.
Затворена тема
Страница 262 от 288 ПървиПърви ... 162212252258259260261262263264265266272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 526 до 6 550 от общо 7188
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

е те така...
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Взел съм си и четвъртия изпит Обиколих малко града и в една втора ръкЪ намерих ебаси яките неща, за 16 лева си взех 4 неща и то адидасчета и умбро за това ги обичам тези магазинчета :Д Разбрах, че днес на изпита ги накъсал всичките, значи е ясно, че тоя ще направи същото и с нас утре...Аз все пак ще седна да уча сега, пък току виж вземе се обърка и ни даде изпита
    >>DjBelev<<

Сякаш със съседа по чин се разбираме по-добре, само да не ме усмърдяваше с цигарите си.

Липсва ми тъпата му усмивка, много.

Супер фен Аватара на Jaune
    Подута, мазна и ъммммм ддз, е така. :Д А, и нищо чудно да се разболея ОТНОВО.
    Трябва да наваксам с новините и да уча.
    Ако тренирам, ще е в нас...
    Иначе днес в даскало беше нечувано забавно... като за последно. Май все пак ще ми липсва т'ва време.

Супер фен Аватара на Cloud9
    "Заплати няма да има.Избийте си идеята че ще получите пари поне за следващите 2 седмици" Е как да не се мотивира човек да работи упорито!И това става въпрос за заплатите за декември!!!!И после що по време на работа съм в тоя форум!Баси скапаните хора значи.те си взеха заплатите за февруари даже,допълниха автопарка си, отидоха на почивка в Мексико,а ние супата да духаме.Айде да минава месеца и дим да ме няма!Скапаняци!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Супер демотивирана, но съм твърдо решила, че ще се справя отлично май месец! Затова си правя кафе и сядам отново да уча.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сит и щастлив.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Неприятно ми е да гледам как някои хора пропадат заради новите си приятели..Жалко наистина..А беше много свястно момче..

В същото време съм страшно щастлива, че виждам, че човек, с който съм израснала, преуспява в национален мащаб..Стискам палци скоро да имам възможността да го видя и в пиеси извън България..Дано, дано, дано..;д

Не е като да не си показах каръщината днес многократно..Че и ме ядосаха на всичкото отгоре..Много мразя такива лапешки изпълнения..

Чакам някои хора да се сетят, че не може да ме за*бават туко-така...Soon.

Супер фен Аватара на djipsito
    Чувствам се, чувствам се, чувствам се УНИКАЛНО, СТРАХОДНО, ИДЕАЛНО, ЩАСТЛИВА, ЩЕ ОТКАЧАААААААААААААААААААА АААААААААААа

ОБАДИХА МИ СЕ И ЩЕ ПОЧНА КУРСА ЗА КРУПИЕТА, ОЛЕ, ОЛЕ И ОЛЕ !!!!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

JustaLittleKid
    Guest
    Нов рекорд във "Flappy Bird" - 4!!! Ахаха...

Едит: Леле, колко съм добра... 7!!!
    Последно редактирано от JustaLittleKid : 02-17-2014 на 15:30

Супер фен Аватара на weheartiit
    оф,бива ли да съм толкова разсеяна ;д
    и искам веднъж,поне веднъж нещата да станат така както ги искам ! :/

Супер фен Аватара на shmatarok
    Май официално вече мразя понеделник.

Страшно глупава се чувствам, неможеща, тъпа, демотивирана и т.н.
    Както всеки понеделник. Не мога да разбера нищо, и не разбирам защо става така. Всичко друго ми върви идеално, ама тва тъпо нещо ми се е заинатило като магаре на мост.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ядосана. Трябва да вярвам на хората понякога.
    И не трябваше да се прибирам.

