- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Кеф ми е. Много даже. Наспах се, полигавих се, хапнах. Сега се очаква кафе с една аверка, приятеля ми ще се дотътри по-късно сигурно, имам няква муза за писане. Само не съм особено щастлива от онова, което прочетох.
3/15 изпита.Доволно ми е, ама ръката ме болииииии :Д
Въпреки всичко тези 5 години аз постигнах много и сега съм почти излекувана
Да добре съм.
Е, човек съм. И аз си имам своите ups and downs, но пък не мисля, че малките разклащания на емоционално ниво са нещо, с което трябва да занимавам хората около мен. Покрай тази максима се уча и на себе си да не обръщам внимание като нещо ми се е сринало. Така отминава, заминава и виждаш истинските неща. Имам прекрасно семейство, страхотен, обичлив и грижовен приятел, верни приятели, които са издържали изпитанието на времето. Уча това, което най-силно желая, намирам време за себе си, не живея по най-здравословния начин, но пък съм много здрава и рядко боледувам. Имам си своите странности, обичам си ги. Харесвам се, въпреки, че никога не съм живяла без да имам цел да подобря себе си. И т.н., и т.н.
Тайната на тези неща е просто да повярваш. И да ги видиш всичките от добрата им страна. Нищо не е перфектно, но баланса води до истинското щастие, не пренасищането с една и съща емоция. Знам, че колелото се върти. Колкото и да е банално. Ако днес не съм окей, утре ще бъда. Както си го направя - така.
Он, да не съм капо: Зареден фотоапарат, избран тоалет, щипка вълнение и само 1 час докато дойде време да тръгвам. Ех! Много ми е кеф, значи. И оценявам факта, че ме поканиха на професионално парти още преди да съм си започнала стажа. Повече от всичко искам да ме вземат на работа след като ми мине практиката. И ще направя всичко, което зависи от мен за да го постигна. Пък каквото стане.
Пири наистина си винаги супер позитивна . Понякога постовете ти ме зареждат с голяма положителна енергия.
Ще ми се и аз да бях поне малко такава но уви .
От доста време не бях се разписвал в форумО.
Добре, почивам си, тая ваканцийка добре ми се отразява.
Доволно и малко виновно. Няма такова ояждане с шоколади, вафли и торти днес. Но с нещо трябваше да компенсирам себе си за нечовешките болки. Знаех си, че така ще стане.
Няма какво да се самозалъгвам. Липсва ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря ти.
ИИиииииииии денят мина повече от добре. Върнаха ми курсовата -, е, пак е pass. Проверката мина - никакви забележки. Не изкарахме цялата лаборатория, с него пак сме си като дупе и гащи
и ми е добре. Взела съм си мега дебелия учебник, сядам и почвам да уча всичко от начало. И мисля да почна да решавам няк'ви задачи, че се усещам почти готова за изрусяване. Мдам.
Последно редактирано от shmatarok : 02-03-2014 на 16:48
Имам чувството, че нищо не знам, че съм кръгла нула и никога няма да постигна необходимото ниво...
Много ми е яко!!!
The f*cking snow ...Три пъти паднах у тоя сняг ...уши,уста,коса ...не остана място дето не ми влезе сняг ...![]()
Много уморено, а утре тройно повече ме чака!
maDamn
Много ми е кофти. Много! Чувствам се неразбрана, нечута. Всичко ми е толкова безсмислено. Искам да рева, рева, рева и да ми мине. Ама къде това удоволствие? Не знам. Ситуацията е без изход, а аз се опитвам да намеря отнякъде светлина. Кога ще ми се набие в главата, че няма да намеря? Оф, никога. Познавам се все пак.
Доживяхме да видим нещо позитивно от теб!
ПТ: Боли ме врата, боли ме гърлото, боли ме всичко. Разболявам се, а не искам..
И пак всички говорят за Свети Валентин. Ми не искам тъпия Свети Валентин пък. Никога не съм го харесвала тоя псевдо-празник. Няма и да го харесам. Дори и да имам човек до себе си, пак не го искам. Окончателно ще минат 2 години. Поне от това се отървах..Обещала съм си нещо и ще го спазя..;3 Най-сетне съм готова да го направя. И се чувствам добре от този факт.
Окончателно започна и чистката. Само чакам да сгафят. А доколкото ги познавам, това ще е скоро.
Щастливо ми е..;3 Много..;3 Само тая тъпа настинка да я нямаше...
скучноо ми е и утре нямам нищо за правене,мразя да бездействам
не обичам,когато ми се налага мнение или ми се заповядва
както и изтъкване и намеци от тяхна страна,че с другите им е по-добре.
е,нищо не мога да направя по въпроса ...
просто понякога ми писва от всичко и се чувствам супер тъжно ;х
Беше много хубаво в Стара Загора прекарах си много добре
Вече в София
Колко е готино като видиш, че можеш да предаваш хубава енергия на хората наоколо! Радвате ме, съфорумци.
Пък аз си прекарах относително добре на партито в колежа. Поснимах, всички бяха много доволни. При репликата, която отправих към приятеля си като се прибрах - "запознах се с много важни хора, ама не им запомних имената и физиономиите" - чак сама си се смях. Как може да съм такава тотална шматка?!
Утре почивка! Разцъках една игра и усещам, че това ще правя цял ден. Мър(!) му се казва!
Трябва да съм ядосана, ама ми е дори смешно. Да не говоря, че си пиша пълно 6 за факта, че глупости като тази грам не ми влияят на концентрацията, а в случая - и на настроението. Уча се да приотизирам правилно, пфу. Горда съм от себе си.
Хайде още няколко дни напън и после имам 3-4 дни за екскурзийка, четене на книжки, купонче-две, ех. И трябва малко да се bond-нем с германците, не съм ги засичала и ми липсват такива едни. Сладури.
Ох, и най-добрият ми приятел ми е такъв съзаклятник, толкова да си пасваме, че не е истина. Много ми е хубавко.
Ако и в учебен план нещата ми вървяха толкова добре, ех... Няма пълно щастие обаче.
Да
Писна ми да ми казва,че съм не достатъчно инициативна. Ако иска нещо, нека го измисли и да ме изненада, не държа да съм част от всичките му проекти. Освен това той е по романтичната част, мен не ме бива в тези неща. Все ми е тая кой филм ще гледаме на 14ти, у тях ли ще сме или навън, стига да сме заедно друго не ме интересува.
Много кофти да станеш в 03.00 вместо 5 часа по-късно. С'я ще будувам, пф.
Не знам каква гадина съм хванала този път, обаче истината е, че е съм спала около 1 час, а е 5 часа и днес трябва да се ходи на практика. И искам да си изповръщам червата. Усещам как следващата седмица ще ям само варени картофи. Сега се наливам с вода и се надявам на обяд магически да се чувствам по-добре.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en