- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Хахахаха.![]()
Чака ме доста тежък следобед, защото имам супер много работи на главата. Защо не ми е пристигнала пратката обаче? Защооо? Мислех си, че тъкмо като се прибера ще си ме чака вече и настроението ми ще се оправи и ще ме мотивира да си свърша задълженията след това. ^^ Всичко от него ме радва, искам си я възможно най-скоро...
Мразя хора, които ме изтощават психически. Все едно са ме прегазили стадо слонове.
On the bright side май ще се ходи на леко екскурзионно в началото на май. Колко ми липсва планината през зимата.
За Свети Валенин съм намислила да си подаря парфюмче, защото много се обичам![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Milkinis schoko-drops + история = щастлива аз..;3
А и какво повече му трябва на човек? ;3
http://www.youtube.com/watch?v=9xdyRsGOl6U
Ей такива клипчета ме радват много много и ме зареждат с много положителни настроения. И тя е страхотнаДнес ми е хубав ден!
Последно редактирано от valdesbg : 02-10-2014 на 14:45
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Прекрасно ми ееее!
Втория изпит по висша математика мина по-добре от първия, ама пак не добре. Нищо, имам 3 месеца да се подобря и да изкарам хубава оценка.
Междувременно свърших работа както в училищен, така и в личен план; напазарувах и сготвих!
Той също е прекрасен, защото търпи говедото, което съм. 8/15 изпита взети, ще видим останалити идните дни.Времето е топличко за февуари, тоя уикенд се очертава купонче и той, и ми е
чисто, просто, семпло и обикновено
доволничко.
Вчера беше тежко...
Днес цял ден ме боли главата никога повече...
а трябва и да резервирам и кана гостите за събота...
Преместих се...баси ужаса, мразя подобни занимания...не знам как съм и какво ми се прави...нито съм щастлива, нито доволна, това е сигурно, но все пак е нещо...мразя факта, че всичко винаги зависи само от един човек, навиците са нещо безкрайно ужасно...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Бахти ужасния ден.
Оная шматка по датабази можеше и повече да вдигне летвата САМО за нейния си модул. Как пък в целия университет има точно определена система за оценяване, а тя си кара по съвсем различна. Сега щях да се радвам на чудесно А, вместо на съвсем подценено В. За джавата даже няма да започвам...
Чувствам се много тъпа.
Даваха ме в новините по БТВ, хахах.
Днес по една случайност отидох до секретариата да взема упражненията по молекулярна биология и се оказа, че са оставили и едни гигантски дебели папки с обясненията за едни от практиките, а първата е утре. Ще ми е весело още 1-2 часа, но ще я подготвя като хората.
И се оказа, че по биохимия наистина са се объркали и имам по-висока оценка. Малко, ама от огромно значение, добре, че отидох на консултация и там.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чувствам се прекрасно, след този толкова слънчев и лъчезарен ден, нямаше начин просто да не се почувствам толкова добре. Върха на сладоледа беше и като се чух с един мой близък човек, който е в чужбина. Стана ми още по-приятно, весело, усмихнато и бодро.
Последно редактирано от Shines : 02-10-2014 на 19:29
Едно такова хубаво се чувствам. Притесненията от последните няколко дни като че ли изчезнаха. Не мога да разбера защо винаги сама си набивам някакви глупости и после ги мисля с дни и нощи. Добре поне, че внимавам да не действам първосигнално, че определено щях голяма глупост да направя. В крайна сметка произхода и езика не са чак от такова значение, има много по-важни фактори, които определят дали нещо ще се получи или не.
Много ми се иска да са прави и довечера да завали сняг, понеже така да не ми се ходи на лекции утре
Я, сподели!
Суперентусиазирано ми е! Първи ден нов семестър! Как е да ми преподава човек, на когото дори не мога да му изговоря титлите?! Prof. Dr. Dr. h. c. mult. Christian Homburg. Така като му гледам биографията, най-много mult да е съкращение от мултимилионер
Статистиката ще ми изяде главата, пълен ужас ще е с дисциплината, ама нейсе, ще оживеем. Суперлека и приятна програма, ако и френският ми тръгне добре, ще си се радвам мноооого. Супер ми е, бе.
И компютъра ще ми сменят. Просто шапка им свалям за обслужването!
И си хапнах, ех, после ще гледам "под прикритие", ама на телефона :Д :Д
http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...britaniya.html - Илияна; 10 секунди слава![]()
Е не е толкова лош език. Недей плаши момичето още от сега
. Граматиката е малко по-сложна, също така и четенето е малко особено (но се свиква супер бързо). Целта е да се натрупа основа още в началото (както във всяко едно начинание). След това ще трябва само да се надгражда.
п.п съжалявам за офтопика
Последно редактирано от Shines : 02-10-2014 на 20:23
За 2 ри път в рамките на ден, много близък човек ,ме нарича кучка
И казано от нея ,боли много