- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Адски доволна. Перфектна оценка върху нещо толкова мащабно... не съм за изхвърляне. Засега ми се развиват плановете, пък да видим.
Вчера се почувствах малко пренебрегната, обаче И., както обикновено, бързо усети и ефектът не закъсня. Ммф. Тая моя нерешителност е покъртителна. Мисля да си поиграя с високите залози и... каквото стане.
Последно редактирано от paradosou : 02-13-2014 на 12:59
Прасето-слон си джънкна мъжки, после 'що гъза расте...![]()
След малко ще се депресирам, ама ще се постарая да е по-късно. Винцето попривърши. Програмата ми е кофти.
Тря'а има няк'во развитие по въпросите. Дано до вторник всичко е Qчеци Q7-ци.
Лекторът ми ме мисли за пълен retard сигурно. Въпреки че свърших първа с упражненията днес, видях недоверието в погледа му като му показах кода от миналата седмица. :Д Сега пак трябва да правя всичко отначало -.-"
Взех си учебника по анатомия и смятам да го почвам след малко.
Другата седмица имам интервю ляляля.
Изобщо щях да съм в чудесно настроение, ако той не беше мега странен. Сега ми е притеснено - пуши цигара след цигара и нищо не казва :с .
Преговор последно тая вечер и те тава е!
Иначе ми е добре.
maDamn
Честно казано съм малко притеснен за утре...Идея си нямам как ще мине ....приготвих й страхотен подарък но не съм сигурен как ще реагира ... но освен това всичко друго ми е на 6
... През деня ще празнуваме Зарезан ,а вечерта Св. Валентин
..Е тъй са прай
![]()
Оле, аз забравих, че утре е 14-ти бееееееее!!!! Деееба! Така се надявах на т'ва, че е петък. Пак суша. :х
Щастлива съм. Успяхме да се разходим, а и да свършим малко работа. Обичам кафе. Освен това от началото на седмицата насам тва ми е единствения пълен учебен ден, защото another brick in the wall. Муахаха.
хубаво ми е. толкова много внимание... ох, мога да ги въртя на малкия си пръст![]()
Ще успеем, бе! Вече се виждат резултати!^=^
Днес ми беше зле цял ден и имах възможно най-досадните лекции, затова след като ме наваля и дъжда си напълних цяла торба с вредна храна. Мисля да завърша вечерта с вино и със сигурност няма да се замъкна за лекцията в 7:45. Дано практиката следобяда да е интересна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Неприятното усещане за довечера си стои. Ще опитам да вкарам малко повече ентусиазъм и позитивизъм, току-виж всичко е само в главата ми.
Разбихме се снощи. Няма такова чудо. Пълен рестарт се получи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тъпанари. Само ме юркат като трудовашка количка... Когато не са ангажирани с т'ва да ми смачкват нервната система и да ме съсипват още от 20-годишна. Ако брат ми не беше такъв камък на шията, отдавна щяха да са ми видяли опашката.
И да не забравя, да сЕра на миризливия пишман празник.
довечера сме на механа,а не ми се ходи.Преди това трябва да почистя че събота и неделя няма да имам време че пак съм по магазините за тъпата рокля.Заклевам се ,ако още някой ми каже че нямам време да си взема рокля,ще го застрелям с Калашников!Ще си разпределям времето както си искам. Айде да си извадите носовете от моята сватба,ам?Чакам цикъла да дойде,ама не му се идва и туй то.забавно му е да се гърча от постоянни и нетърпими болки с месеци.Що пък да не??????????
Така да ми се изпари настроението за довечера...от един път. Т'ва отдавна не е било.
Иначе пък ще си бачкам цял ден. Това да си обичаш работата е най-якото нещо на света. Нито някой може да ти я вземе (то, кой ли нормален я иска), нито може да те подразни, нито нищо. Любов бе! Истинска!
Душата ми кърви,но ще ми мине. Знаех си какво ще ми отговори и все пак таях надежда за различен отговор... Хем ми е кофти, хем го разбирам защо не иска да си направим църковен брак, не е от липса на любов, все пак прави всичко за семейството ни. Добре, че е милото ми бебенце да ми оправя настроението само с една малка усмивка. "You have made a place in my heart where I thought there was no room for anything else. You have made flowers grow where I cultivated dust and stones."
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ох, хич ме няма значиииииии ;д Вчера се изпуснах пред бебчо за подаръка му и сега той знае какво ще му подаряяя ;(
Иначе се чувствам добре. Малко ми е нервно, защото си знаех аз, че не трябва да ям шоколад, обаче от няколко месеца много ми се ядеше ... Много е лошо, когато човек трябва да се ограничава.
http://ask.fm/iwwkaa
Понякга сама не мога да си приема параноята...Всеки път като кучето заспи трябва на 5 минутки да се обръщам да видя дали диша. Понякога чак се будя нощем, за да проверя. Нито е бебенце, нито е старо, нито болно... Супер безпочвено е.
И така от както си го взех, тоест 7 месеца.
И колкото по-умен става, толкова повече хора започва да манипулира...Чак е малко крийпи.
Искам да си остана под завивките и цял уикенд да не си мръдна и малкия пръст..... не ми се ходи на работа.
Тотално ми се скапа настроението заради един определен човек и вече нямам желание за абсолютно нищо. Омръзна ми все същия сценарий да се повтаря и да тъпча на едно и също място.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.