- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
ям и ОТП-то мен чака.
Иначе излязохме да съберем слънчева светлина и не се разпаднахме, йееей![]()
maDamn
Хаха, снощи събрах погледите на половината хора в трамвая, хубаво е да ти поизчеткат егото малко, пък дори да са непознати. Ама пък и германците го оцениха, ех, бе :д Хубава азСтрахотна вечер си изкарахме, много готин бар. Театърът ми беше малко странен като форма на представяне, но определено ми разпали интереса към Кафка.
Засякох се с един познат, с когото тъкмо си мислех, че пак трябва да установя контакт.
ХУБАВО МИ Е!
Дразня се обаче на близки хора. Проклета недосетливост, проклети празни думи и обещания. Нищо не значат в момента. Изненадващото е, че живея съвсееем добре въпреки това. Все по-малко ми пука. Дали е добре или зле - времето ще покаже. Нищо не зависи от мен вече.
Мързеливо ми е. Очевидно нищо няма да свърша днес.
PinkPan7her, имаш ли снимки?
Умирам...просто искам да се гръмна...
maDamn
Днеска прасето-слон изяжда света. Не мо'а си носа мяха.![]()
Оф, едно ми е негодно. Хем ми е апатично, хем само физически близости са ми в главата. И е прав, и трябва да го слушкам, и искам да го зарадвам, и ще стане, и нищо няма да последва от това.
Тря'а да си подредя разни ра'оти в главата. Много разхвърляна и емоционална станАх.
А виното свърши, деееба. Тря'а поднасям парцуцата към Зарата.
Тази мъничка, мъничка Крисия. Тия бесни кучки 'дето вият откъм оркестъра тря'а да ги закрият и да пее само сладурка. Искам да я открадна, да я затворя у нас и да я карам постоянно да ми пеее.![]()
Последно редактирано от babity : 02-15-2014 на 15:40
Батеее,никой не ми беше бил такъв жесток игнор досега
мегакуул,ама ще се преживее,не е болка за умиране.
maDamn
Днес цял ден бях навън, разхождах се, беше ми приятно. Въпреки че имам доста работа за вършене, но ума ми през последните няколко дена е съвсем другаде. Може да се каже, че се чувствам добре, но усещам (колкото и да не искам да го показвам и да мисля за това), че ми липсва нещо от години. Имам наистина много близки приятели до мен, които знам, че винаги ще ме подкрепят, дори и в най-тежките ми моменти. Също както родителите ми и всички останали близки. Но мисля, че е време да се хвана в ръце и да започна да се оглеждам за сериозна приятелка, тъй като времето лети, а аз все отлагам и си намирам причини за това. А една задълбочена връзка изисква доста време и усилия. Докато се усетя и ще стана на години. Надявам се, че и това ще се случи точно, когато най-малко го очаквам. Макар че има една колежка към която определено изпитвам симпатии (тази седмица се убедих със сигурност), но времето ще покаже най-добре дали изобщо нещо ще се получи.
п.п Съжалявам за "дълбоките" откровения, но имах нужда да споделя моментното ми състояние и с някой непознат за мен човек.
п.п 2 babity, ако постът ти се отнасяше за мен - в такъв случай ще ми бъде приятно да се запознаем. Само споменавам и аз
.
Последно редактирано от Shines : 02-15-2014 на 18:25
^Аз съм много готина. Само споменавам.![]()
Песен на деня: Foster The People - Pumped up Kicks
Не бях кой знае колко време на работа, което е добре. Махмурлука ми мина бързо с няколко аналгина и доста вода.
Имаше приключения във фитнеса. Първо, почвам да си връщам старата форма - днес избягах 14 км. без почивки и без да се изморявам много, много. Второ, една мацка доста упорито ме заглеждашеа тя беше страшна. Тъй като не подозирах, че такова нещо може да ми се случи сега, съм във фаза "Чубака" и не се реших да я поканя да пийнем по нещо. Следващия път като я видя и ако ме загледа ще я поканя
. Другото нещо, което стана, е че изведнъж смениха рапът със доста здрав рок. За първи път чувам рок в тази зала, а съм там от месеци, щях да падна от пътечката от изненада
. В момента съм доста енергичен, готвя си и се чувствам добре. Биреното коремче се е смалило драстично!!! Ще си доизпия уискито тази вечер, наздраве от мен.
