.
Затворена тема
Страница 258 от 288 ПървиПърви ... 158208248254255256257258259260261262268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 426 до 6 450 от общо 7188
    Супер фен Аватара на paradosou
    Адски доволна. Перфектна оценка върху нещо толкова мащабно... не съм за изхвърляне . Засега ми се развиват плановете, пък да видим.
    Вчера се почувствах малко пренебрегната, обаче И., както обикновено, бързо усети и ефектът не закъсня . Ммф. Тая моя нерешителност е покъртителна. Мисля да си поиграя с високите залози и... каквото стане.
    Последно редактирано от paradosou : 02-13-2014 на 12:59

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Айнщайн умрЕ, Моцарт не е между живите, а тия дни и аз нещо не се чувствам добре... Тия, дето ги лекувам, ше ме надживеят, 100%!
    Калпазанке, специализираш ли нещо?
    И какво? :Д

Мега фен Аватара на babity
    Прасето-слон си джънкна мъжки, после 'що гъза расте...
    След малко ще се депресирам, ама ще се постарая да е по-късно. Винцето попривърши. Програмата ми е кофти.
    Тря'а има няк'во развитие по въпросите. Дано до вторник всичко е Qчеци Q7-ци.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Лекторът ми ме мисли за пълен retard сигурно. Въпреки че свърших първа с упражненията днес, видях недоверието в погледа му като му показах кода от миналата седмица. :Д Сега пак трябва да правя всичко отначало -.-"
    Взех си учебника по анатомия и смятам да го почвам след малко.
    Другата седмица имам интервю ляляля.
    Изобщо щях да съм в чудесно настроение, ако той не беше мега странен. Сега ми е притеснено - пуши цигара след цигара и нищо не казва :с .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Преговор последно тая вечер и те тава е!
    Иначе ми е добре.
    maDamn

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Честно казано съм малко притеснен за утре ...Идея си нямам как ще мине ....приготвих й страхотен подарък но не съм сигурен как ще реагира ... но освен това всичко друго ми е на 6 ... През деня ще празнуваме Зарезан ,а вечерта Св. Валентин ..Е тъй са прай

Оле, аз забравих, че утре е 14-ти бееееееее!!!! Деееба! Така се надявах на т'ва, че е петък. Пак суша. :х

Супер фен Аватара на Jaune
    Самотна.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    A3.
    АЕ

Мега фен Аватара на tori
    Щастлива съм. Успяхме да се разходим, а и да свършим малко работа. Обичам кафе. Освен това от началото на седмицата насам тва ми е единствения пълен учебен ден, защото another brick in the wall. Муахаха.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хубаво ми е. толкова много внимание... ох, мога да ги въртя на малкия си пръст

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ще успеем, бе! Вече се виждат резултати! ^=^

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Самотна.
    +1

Преди бях доста позитивен човек , вече всеки ден се ядосвам и се нервирам (SAD на макс!)

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Липсва ми.Много. Само аз си знам какво ми е

Мега фен Аватара на draid
    Екстра ми е.

Днес ми беше зле цял ден и имах възможно най-досадните лекции, затова след като ме наваля и дъжда си напълних цяла торба с вредна храна. Мисля да завърша вечерта с вино и със сигурност няма да се замъкна за лекцията в 7:45. Дано практиката следобяда да е интересна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Неприятното усещане за довечера си стои. Ще опитам да вкарам малко повече ентусиазъм и позитивизъм, току-виж всичко е само в главата ми.

Разбихме се снощи. Няма такова чудо. Пълен рестарт се получи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Тъпанари. Само ме юркат като трудовашка количка... Когато не са ангажирани с т'ва да ми смачкват нервната система и да ме съсипват още от 20-годишна. Ако брат ми не беше такъв камък на шията, отдавна щяха да са ми видяли опашката.
    И да не забравя, да сЕра на миризливия пишман празник.

Супер фен Аватара на Cloud9
    довечера сме на механа,а не ми се ходи.Преди това трябва да почистя че събота и неделя няма да имам време че пак съм по магазините за тъпата рокля.Заклевам се ,ако още някой ми каже че нямам време да си взема рокля,ще го застрелям с Калашников!Ще си разпределям времето както си искам. Айде да си извадите носовете от моята сватба,ам?Чакам цикъла да дойде,ама не му се идва и туй то.забавно му е да се гърча от постоянни и нетърпими болки с месеци.Що пък да не??????????

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох.....заслужена почивка!
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Така да ми се изпари настроението за довечера...от един път. Т'ва отдавна не е било.

Иначе пък ще си бачкам цял ден. Това да си обичаш работата е най-якото нещо на света. Нито някой може да ти я вземе (то, кой ли нормален я иска), нито може да те подразни, нито нищо. Любов бе! Истинска!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Душата ми кърви,но ще ми мине. Знаех си какво ще ми отговори и все пак таях надежда за различен отговор... Хем ми е кофти, хем го разбирам защо не иска да си направим църковен брак, не е от липса на любов, все пак прави всичко за семейството ни. Добре, че е милото ми бебенце да ми оправя настроението само с една малка усмивка. "You have made a place in my heart where I thought there was no room for anything else. You have made flowers grow where I cultivated dust and stones."
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ох, хич ме няма значиииииии ;д Вчера се изпуснах пред бебчо за подаръка му и сега той знае какво ще му подаряяя ;(

Иначе се чувствам добре. Малко ми е нервно, защото си знаех аз, че не трябва да ям шоколад, обаче от няколко месеца много ми се ядеше ... Много е лошо, когато човек трябва да се ограничава.
    http://ask.fm/iwwkaa

Понякга сама не мога да си приема параноята...Всеки път като кучето заспи трябва на 5 минутки да се обръщам да видя дали диша. Понякога чак се будя нощем, за да проверя. Нито е бебенце, нито е старо, нито болно... Супер безпочвено е.
    И така от както си го взех, тоест 7 месеца.
    И колкото по-умен става, толкова повече хора започва да манипулира...Чак е малко крийпи.

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Искам да си остана под завивките и цял уикенд да не си мръдна и малкия пръст..... не ми се ходи на работа.
    Тотално ми се скапа настроението заради един определен човек и вече нямам желание за абсолютно нищо. Омръзна ми все същия сценарий да се повтаря и да тъпча на едно и също място.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си