- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Как така да не се усещаш готова да си майка на 24 /добре де-25,подробности сега/ е проява на егоизъм?Да,ще се женим скоро,живеем заедно от повече от година и се познаваме от 6 години,но това трябва ли да ми е достатъчно че да отгледам дете?Аз НЕ се чувствам готова и ако ще и за милионен път да ме обвините в егоизъм пак няма да съм готова.Трябва ми работа,на която да ми плащат ВСЕКИ месец и да ме осигуряват на реалната ми заплата,да работя поне година на нея че да имам свестни осигуровки, да се почувствам важна и значима на работното ми място и да посетя още 1-2 държавици преди да стана майка.Не казвам че никога няма да имам деца,но едната сигурност че той ме обича и мама и тате още са живи не е причина да давам зор да раждам.Ама и той какво е решил че е готов да става баща и вече си действа?Защо не се сеги да ме пита готова ли съм да родя и да си дам целия живот ей така понеже ,разбираш ли,така или иначе вече сме семейство!Ще пия за първи път в живота си Ескапел и то без негово знание и при изричната му забрана.Ей така да види какво е да решават вместо теб!
Наясно съм че е тийнеиджърски форум и сте далеч от тия неща,но е кофти като никой не те разбира!
Облаче, поговорете сериозно по въпроса. Тези неща трябва да се решават с взаимно съгласие.
Welcome to the Jungle...
Cloud9 - днес Ескапел, утре тайна банкова сметка, другата седмица колегата от работа, дето те заглежда.... Имате бая неща да минавате още. Не знам що сте решили да се жените, при положение че още сте/си с тийн акъл и поведение. Тъпо е особено поради факта че очеизвадно сте на принципа "Тва ще стане така, щото аз съм казал/а", два остри камъка брашно не мелят.
На мен ми е хубаво. Чета и по английски нещата, доволничко ми е че си поприказвах с нея вчера толкова много. Обмислям дали да карам велосипед в снега, и е много възможно да го направя :Р
Последно редактирано от valdesbg : 02-05-2014 на 09:03
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Говорили сме милиарди пъти.Не сме на тоя акъл,просто аз съм в параноя.направил е гафа веднъж,но за мен е достатъчно да откача.Той ми се извини снощи и обеща да не се изцепва така повече.Просто мислел,че след като вече се женим значи даваме зелена светлина на това да свършва където му падне/минах в раздел "Секс"/.Да се женим не е толкова страшно и за нас не е голяма стъпка,защото се справяме с работата,поддръжката на дома, общите финанси и т.н. много добре. Има много странични фактори при нас.родителите му са болни,майка му преживя два инфаркта,а баща му е трудноподвижен.Иска му се те да могат да видят внуци и го разбирам за това,но не за сметка на моите планове моля,моля.Много ми се насъбра на главата и може би реагираме пресилено.
Вчера разбрах че момчета,за което цял град събираше пари и за което ние дадохме също пари,е починало.Познавам майка му,тя е силна жена,но е втори син,който погребва.Мисля да отида на погребението.Трудно се съчетават мислите за нова живот и за отиващ си живот.А такава надежда имахме да се оправи....
Cloud9, аз не съм далече от тия неща. Ти си в пълното си право да решаваш ДАЛИ и КОГА. Напълно те подкрепям.
Бясна съм му, бясна! Дойде да обере непродаваемите боклуци на майка му и си е забравил цигарите вкъщи! Това значи да дойде втори път! Мамка му!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Без предварително да те информира така... лекичко?! Не знам как не си изпотрошила цялата кухненска посуда в посока главата му, честно!
Дръж се, ще мине. Като тръгне пак да дава зор, напомни му кой прави дооооста по-голямата част от жертвите в името на бъдещото, сигурна съм, прекрасно отроче.
Как пък все на мен се случва! c:
Ще ходя да завършвам един доклад по биохимия, после имам физика и след това ще ходя на хор. Искам просто да се наспя, по дяволите! Болните трябва да си стоят вкъщи, не да им скъсват задника с по 8 часа лекции дневно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хаяши, поздравления за взетия отлично изпит!
Аз си чета по биология, свита и завита на леглото. :Д 6/15 взети, тая седмица остава още един по висша математика, и това е. Другата ще е кофти, защото ми пляскат всички предмети и то най-гадните техни изпити. Бр!
Бахмааму и айляк - явяваш се за половин час на даскало и после цял ден свобода. Ама от най-свободната - сам си с мислите си и можеш да ги подредиш. Ще му скроя шапката на оня пич обаче. Муахаха.
1 мор ту гоу. И ако всичко мине по график, в събота ще съм забравила, че всичко т'ва е минавало през мен и ще се отдам напълно на депресия и алкохол. Напра'о нямам търпение. А може и малко други ра'оти.Ня'а се каня само.
Тая далавера много радва. Ако вземе да стане... пфууу, ще се родя.
Пак не иска да ми се запали печката. Ще шибам някой!
С'а трябва да си инсталирам нова антивирусна, да го еба.
Яде ми се нещо, ама не знам какво да е. И предварително ми е гузно, преди да съм го изяла, така че май ще го пропусна тоя момент. Обаче и на два моркова и едно кафе не е яко...
п.п. Тъпанар! С'а съм слаба, в кондиция, настроение и изглеждам прекрасно. Изчакай да стана 300 кила и да космясам кат' Чубака. Тогава е момента!!!
