- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
митко таланта
Много студ вънка хубаво е да мързелувам :д
Последно редактирано от baby_baby : 02-01-2014 на 12:12
ixixiaxxaxaМалко еврофутболче и после яко в игралната зала
Прасчо, снощи те сънувах!
- Сам ли?
- Не, с гарнитура!
Чак сега разбрах, че е февуари. Хах
Ще е интересен месец. 2 седмици - 15 изпита. Другите 2 седмици - самичка, защото всичките ми приятели и приятелки се омитат при роднините си. Нищо; ще се фокусирам върху книжките ми. И без това ми харесва да самостоятелността. Пък и в това кофти време да си лежиш на топличко, четейки по биология, история и решавайки задачки по математика, пиейки кафе е страшно удовлетворително и успокояващо.
Чудя се как може да има толкова жалки същества , носещи пишка м/у краката си, щото не всеки такъв може да се нарече мъж...пф...
maDamn
Досега решавах задачи и пих чайчета. Чудя се дали да изляза сега. В това студено време май никъде не ми се мърда. Иначе пак не знам как се чувстам заради онова нещо. Как може хем толкова много да ме радва, хем да страдам и да ми е много гадно?
Днес и аз си имам песен на деня.. Puff Daddy, Faith Evans, 112 - I'll be missing you
Дядо беше много добър човек. Липсата му се усеща страшно силно..Преди 2 години на този ден празнувахме седемдесетия му рождения ден, а днес няма чии рожден ден да празнуваме..Скоро ще станат 2 години без него, а сякаш беше вчера когато седяхме цялото семейство на масата в тях и той се смееше с нас. Или когато играхме на Черен Петър на една маса в ресторанта с него и братовчед ми..Или когато ме учеше да плувам. Всъщност той ме научи на толкова много..Обичах разговорите с него. Е, вече разговорите се превърнаха в монолози..Само понякога в сънищата ми го чувам да ми отговаря, да ми дава съвети, да ме напътства. Продължавам да го сънувам..Винаги ще е в сърцето ми..Сещам се какво ми каза в деня преди да почине. "Ще живея заедно с вас, чуваш ли? Заедно с теб. Винаги когато ти потрябвам или когато се сетиш за мен, затвори очи и аз ще съм до теб". Може би е усещал, че края на живота му наближава..Толкова ми липсва..
"Затвори очи и аз ще съм до теб".
Почти 6 часа сън през деня, а станах в почти 11 на обяд. Грешка нямам.
Чувствам се, сякаш съм направена от желе. И умирам от глад. Толкова време прекарах в спане, че нямам време за ядене. Още съм си на сутрешното кафе.
Тези периоди от месеца попринцип минават леко, но сега за пръв път от много време си спомням защо повечето момичета/жени се оплакват непрекъснато.
Да не говорим пък колко се дразня, че не мога да намеря някой филм за гледане.
Най-добре отново да си лягам...
Болят ме венцитеееее.
Повечето добри идеи идвали насън, вика милата тя.
Ако това, дето го сънувам, е добра идея, май по-добре да се хвърля отнякъде, еднакво ефикасно ще е за психиката ми :д
И така. Учим си ние, добре ни е. Да минава тази сесия вече и да се наглезя доволно.
Честно казано ......писна ми от ваканцията ...много ми е тъпо,поне на училище има с кого да се разсейвам..тряя чакам и утре да мине-гадна работа,може би аз съм един от малкото дето отиват с желание на училище....
Деня беше интересен и ми е някак хубаво уморено. Успях да се видя с нашите, баба и дядо, приятелите и приятеля си. Само един човек ми остава да видя и общо-взето деня ще е белязан с прекрасни и любими мой хора. За пореден път осъзнавам, че имам лидерски качества, стига около мен да има по-неориентирани, така да се каже, същества. Освен тва си починах бая.
За какво веднъж не си вдигне тъпия телефон, когато ми трябва на мен?
Ама какво ли се учудвам и аз... кога е бил до мен, когато съм имала нужда от негоНе мога да се сетя и един път това да се е случило, особено през последните 10 години.
Разочарована...амааа...случв а се :/
maDamn
http://youtu.be/SdfL2nY-Xs8
нямам търпение да дойде времето с:
Хубав team biuilding си спретнахме. Ако не ми беше толкова убито целия ден щеше да бъде просто идеално.
Защо позволявам един човек да влияе върху настроенията ми в толкова голяма степен?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote