.
Затворена тема
Страница 241 от 288 ПървиПърви ... 141191231237238239240241242243244245251 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 001 до 6 025 от общо 7188
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ЩЕ ХОДЯ НА РАБОТА В ПОЧИВНИЯ СИ ДЕН

Сефте...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нервно ми е , като преди всеки изпит...грррррррррр
    Мразя,мразя,мразя.
    СЯДАААААААААМ пак да уча, а дано след изпита поне е приятно и забавно!
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много тъжна.
    Прекалено емоционална съм за собственото си добро. А това просто няма как да го променя.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^Магии, недей така. Късмет ти желая и по-скорошно оправяне на настроението.

Днес ще уча. Казах!
    Което е странно, щото реално погледнато нямам нищо за правене, ама смятам да се позанимавам. Трябва да си запазя и час за телефонното интервю, доволна съм, че стигнах до тоя етап, остава и него да мина.
    Офф, и май изтървах стажа за Майкрософт... Ама нищо, ще си намеря нещо лятно.
    И за негово добро ще е да не ми се появява пред очите. Много мразя подобни събуждания и в момента срещу името му има десет огромни черни точки.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много ми е мъчно..Каза "Ставам." и стана..Без обичайните емоционални чао-та a.k.a. емотикони, без нищо..Гостите вече са оттатък, а на мен не ми се говори с никой..Ще изчакам да седне пак и се надявам да е в по-добро настроение.

Някои мисли са се загнездили в мен от доста време насам..И съм права, сигурна съм, че съм права.

Както винаги съм на настроения..Няма ден, в който от началото до края да съм щастлива и усмихната...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нещо ми е салатено. Ще си накупя зеленийки и ще си хапвам с кеф цяла вечер. Възвръща ми се желанието за готвене, по което много страдах и сега ми е приповдигнато. Лялял! :3

Мега фен Аватара на babity
    По-добре от вчера, но още е шит. Надя'ам се до другата седмица най-късно всичко т'ва да е мнооого кофти спомен. Ама тая вечер ня'а си прОста, ш' си се наквася, почти съм отличничка все пак. Надявам се да се поизмете насраното, но едно е сигурно - скоро няма да ми мине.

Мега фен Аватара на Dagichka
    едно хубавко ми е такова. осъзнавам, че само и единствено когато съм сама се чувствам толкова прекрасно и си мисля разни житейски мъдрости и даам. днес беше последният ми ден прекаран като ученичка втора смяна, ах ах.. и той е прекрасен, усмихва ме, дразни ме на моменти, толкова жалко, че не съм неговия 'тип' :с
    все тая, радвам се на всеки ден, осъзнавайки, че след края на годината надали ще го видя повече
    слушам си песнички и цъкам тая проклета игра, искам да си бия рекорда!! :Д

3 часа и 18 минути седя и чакам да отговори на съобщението, само и само за да не отговоря в продължение на един час. Какво ЗА БОГА се случва с мен, имам чувството че съм на 14, не на 20?

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Щастливичко ми е малко така....утре ще се видим...развълнувано и готино ми е....имам нужда от присъствието на толкова близък и скъп човек. Нямам търпение !

anonymous708973
    Guest
    Неочаквано се чувствам. Какви бръмбари ми влязоха изведнъж в главата... Опитвам се назад да се връщам, когато не зависи от мен дори. Абсолютно безпредметно е. Гризе ме, бе, жива ще ме изяде, ама няма пък. На инат няма да се дам.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Утре се започва.

Дългият път до мястото,целият покрит с ледна настилка,а въздухът наоколо е едновременно напоен с влага и толкова мразовит,че усещаш как кожата на лицето ти се превръща в парче замръзнал пергамент...

И все пак ... не бих се отказала (има си хас ... xDD )
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    напрегнато ми е,ама спирам с туй учене,че вече ще зацикля. дано всичко мине отлично
    а след това още по-отлично
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Израстването е много хубаво нещо, особено като има с кого да го споделиш.. тези разговори ме опияняват..
    политика/история/религия/бит/култура/изкуство/чувства и какво ли още не...
    А ученето един от друг е доста хубаво нещо, чак сега го разбрах..
    Доста щастливо ми е тия дни..

