- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Много е хубаво да се возя сама!
Имам... по-различно самочувствие. Чувствам се по-самостоятелна и по-голяма :Д
Предстоят ми огромни промени в следващите няколко месеца, най-вече във външния вид. Такива планове за ''пълна промяна'' имам, че направо настръхвам.
Ще се радвам на сегашната си визия, докато още мога. После ще следват както необратими процеси, така и временно експериментиране.
Утре пък ме чакат всякакви видове ангажименти, кой от кой по-неприятен. Нищо. Всичко ще се случи в рамките на по-малко от 10 часа, така че ще го преживея все някак...
Нямам лекции до края на седмицатаа при нас дори не валя сняг...все още, но нека да затрупа, аз ще съм си в къщи.
Най-после успяхме да изчистим цялата къща и то обстойно. Всичко лъска и свети. Какви чудеса стават, когато двама човека с OCD се съберат под един покривВечерята си се готви сама, сега остава само да си намерим някой хубав филм за довечера.
Доволна и спокойна. Днес много трудно биха могли да ми развалят доброто настроение.
Оплитаме нещата май. И даже ми харесва. Няма скука с него, напротив. Краят ще бъде драматичен и грандиозен, но дотогава ще се насладя на вихрушката от емоции, които ми носи тази връзка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прилично, тъкмо изгледах новата серия на PLL, но още ми е раничко да стана окончателно иии затова лягам отново. :Д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Чувствам се тъпо ... Както всеки път на рождения си ден от пълнолетието насам![]()
Цяла вечер сънувах кошмари, човек, когото не мога да си избия вече 8 години от главата и прочиеКриво ми е, а трябва да оправям багаж, да се къпя, да си оправя маникюра и грима ... И най-вече трябва да пътуваме 2 часа с тъпия автобус за да му отидем на гости
Поне ще се видим! Не сме се виждали от 3 седмици и вече не издържам! Прави ми се секс та две не виждам
Горко му и на моя, и на гостите, които ще подранят
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Оххх толкова ми е щастливо, много ми липсваше това момиче, жалко само, че днес още си заминава, нищо лятото пак ще дойде брачедката.Успешен ден на всички.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Имам малко задачки днес, но поне времето е чудесно. Надявам се, че бързо ще си свършат работата, щото иначе ще стане малко трудна ситуацията с моето учене
Иначе всичко е ток и жица.
maDamn
Колко прекрасно е да съм втора смяна. Събуждам се в седем, до осем вече съм отишла на тренировка. Обожавам денят ми да започва със спорт, след това имам мега много енергия. <3:Д
Остават ми точно три теми от биология 9ти клас и започвам 8ми. Очертава се да мина всичките теми до юни, което е прекрасно, защото след това ще имам една година за преговор. :Д
А, да, и след три дни включвам въглехидратите. Животът ще стане още по-прекрасен. :Д
Поредният път, в който не знам как да изреагирам и се двоумя. Не обичам да се държа студено с хората, които проявяват интерес към мен,често ми е самотно и много обичам като някой ми пише. Е, има хора, които обичам да ми пишат повече от други, но това е друг въпрос.Обаче съм свикнал и с хората, които си пиша да нямам близки или пък не чак толкова близки познати. В тоя случай реши да ми стане приятелка във фейса,да ми харесва един куп неща и да ми пише една девойка от София дето...май е лапнала доста по братовчед ми и се свързва с почти всеки възможен от обкръжението му. Това значи и с много близки мои хора.Зарязала гаджето си заради него, а сега ходи с негов колега и по думите му пак гледа в него.А на него сякаш не му дреме много. Та в тоя ред на мисли гледам да обърна внимание на всеки, който ме потърси макар,че след известно време в повечето случай хората сами се отдалечават от мен,но пък някак хич не ми се ще да съм някаква си свръзка и ако нещо кажа дето не трябва после братовчед ми да ми се цупи. От друга страна няма как да се отпусна в разговора при риска евентуално цялото ми обкръжение да разбере за моят си вътрешен свят.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много яко време
Много ми е весело не ми се занимава с никой
пролет пукна-ние не!времето е муцка,а аз трябва през затъмнените прозорци да го гледам и да въздишам само.така де,не знам как се гледа време,ама ме разбрахте.Едновременно съм готова да позеленея и да се преърна в хълк от нерви и ядове,а в същото време съм щастлива и доволна,защото нещата се подреждат едно по една.той пое инициатива,което е супер!майка ми си взе рокля за сватбата,аз се влюбих в една от продавалник,но не знам дали ще ми стане.Нали си харесваш рокля от пръв поглед и така знаеш че това е твоята рокля-е ,от снимките мога да кажа че това е всичко,за което съм мечтала да бъде роклята ми.Айде да видим как ще стане меренето,че Русе е далече!Оххх мойта си е тая рокля!
Иначе ми смениха монитора на работа и напредвам бавно но славно с тия преводи та нещата се нареждат идеално.
Cloud9 не знам откога посещаваш продавалник, но баща ми напоследък е редовен посетител там. Мога да те посъветвам много да внимаваш с този сайт,защото е пълно с тарикати и лъжци там. А особено в темите от рода на прецакаха ме с едикаква си дреха става голямо мазало.Не знам дали си попадала и на темата със скъпият лак за нокти, който впоследствие се оказал канаколит.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чувствам се страшно глупава. :/
13/15 изпита минаха. Ще видим последните, най-трудни, два в петък.
*въздиша тежко*
Най-обичам да нямам никаква работа в дните, в които времето е ужасно. Навън има буря (отново), студено е, вали, а аз си седя на топличко, слушам си Bastille и си чета лекциите. Хубаво ми е.![]()
И отчаяните мерки, които взех снощи, се оказаха правилни, хаха.
Имам едно такова неприятно усещане за петък. Дано не ми се развалят плановете.
Иначе всичко ми е 6. Май... Нещо ме човърка, но не знам какво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
еххх, отдааавна не се бях чувствала толкова добре и заредена с толкова положителни емоции, въпреки цялата умора и натовареният ден
та,..той бил е през цялото време пред очите ми. и да искам, усмивката не може да се махне от лицето ми ^^
Много са ми плоски хората напоследък. Трябва да спря да се ядосвам, че масата се възхищава на някакви личностти по-плоски от бюста ми когато бях на 12. Обаче познавам толкова страхотни недооценени хора, ех.
Мисля, че всичко се дължи на това, че съм се закотвила здраво тук и няма кога да мръдна на никъде. Пътува ми се на някъде. Където и е да е. Най-тъжното е, че пътуване ми се очертава най-рано юни.
Поне плановете са да се празнува Трифон Зарезан цял уикенд.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en