едит:сестра ми ме притеснява дори и като съм на компютъра, уф.
    и искам да се видим
    и искам работа в четвъртък, петък , събота и неделя
    и искам да пия
    и искам да правя секс.
    оф.
    Последно редактирано от bloodyF : 02-17-2014 на 16:18
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на babity
    Натъпках си се и сега грухтя доволно. Нях нях нях. Ух, яде ми се сиренце и да си жулна малко да спяаааааа.
    Доволно ми е.
    За пореден път се убеждавам, че съм родена с късмет.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мислех, че няма как да бъде по-зле, ама ето има .. Уча за изпит,за който трябва да се скъсам от учене...а аз го давам леко,леко... краката ми тежат,подути са, от лекарствата ми е заспало, студено ми е, мога да ям точно три храни, сърцето ме наболява (чувствам се като 70 годишна баба) стоя си у нас по цял ден и нищо не правя, боледувам си, а на никой не му пука какво ми е, как се чувствам и дали съм в състояние да уча, точно в този период ;х ии какво да казвам, никой не се сеща за мен.. много ми е готино нямам думи
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Чувствам се, чувствам се, чувствам се УНИКАЛНО, СТРАХОДНО, ИДЕАЛНО, ЩАСТЛИВА, ЩЕ ОТКАЧАААААААААААААААААААА АААААААААААа

ОБАДИХА МИ СЕ И ЩЕ ПОЧНА КУРСА ЗА КРУПИЕТА, ОЛЕ, ОЛЕ И ОЛЕ !!!!
    Като човек от другата страна, ще останеш неприятно изненадана.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Натъпках си се и сега грухтя доволно. Нях нях нях. Ух, яде ми се сиренце и да си жулна малко да спяаааааа.
    Доволно ми е.
    За пореден път се убеждавам, че съм родена с късмет.
    След всеки твой пост се чудя дали има нещо женствено в теб , макар и да не е във външния ти вид.

Интересен съм си. Толкова съм уверен , че дори не се преструвам , че уча за ТОЕФЛ и ГМАТ. Неприятното е , че ще трябва да видя и в университета как е. С Моника продължава да ми е интересно , странно. С момичета като нея съм се виждал 2 пъти на седмица, а с нея 2 пъти на ден. Баща ми ще се зарадва ,хаха

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Като човек от другата страна, ще останеш неприятно изненадана.
    Why ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на paradosou
    Ой. Мило.
    )))))))))))))

Утре почвам след почти двуседмична ваканция. Толкова упражнения са ми се натрупали, а все още нищо не съм барнала.

Мега фен Аватара на tori
    Понеделника беше як. Освен тва хубавото е, че „онова“ чувство не остана само снощи - цял ден се чувствам така. И ми е яко. И все по-рядко мисля за някви такива кофти неща и като цяло съм станала по-спокойна и позитивна.

Супер фен Аватара на weheartiit
    мисля,че се отчуждаваме ...
    не искам,обичам я много,защо трябва да е така ...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    както винаги нямах късмет. предполагам, че е минало добре. не си спомням някога да съм се чувствала толкова психически изтощена. тотално съм блокнала. главата ме цепи толко мноого.. поне Домрачова би. трето злато, майна! и снощи сънувах Легков..и беше уау

а за утре трябва да уча тема, но няма кога. ще ставам рано за уроци и после училище. тази вечер е невъзможно... оф, омръзна ми

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обърква ме. Или сама се обърквам. Не знам вече.

Ако знаех какво искам нямаше да е лошо.

И тоя зъб...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не може по-добре.
    А, не, може. Много ясно.

Мега фен Аватара на Colouring
    Супер си ми беше цял ден, но сега е поредната вечер, в която се отдавам на размисли, породени от едни или други (мало)важни събития..
    Искам го бе.
    Искам го!
    Обичам го!!!
    Искам да съм с него всеки ден. Не стига, че и преди да заспя ми е в главата, ами забелязах, че всяка вечер дори в онези промеждутъци , когато не си много сигурен дали си буден или спиш, пак си мисля за него. Как е възможно?
    А ситуацията не може да е по-объркана. И по-проста в същото време, ама не си го признавам. 'Щото ако е проста ще следва да взема просто решение, а ако казвам, че е сложна, то мога да се убеждавам, че такова няма.
    Много съм затънала, ама мноооооооого.
    В любов де. Ама тооо... никаква полза няма от цялата работа, като всяко едно от обстоятелствата върви срещу теб. И ти няма какво да направиш, дори и да искаш. Кофти е, като ситуацията е безнадеждна, а ти толкова много имаш нужда да се хванеш за нещо.
    Мда.
    Рев голЕм (ще) е.

/За капах и с майка за пълните глупости се скарах преди малко. И то така не сме си викали от много време.

Да легна и да спя, да спя, да спя, да спя, да спя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си