- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
И аз бях в тоя кюп, особено 8-10 клас бях бедствие.![]()
За тъпа ли ме смята или той е тъп. Нали не си мисли, че на мен може да ми отговори по един начин, докато зад гърба ми да ги ръси съвсем различни и после да си вярва, че аз му вярвам. Ама сега ще му изкарам мнението през носа, сам си го изпроси.
Няма да ходя другия петък, изобщо не искам да се събирам със сънародници. Смятам да си държа на традицията два пъти годишно, току-виж са ми измрели и малкото останали интелигентни клетки. Пък и не виждам смисъл да ходя на парти, на което всички смятат да се отрежат с домашна сливова, след като ще съм единствената, която няма да се налива.
И ми е толкова притеснено за тая проверка...
А така, нека се изтласква всичко, разбирам, че не мога да го премахна, но поне нека не ми е "пред очите".
Едно такова... никакво ми е. С нищо не ми се занимава. А пък трябва... трябва да правя много неща. За мен не е хубаво да се поддавам на това настроение, на тази апатия.
От известно време постоянно съм гладна и ям супер много, а пък движенията ми не са толкова много и усещам как ще стана 100 кила. По принцип съм си слабичка, но трябва да се стегна и да правя упражнения за корем, тъй като мускулите ми са слаби. А май месец идва... роклята трябва да ми стои сравнително добре. А как ще ходя на тези платформи, господи... И откъде ще ги намеря.
Искам да се упражнявам редовно, искам да правя това, което трябва и което се изисква от мен, а не мога. Омръзнало ми е вече. Много ми е омръзнало. А трябва...
^Ох, от доста време те чета и постовете ти винаги си адскиииииииии депресиращи. Като to-be поетеса, поне се опитай да се радваш на мъничките неща в живота, защото съм сигурна, че ги забелязваш.
Уча си стабилно, пиейки кафе и ядейки сушени смокини. Няма по-хубаво нещо!
Анализите убиха литературата. Просто искам да легна и да спя, и тва е, нито ми се ходи на дискотека утре, нито ми се учи, нито ми се става рано, нито нищо... А с'я се наядох и като прасе. Ама веднъж живея, писна ми.
Ай стига съм мрънкала.
Уморена,ама хапвам и продължавам![]()
maDamn
аааааа почти свърши , малко остана.
очертава се бърз уикенд , мех.
искам нещо ново вечеее.
Не съм добре. И не знам дали някога бих могла да бъда. Както един приятел се изрази "Счупена си".
Не искам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не става въпрос да забременееш случайно от прелитащ сперматозоид тука. Говорим за двойка която е заедно от дълго време, но не иска деца или по-скоро се притеснява да има поради глупави сметки от вида на тия на клауд. Може да звучи гадно, но след като не си господар дори на следващият ден, не знам за какво правите толкова дългосрочни планове. Не казвам, че не трябва да се правят, ама да кажеш: "Е какво дете ? Как ще го възпитам аз в тоя ужасен суров свят на олигофрени ?" Несериозно ми идва, най-малкото издава несигурност в собствените възможности и липса на пример. Вече се научих и че извинения като : "То в тоя скъп живот, само дете ми липсва" не вървят. Както се казва има ли желание, винаги има и начин. Аз лично ако се случи да имам деца, то имам много ясна представа как бих ги възпитал.
По темата:
Утре може би ще се наспя като хората, което е добре.
High five!
Уморено ми е. Тенденциозно започвам да си подобрявам концентрацията, обаче все още не съм удовлетворена от себе си. Гушкаво ми е, искам си пеперудките в корема, ама така като гледам... освен учебника друго не виждам какво ще гушкам.
П.С. За хиляден път да повторя - не обвинявайте чалгата за липсата на родителски умения в някои хора. Нашите са толкова далече от чалга културата колкото е възможно, въпреки това съм имала даже плакат на Глория на врата преди много години... и съм станала човек въпреки това.
любов ((:
![]()
Последно редактирано от pandabear : 01-30-2014 на 23:59
Искам някъде да си излея всичко, което ми се е насъбрало напоследък. Вярно, той винаги ще ме изслуша, а и на него мога всичко да му кажа, но така да ме дразни понякога този оптимизъм, който блика от него. Не искам някой да ми се усмихва и да ме прегръща и да ми казва, че всичко ще се оправи. Искам някой да ми се накара и да ми каже да се стегна. Някой, който няма да бъде толкова толерантен към глупостите и "проблемите ми". Което не означава, че не го искам НЕГО , просто искам да видя по-различно държание от негова страна, не винаги искам да бъда разбирана...всъшност и аз не знам какво искам
Ако някой ми даде обяснение, защо гледам подаръци за 14ти февруари, при положение, че нямам приятелка ще е много добре![]()
>>DjBelev<<
Баба ви Клауд само да поясни че това не го написах с идеята да сложа де що е младеж под общ знаменател или да кажа "Край!Няма да раждам понеже може сина ми да стане Борис Дали и да се ожени за НиЛо". Деца ще имам,време ми е точно сега и просто се появява страхът от неизвестното,което мисля че е нормално.Родителите ми ме отгледаха с много любов,дадоха ми един добър пример и се надявам и аз да успея да предам наученото от тях.
Иначе съм болна,което се очакваше,н Истанбул си заслужи всяка болка!!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
60 милиона бюджет, а те пак ми раздават на съседните села 27 милиона от тях. Естествено за останалите 33 милиона отново нищо не се споменава. Усещам как и тея 27 милиона няма да се изпълнят, ама да видим..
Мех..Пак стана 100 часа..Трябва да си оправя режима, че от другата седмица ще ставам в 5..-_-
Мислех да го изчакам да стане, да видя какво е станало, но няма да мога..По-късно ще седна пак и ще му пиша.
Голям инат съм обаче..![]()
Съжалявам, ама това не го вярвам! Ако слушаш (си слушала) чалга, просто е абсолютно изключено да си нормален човек. Просто не може, т'ва е. Всичките са долни пропадняци и курви, това е истината.Деградацията на младите се дължи изцяло на чалгата, иначе всички родители полагат неимоверни усилия да възпитат децата си, ама е го на... Веднъж чуло кючек лапето вече е за бракуване.
Чакат ме хубави емоции и пътувания, идеално.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Макар и не точно по план - чудото се случи. По добре съм, утре заминавам раничко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Косьо педала пак ме ядоса :@ И колата ми пак на ремонт... ня'ам нерви вече !!!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Няма по-щастлив човек от мен на тая планета. Така да знаете!
Супер доволна съм от вчерашното развитие на нещата, днес вече имам работа и се чувствам мега добре вършейки я. Най-сетне ще си блъскам мозъка ежедневно, все с хубави неща, а скоро и пари ще получавам за това. Щастие! Ща-сти-е! Мисля, че от тук насетне нещата ще отивам все в хубава посока. Няма как. (:
Разнообразието ще ни се отрази много добре също. Надявам се и той да си намери някакво занимание, което да го радва всеки ден, защото го усещам, че има нужда от това. Дано се позарибят още малко и да започнат сериозна работа по играта. Това би било супер.