ползотворен ден
лингвистиката ми дойде в повече, но пък после компенсирах със скитосване по Славейков
обичам съботното слънце
Последно редактирано от smilelady : 02-15-2014 на 18:04
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
С всяка тренировка ставам все по-секс, толкова е яко.
Бих казала, че поооочти си изпълних целта, само плочките да се виждат още малко и ще е супер, ама за тая цел трябва да се качва ММ, че повече не виждам какво да чистя. :Д
Много ми е яко, времето също е много яко и пряко се отразява върху настроението ми. Да не се скрива това слънце, моля. :Д
Много ми е странно.
Не ми е зле, напротив, всичко ми е наред. Взех да се замислям обаче за някои неща тея дни. Вчера си прекарахме много добре заедно, но имам чувството, че нещо не е наред с отношенията ни. Усещам се как започвам да изисквам неща, които нямам право да желая.
Имам нужда от дистанция, защото започвам да се обърквам. Лошото е, че няма как да я получа.
Е, поне се заредих с шоколад.![]()
Взех си рокля за бала и се радвам., че това вече няма да го мисля.
Иначе ми липсва. Много!
Трябва ми промяна. Трябва да променя нещо изцяло, защото чувствам, че пропилявам живота си. Еднообразни, сиви дни, още по-скучни вечери и нощи. Искам да излизам, да се забавлявам, да бъда сред интересни и забавни хора. От вкъщи - в училище, от училище - вкъщи. Сега е моментът да живея, да... не знам, просто да ЖИВЕЯ, защото моят живот е едно (почти) безсмислено съществуване.
Докато пътувах днес за уроците ми по БЕЛ, се загледах в планината и си помислих колко е красиво. И колко много малки неща пропускам, докато мисля за това, колко нещастна и самотна се чувствам. В душата ми се борят една такава... краткотрайна, трепкаща радост и обсебваща тъга. Когато около мен има хора, когато общувам с някого, радостта надделява. Не е трудно да съм щастлива. И все пак...
Не знам какво да направя, за да променя нещо... или да променя всичко. Към по-хубаво, по-добро, по-интересно, по-забавно, по-разнообразно...
Искам,искам,искам...толкова силно искам!
maDamn
изложих се,как може в най-неподходящото време да
срещаш най-неподходящите хора,със сигурност са ме наредили.
ама и това от тяхна страна беше смешно и безсмислено,
ахххх все не ми върви![]()
Най-после се видяхме с нея, имах нужда от малко по-различна компания, обсъдихме клюките и се разотидохме. Него още го боли глава от онзи ден, ама нека, дано го държи поне още няколко дни, та да не се повтаря тази простотия скоро време. Иначе утре сме си цял ден заедно, няма искам неискам![]()
Добре ми е, много ми е добре.
Той малко ме обърква. Трябва сериозен разговор да проведем за неговия малоумен изблик на ревност. Нямам намерение да търпя подобни детинщини. Но вчера ми беше толкова хубаво, че не ми беше до това.
Мноооого хубаво местенце. Задължително ще го посетим пак, надявам се следващия път с поне една нощувка. Но напролет, да се раззелени всичко и да е още по-красиво.
А днес ако завъртя и малко домашни задачки - няма да е зле. Такава кочина е наоколо, че не се трае вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак така. Адски съм нетърпелива. Дано през седмицата всичко да мине гладко.
Няма вода. С'а тря'а си ходя като разплетена дамаджана през целия град, та чак до Зарата. Тря'а се чуя с разни хора...
Няма по-хубаво нещо от това да станеш в 7, да излезеш да потърчиш в дъжда! АА, чувствам се пълна с енергия. Хапвам нещо за закуска и започвам математиката![]()
Притеснена, дано се свърже с мен по-скоро, да има тази възможност...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Разочарована и обидена. Неоценена.
Такива ми се прокрадват в съзнанието... напук на слънчевия ден, приятната атмосфера на почти всякаква липса на задължения. Така успешно ги игнорирах досега, ама предполагам, всеки си има праг на кипване. Интересното е - по-скоро страшното - че в случая прагът ми не е склонност към драматизъм и физическо насилие (хаха), а безразличие. Историята показва, че безразличието ми никога не води до добър резултат.
Развила съм волско търпение обаче, хаха :Д
Иначе ми е готино. Неделя сутрин, палачинки, идилия. Уговорка за кино във вторник. Книжки, чакащи мен. Една-две лекции за четене. Айляк.