- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Супер ми ее...
Видях се с любимата ми "кака" ии бяхме на плажче ииииии беше супер...
Най-хубавия ми ден за този месец...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мн пълна с хубави емоции страница, трябва да има повече такива ;р!!
Честито ^^
Чуствам се ужасно, ревах на анатомията на грей заради некъв с тумор в мозъка и показаха как му разрязаха цялото лице и аз се разплаках за всички нещастия на тоя свят ... и ...как нищо не мога да направя и какъв егоист съм дето си живея в измисления свят, където ме интересува изкуството и нереалното.
Какво дете съм още по-душа ... не... не съм дете ... просто ме влече необикновеното ... а гадния живот е обикновен...
Вече абсолютно официално, съм студентчИ, кеф ми е, започвам да се стягам за Софията
, последен месец в пропадналата провинция.. и най-после ще видя нея!!
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Супер се чувствам. Много полезен ден, чак се изненадвам колко неща мога да върша , стига да се концентрирам. Малко ми липсват контактите с нея и всеки от нас загуби доста , но кафето без захар е за нея.
Толкова е прекрасно. Нямам търпение. :З
И той е очарователен.
самолетът и каца в 4![]()
![]()
![]()
)))))))))))))
не меее свъртаааа
Оу...
Изненади надушвам аз.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
абе, мамка му, чувствам се много лабилна напоследък и това не ми харесва
в смисъл, никога досега такова нещо не би ме разтърсило толкова и съм притеснена.. притеснена за себе си
(и объркана)
Като изключим вчерашната простотия, се чувствам уверена вече.
Сигурна съм, че ще се справя, защото видях, че дори и когато нужните ти хора не са около теб, това не е края на света и все пак успявам и сама.
Имах нужда от това.
Сега се чувствам заредена, новият месец започна, новото запознанство ми харесва как се развива, ще видим какви ще ги свърша преди започването на даскало, шот нещо много бързичко ми минаха последните два месеца.
I feel good.
Готвя мусака за първи път в живота си. Ха да видим сега, дали ставам за жена.![]()
Научи нея, останалите 69 компонента, нужни за да се наречеш перфектна жена, са по-лесни.![]()
Welcome to the Jungle...
Много главоболия пак. Батака е пълен, а аз с нищо не мога да помогна. Много черни мисли са ме юрнали и ми е трудно да ги бутилирам едновременно. И дори не мога кат' нормалните хора да си го излея нанякъде...
Смахнато. Слушам си рок радиото и ми е кеф. Уж ми се излиза ама ще видим по-нататък. Абе и по-добре съм била.
Тъпо ми е...Чувствам се ненужна за никой......Скучно ми е..Гаджето ми е тъпо....Чувствам се лигла, че се оплаквам....А ви е как сте?
Напекох се на плажа премного,сега ударих едно самърсби с боровинка , кефя се на климатика и си гледам кефа!айляк!
maDamn
Пробвай лазаня, божественярски вкусно ми е това чудо! Научих се да правя,даже и тавичка и купих, а наще си облизаха пръстите! Като си намеря мъжко и на него ще му готвя...омном
ПС:мамка му,прияде ми се лазаня!
maDamn
Супер съм. Много се натъпках и добре , че не ходя на фитнес да отслабвам , че щеще да ми е жал да ям толкова многоМоите отидоха на вилата и апартаментът е само мой. Мен ме мързи да дишан , но може да ме навият за нещо интересно довечера. Дотогава пълен релакс с цигарки, буш и покерче
снощи излязох с бати и беше мега якото :Д
един негов приятел ме хареса 'ма го отрязах и сега ми е леко гадничко
проклета съвест
бахти жегата..