- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Доста по-добри дни съм имала...
....
Вече почвам да си внушавам всякакви глупости, постоянно му усещам парфюма наоколо, мисля, че получавам халюцинации от лекарствата![]()
И в същото време все още ми е яко. От к'во - и аз не знам. Точно в момента нямам повод за особена радост.
Празнува ми се. Искам ей така без повод да събера близките си на едно място и да си спретнем едно празненство..Ей така без повод. За жалост единствения навит за момента е в София. Ще си празнуваме по скайп хаха.Истината е, че и на това съм готова в момента.
![]()
Ох, оправи ми се настроението!Тoоооооолкова се радвааааааааааам: сладурско ми е. Аргх , йес!
И утре пътувам за ВарнаТА ! YESS BE!
maDamn
Каква е тази жега.....
Невероятен ден.![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ойй, толкова се радвам за нея !!!!!
И той!
maDamn
Оф, трябва да се подготвям за утре, а как не ми се занимава..
Искам само да си хапна и да лягам, ама нъъъцки..
Интересно се получава.
Най-интересен ми е самия интерес, откъде цъфна за два дни?
Смятам, че ще изчезне също толкова бързо, все пак на малко мъже им се задържа.
Пък и имайки предвид, че е музикант, още повече.
Само не хванах логиката зад флирта - сигурно е очаквал да лапна въдицата на секунда, ама нещо плана му се извърта..
Better luck next time..
Жега.
Нищо не ми се прави. Абсолютно нищо.
Искам да сме си двамата само. Да си замъкнем леглото под климатика и да не си показваме носовете навън... поне до септември.
И спря да се върти за миг земята..
Искам нещо обсебващо, даващо ми много положителни емоции.
В момента нямам никво настроение и ми е много тъпо ...
Липсва ми...ама наистина много...чух му гласа за 5 минути по телефона и ме побиха тръпки...искам го до мен,независимо от всичките сложности и проблеми...![]()
Много, много, мноооого ми е влюбено. Направо ми се плаче от умиление като го гледам как спи до мен <3 Ще заспя щастлива и благодарна,че го има)))))))))))))
Адското събуждане. И кафе не може да ме разсъни толкова. Зверче такова! Само бели прави!
Ама какъв тупаник изяде. Да видим дали ще гризе пак кабели.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Честит рожден ден , на пухената топка коЗмии, ако е това от снимките е мегасладурско!
Не можах да спя много,много тая нощ! И все пак ми е добре, следобед отивам във ВаЙна,както казва малката ми шушка!
maDamn
Честито на петгодишното пухенце
Аз съм издразнена от всякаквата липса на такт у тия свине, наречени мъже, след третата/четвъртата чаша ракия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не спах особено добре. Всъщност от както се прибрах от морето не спя особено добре. И от няколко дни ми е някво такова тъжно, ядосано, мразещо. Момчето ми ми липсва, не става само по телефона.
Още дълго време да остане игриво пухчето на Violenza! И двете ви чакаме по Софията.
Като стана дума за животинки аз все още си чакам порчето :/ ама вече никакво търпение не ми остана, пфу!
А, и не е истина как може момчето ми да ми оправи цялото настроение само с една дума, при все, че дори не знаеше, че съм в депресивен момент. Е, подозираше, но все пак се постарах да не го притеснявам с моите филми. Въпреки, че ще се наложи, ако нещата продължават все така. А той май снощи се беше понапил, сега виждам една полупълна чаша с джин до мен на масата, хаха.
Перфектно ми е настроението днес! Обичам целия свят, всички птички и пчелички! И нямам търпение да се разготвя!!! И да ЯМ най-после нещо като хората, че вчера се разпуках от портокали и днес корема ми е по-празен от черна дупка. лол.
кеф <3
Не е зле да идеш на работа, да се окаже, че няма ток и да ти мине сутринта в Борисовата![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.