. Т'ва е била най-щастливата и доволна мъжка физиономия, която са виждали очите ми.Как ме присети за такива неща, ахаххаха.
Пък аз си вися и вися, и вися, и вися. Някво съм забила. Искам на София и да ходя на фитнес вече да раздвижа.
Значи искам някой да ми отговори на следния въпрос. К'ъв е смисъла от буквата Щ ? Ама сериозно ? xD К'ъв е проблема да си напишеш ШТ като маняк ? Аз логика не виждам, освен, че уж е малко по-кратко (дали пък?).![]()
И в тоя ред на мисли - неШТо май взе да ми се доспива оО Което е странно, като знам, че утре мога си спя до кога си искам ^_^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Студено ми е .. проклето временце .. и ми е някакво тегаво и аз незнам защо .. сякаш някаква буца е заседнала в гърдите ми и сърцето ми прескача лудо ..
Вцепенена. Усещам толкова неща, които няма да излязат навън. Обичам си самоконтрола. <333
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
дтиб
Мееееега ми е весело.
maDamn
вгз
Всички около мен са изпаднали в някаква меланхолия, а аз съм супер мега гига щастлива. Чак ми е гузно. И то точно най-близките ми ебати..
Утре отивам на лекар, че вече стана много притеснителен тоя обрив. Което значи, че ще обикалям поне 1-2 часа от личната към кожния, към спешното и отначало...
Къв обрив, да не ти го е лепнал някой?
Иначе, наздраве,много ми е весело!![]()
maDamn
На приливи и отливи ми е настроението тази вечер.
Мълчах си, мълчах си, но това преминава всякакви граници вече...
Утре ще викам по някой, предчувствам го.
Добре, че е той... да ми пуска хубава музика за настроение. И да ме оставя да го бия на mahjong.![]()
Ходи на дерматолог и допълнителни изследвания да ти пусне.
maDamn
^ съчувствам искрено;и аз съм от страдащите ;д
Мх,ако ми се получи като хората ,ще е гот . xDD
Пък ако не,не знам как ще се удържа да не яхна метлата.
Нещо не ме свърта на едно място напоследък.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Как ще се маняча два дни в нас... просто не е истина. Чак се възбуждам само като си го помисля (mm)
Днес ще уча,отново, ама не ми е толкова зле, хубаво е ,че ми идва вътък още повече за учене. Радвам се,че ги разбирам нещата, някои колеги вече се отказаха,което е гадно...
maDamn
Ще вали сняг, хората се барикадират, изкупиха млякото и хляба от магазините...очаква се да натрупат опасните 2 см и да се задържат цели няколко часа. Като цяло веселим си се.
Чакам си още снежец.
Тая покана дали да я приема или не?
Сърцето ми тупти :д
Пак вали сняг *повръщ*, и няма нищо за ядене у назе... ПОЛОДИАХ !
http://www.youtube.com/watch?v=gZQogu_rt9Y Винаги изскачат с няк'ви зверски реклами. <333
Яко ме мързи вече. Оста'ам тоя изпит на произвола.
Зверски съм гладна, ама няма да ям. Единственото, на което се надявам, е супичка. Довечера вече мога и да пия. Светът отново е прекрасен! <333
Колко е хубаво следобед да решаваш задачки и да пиеш кафе!
По-яко е само да пиеш кафе (и да пушиш цигара), повярвай ми![]()