Уча си за изпитите и ми е няк'во яко такова... музика ми кънти... и пълен айляк като цяло..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ииии кой има кошмари след четенето на толкова глупости в продължение на два дни, та сега не може да спи - мммм, правилно, аз. Да ме пита за чий си го причинявам това, особено с измъчената ми напоследък психика.

Искам да ям сладолед, ама трябва да правя пътуване до кухнята, за да осъществя намеренията си.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    hey hey hey hey I smoke weed every day

Искам да се махна от тук за седмица-две. Само аз и той, без телефони, компютри, интернет, дори телевизия не ми трябва. Някъде, където да сме си само двамата, да забравим за всичко и всички останали. Не ме интересува дали ще е планинска хижа отрупана със сняг или къща някъде на топло. Дори палатка in the middle of nowhere звучи добре. Толкова съм изморена от хорската наглост и простотия, че сега на момента да ми каже "тръгвай" няма да се замисля дори за секунда.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мразя да ставам толкова рано за работаа ;х
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    My own world
    Доволна съм от себе си. Станах рано без проблем, направих си пълната йога, сега си пия топла водичка с мед и лимон и живота ми се вижда тооолкова хубав! Ще ме чака и едно лате след това. Много се радвам, че си купихме кафе-машина, супер добра е. Радвам се също, че преди няколко месеца, като имахме пари, прежалихме 20лв. за една кутия кафе Costa.
    Обичам динамиката на живота, а напоследък хич я нямаше. Сигурно затова бях зациклила. Обаче усещам как дишам по-леко вече. А всичко едва сега започва. Знам колко ще ми е тегаво на моменти, но пък си заслужава отвсякъде. Най-смешното е, че сега с двата стажа, които захванах + лекциите + всичките пътувания ще ми се види много леко като остана само с работата.

Чакаме гости днес. Хубаво ми е. Най-вероятно ще объждаме проекта. Мф, колко си обичам живота, приятелите, средата, в която така спокойно и удобно съм се настанила... И много се радвам на себе си, направо си завиждам, хаха.

Остава да си направя календара за февруари. (:

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чувствам се изключително асоциална днес, а няма как да се измъкна от ангажимента тази вечер. Усещам,че ще свия рано платната.

Дано утре всичко да мине както трябва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Доволна съм от себе си. Станах рано без проблем, направих си пълната йога, сега си пия топла водичка с мед и лимон и живота ми се вижда тооолкова хубав! Ще ме чака и едно лате след това. Много се радвам, че си купихме кафе-машина, супер добра е. Радвам се също, че преди няколко месеца, като имахме пари, прежалихме 20лв. за една кутия кафе Costa.
    Обичам динамиката на живота, а напоследък хич я нямаше. Сигурно затова бях зациклила. Обаче усещам как дишам по-леко вече. А всичко едва сега започва. Знам колко ще ми е тегаво на моменти, но пък си заслужава отвсякъде. Най-смешното е, че сега с двата стажа, които захванах + лекциите + всичките пътувания ще ми се види много леко като остана само с работата.

Чакаме гости днес. Хубаво ми е. Най-вероятно ще объждаме проекта. Мф, колко си обичам живота, приятелите, средата, в която така спокойно и удобно съм се настанила... И много се радвам на себе си, направо си завиждам, хаха.

Остава да си направя календара за февруари. (:
    завиждам ти.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Поръчах си малко глезотии за китарите. Нямам търпение да пристигнат!
    Имам много работа напоследък и не мога да се наспя. Иска ми се да изляза с приятели да пием по бира в някоя кръчма ама времето е отвратително и трябва да се отложи идеята за момента, когато снегът се разтопи [дано е скоро]. Тази вечер ще бъда само аз, любимата ми (говоря за Jackson-a 8–)) и греяното винце! Очаква се да е прекрасна вечер.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    “Happiness is a garden walled with glass: there's no way in or out. In Paradise there are no stories, because there are no journeys. It's loss and regret and misery and yearning that drive the story forward, along its twisted road.”

Хубава, ранна закуска и сега цял ден учене.
    Доволно ми е.

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    завиждам ти.
    Ами, то всичкото това е както сам си го направи човек. После остава само да се радваш на постигнатото и да се мотивираш занапред.

Направих първите си мъфини. Миришат вкусно, изглеждат добре...ще ги видим след малко.
    http://empirina.blogspot.com/2014/02...l#.UuzWzNLQIm4

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Очертава се приятна събота.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си