- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Взел съм си и четвъртия изпитОбиколих малко града и в една втора ръкЪ намерих ебаси яките неща, за 16 лева си взех 4 неща и то адидасчета и умбро
за това ги обичам тези магазинчета :Д Разбрах, че днес на изпита ги накъсал всичките, значи е ясно, че тоя ще направи същото и с нас утре...Аз все пак ще седна да уча сега, пък току виж вземе се обърка и ни даде изпита
![]()
>>DjBelev<<
Сякаш със съседа по чин се разбираме по-добре, само да не ме усмърдяваше с цигарите си.
Липсва ми тъпата му усмивка, много.
Подута, мазна и ъммммм ддз, е така. :Д А, и нищо чудно да се разболея ОТНОВО.
Трябва да наваксам с новините и да уча.
Ако тренирам, ще е в нас...
Иначе днес в даскало беше нечувано забавно... като за последно. Май все пак ще ми липсва т'ва време.
"Заплати няма да има.Избийте си идеята че ще получите пари поне за следващите 2 седмици" Е как да не се мотивира човек да работи упорито!И това става въпрос за заплатите за декември!!!!И после що по време на работа съм в тоя форум!Баси скапаните хора значи.те си взеха заплатите за февруари даже,допълниха автопарка си, отидоха на почивка в Мексико,а ние супата да духаме.Айде да минава месеца и дим да ме няма!Скапаняци!
Супер демотивирана, но съм твърдо решила, че ще се справя отлично май месец! Затова си правя кафе и сядам отново да уча.
Неприятно ми е да гледам как някои хора пропадат заради новите си приятели..Жалко наистина..А беше много свястно момче..
В същото време съм страшно щастлива, че виждам, че човек, с който съм израснала, преуспява в национален мащаб..Стискам палци скоро да имам възможността да го видя и в пиеси извън България..Дано, дано, дано..;д
Не е като да не си показах каръщината днес многократно..Че и ме ядосаха на всичкото отгоре..Много мразя такива лапешки изпълнения..
Чакам някои хора да се сетят, че не може да ме за*бават туко-така...Soon.
Чувствам се, чувствам се, чувствам се УНИКАЛНО, СТРАХОДНО, ИДЕАЛНО, ЩАСТЛИВА, ЩЕ ОТКАЧАААААААААААААААААААА АААААААААААа
ОБАДИХА МИ СЕ И ЩЕ ПОЧНА КУРСА ЗА КРУПИЕТА, ОЛЕ, ОЛЕ И ОЛЕ !!!!
Първоначално написано от antifashionshit
Нов рекорд във "Flappy Bird" - 4!!! Ахаха...
Едит: Леле, колко съм добра... 7!!!
Последно редактирано от JustaLittleKid : 02-17-2014 на 15:30
оф,бива ли да съм толкова разсеяна ;д
и искам веднъж,поне веднъж нещата да станат така както ги искам ! :/
Май официално вече мразя понеделник.
Страшно глупава се чувствам, неможеща, тъпа, демотивирана и т.н.
Както всеки понеделник. Не мога да разбера нищо, и не разбирам защо става така. Всичко друго ми върви идеално, ама тва тъпо нещо ми се е заинатило като магаре на мост.
Ядосана. Трябва да вярвам на хората понякога.
И не трябваше да се прибирам.
едит:сестра ми ме притеснява дори и като съм на компютъра, уф.
и искам да се видим
и искам работа в четвъртък, петък , събота и неделя
и искам да пия
и искам да правя секс.
оф.
Натъпках си се и сега грухтя доволно. Нях нях нях. Ух, яде ми се сиренце и да си жулна малко да спяаааааа.
Доволно ми е.
За пореден път се убеждавам, че съм родена с късмет.
Мислех, че няма как да бъде по-зле, ама ето има .. Уча за изпит,за който трябва да се скъсам от учене...а аз го давам леко,леко... краката ми тежат,подути са, от лекарствата ми е заспало, студено ми е, мога да ям точно три храни, сърцето ме наболява (чувствам се като 70 годишна баба) стоя си у нас по цял ден и нищо не правя, боледувам си, а на никой не му пука какво ми е, как се чувствам и дали съм в състояние да уча, точно в този период ;х ии какво да казвам, никой не се сеща за мен.. много ми е готино нямам думи![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Като човек от другата страна, ще останеш неприятно изненадана.
След всеки твой пост се чудя дали има нещо женствено в теб , макар и да не е във външния ти вид.
Интересен съм си. Толкова съм уверен , че дори не се преструвам , че уча за ТОЕФЛ и ГМАТ. Неприятното е , че ще трябва да видя и в университета как е. С Моника продължава да ми е интересно , странно. С момичета като нея съм се виждал 2 пъти на седмица, а с нея 2 пъти на ден. Баща ми ще се зарадва ,хаха
Утре почвам след почти двуседмична ваканция. Толкова упражнения са ми се натрупали, а все още нищо не съм барнала.
Понеделника беше як. Освен тва хубавото е, че „онова“ чувство не остана само снощи - цял ден се чувствам така. И ми е яко. И все по-рядко мисля за някви такива кофти неща и като цяло съм станала по-спокойна и позитивна.
мисля,че се отчуждаваме ...
не искам,обичам я много,защо трябва да е така ...
както винаги нямах късмет. предполагам, че е минало добре. не си спомням някога да съм се чувствала толкова психически изтощена. тотално съм блокнала. главата ме цепи толко мноого.. поне Домрачова би. трето злато, майна! и снощи сънувах Легков..и беше уау
а за утре трябва да уча тема, но няма кога. ще ставам рано за уроци и после училище. тази вечер е невъзможно... оф, омръзна ми
Обърква ме. Или сама се обърквам. Не знам вече.
Ако знаех какво искам нямаше да е лошо.
И тоя зъб...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не може по-добре.
А, не, може. Много ясно.
Супер си ми беше цял ден, но сега е поредната вечер, в която се отдавам на размисли, породени от едни или други (мало)важни събития..
Искам го бе.
Искам го!
Обичам го!!!
Искам да съм с него всеки ден. Не стига, че и преди да заспя ми е в главата, ами забелязах, че всяка вечер дори в онези промеждутъци , когато не си много сигурен дали си буден или спиш, пак си мисля за него. Как е възможно?
А ситуацията не може да е по-объркана. И по-проста в същото време, ама не си го признавам. 'Щото ако е проста ще следва да взема просто решение, а ако казвам, че е сложна, то мога да се убеждавам, че такова няма.
Много съм затънала, ама мноооооооого.
В любов де. Ама тооо... никаква полза няма от цялата работа, като всяко едно от обстоятелствата върви срещу теб. И ти няма какво да направиш, дори и да искаш. Кофти е, като ситуацията е безнадеждна, а ти толкова много имаш нужда да се хванеш за нещо.
Мда.
Рев голЕм (ще) е.
/За капах и с майка за пълните глупости се скарах преди малко. И то така не сме си викали от много време.
Да легна и да спя, да спя, да спя, да спя, да спя...
Последно редактирано от Colouring : 02-17-2014 на 19:17