Последно редактирано от babity : 02-05-2014 на 15:08
Пак станах в 100 часа след обяд и си пропилях целия ден. Да си бях оставила поне звука на телефона включен, та като ми е звъннал да се бях събудила..
Чувствам се ужасно..Толкова ми се иска да кажа, че съм добре..Но как да кажеш нещо такова, след като не е истина..Може би това, че не е добре ми повлия.
След малко ще си пусна Heroes III..;3
Нямам търпение да покажа на всички кой е капитана ,утре.
Да се возиш сам на собствената си кола, било кеф, бе! Не знам защо толкова дълго не исках да карам, беше ме страх, че няма да се справя. А пък си карам доста добре, 60-70... идеално ми е.
Днес беше доста приятен ден, не мога да се оплача.Преподавателката ми по БЕЛ е изключително обидена от факта, че не й влизам много-много в часовете, чак се прави, че не ме познава, хахаха.
чувствам се...зле. от час не мога да се успокоя. очите ми се подуха, главата ме заболя. хората се възползват от добрината и от мълчанието ми. днес ме нарекоха 'странна птица'. ми не съм от най-шумните, веселите и забавни хора. заради отстъпчивият ми характер губя тежестта на думата си. той започна да не ме зачита. за какъв се смята да ми взима под носа телефона и да ме разпитва кого, кога, с какво? хората ме използват, вършат мръсотии за моя сметка и нз лошо ли е, но аз нямам и желание да се променям, да тропна с крак, още по-малко пък да отмъщавам. изпадам в пълна апатия. чувствам се смазана, но ще ми мине. мисля, че започвам да се превръщам в бездушен човек.
Спокойно ми е. Въпреки главоболието и сънливостта, които ме обзеха следобеда, днес беше хубав ден.
Утре ще е ок, но можеше да бъде къде-къде по-хубаво. Но няма да се ядосвам. Не е нещо, за което да трябва да се извинявам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Песен на деня: The Beatles - A Hard Day's Night
It's been a hard day's night
And I've been working like a dog
It's been a hard day's night
I should be sleeping like a log
Изморен съм. И лаптопа ми се ебава нещо с мен. Е какво да се прави. Боли ме кръста... Ех, да имаше някой да ме разтрие.
Пристигнаха ми джунджуриите за китарата и утре ще я обгрижвам![]()
шъ му пръсна гъза, само да се прибера!
подаръкът. това ще е краят.
Днес бях в толкова добро настроение, преди да ми каже за 5тата среща.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Най-накрая си оправих татуса, взех си изпита по счетоводство...доволно, без оплаквания през днешния денСя и ако жена имах, хептен добре да е, ама... не може всичко
![]()
>>DjBelev<<
Очаквано господата от SCI изгорЕха. Пирамиди, фараони и балъци за милиони.
Аз съм окей. Хрупанки, кола и хубава музика - неочаквано добра комбинация.
Още една добра новина, която ме зареди с положителна енергия.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-06-2014 на 11:15
Welcome to the Jungle...
Спи ми се и неочаквано съм изморена от пътуване с тъпото 280.
За 15 подписа ми звъняха 100 пъти, ама поне банката вече има отметка и съм спокойна, че ме одобриха за заема и няма нужда да се чудя откъде аджеба да вадя по 250 лева през 5 месеца.
Имам нужда от малко време за себе си, ама ще е след изпита и след като преведат заплата. Надявам се и нашите да ми изпратят малко пари за подарък за евентуално успешната сесия..
Трябва да се срещна с чичо ми скоро, а никак не ми се ще, ама няма как.
Помрънках си, отивам да си правя кафе и да почвам да уча, че изпита идва , а 2-та учебника още чакат да бъдат отворени.
И нека силата бъде с мен!
Направо съм болна... нищо не може да го замести, нищичко. Колкото и хубаво нещо да ми се случи, аз не мога да му се зарадвам, както можех преди..а тогава и една малка усмивчица ми беше достатъчна да съм щастлива цял ден, дори от непознат.. имах си това, което исках и НЕ, не мога да свикна и да си кажа ,,беше минало'' ,,беше преди'' ,,нещата се променят'' ,,ще свикнеш'' ,,намери си занимание'' ,,излизай повече'' ,,не мисли за това'' ,,прави се, че не ти пука'' ,,усмихвай се на сила'' и още куп банални глупости, които правя и пак не ми се получава знам, че е глупост, и не се получава, просто не става.. а това е най-отвратителния ми период, наййй!!! От най-големия оптимист станах най-големия песимист, от супер вярваща, сега не вярвам в нищо.. от вечно усмихнатото момиче, станах злобарка със сериозен поглед.. от слънчицето станах тъмен облак, който всеки ден вали.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Cloud9, и ние с моя приятел живеем заедно от почти година, и ние имаме планове за сватба, държим се и пред родителите си като семейство и всички вече са ни приели така, но ако ми го причини това и аз бих се вбесила. За тези неща трябва да се говори. Открито и често. Не го превръщайте в драма и не позволявайте това да е пречка помежду ви. Наистина не е малко нещо, но с разговор тези неща се изглаждат и уточняват. Пък един ден като си имате бебче ще се смеете на това.
Аз съм супер добре, много жива, надъхана, мотивирана, амбицирана, активна, продуктивна и всичко най-хубво. Не усещам как минава времето като съм в колежа, което е супер яко. Точно от това имах нужда. Йей!