.
Затворена тема
Страница 270 от 288 ПървиПърви ... 170220260266267268269270271272273274280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 726 до 6 750 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Наистина останах приятно изненадана че ме защити и отстоява позициите ми.после поспорихме и не му беше приятно че и аз съм се заяждала с тях,но това е разбираемо.не искам от него да не обича майка си,да не я уважава най-вече и да избере мен пред нея.Милият ми той е между чукът и наковалнята,но в тоя случай аз съм наковалнята и се опитват да ми го нач.кат много яко!

[QUOTE=shmatarok;11035700
    А, да, между другото, ако някой има идея как да се справя с нечистоплътното мрънкащо, лъжливо и мързеливо същество, което живее в съседната стая - отворена съм за предложения. [/QUOTE]

Зависи от мизерника и какви са ти силите срещу него.Най-доброто средство е комуникацията,но има хора дето не разбират човешки език.предупреди го устно веднъж и на втория път нападай с груба сила /не физическа/.

Мега фен Аватара на babity
    Как се лекува парилипсия? С барове!
    Малко сценична треска такова. Отдавна не съм се изявявала на ново поприще така да се каже. Тя ра'отата готова, ама нали съм максималист, тря'а се проявя по най-добрия начин.
    Ама чудя го още тоя бар още. То ня'а мръвки тука в тоя умрял диарбекир. :Д :Д :Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    DarkTemplar, всъщност не е просто и то никак - много е трудно да се намери квартира тук, той намери къщата, писана е на негово име и не ми отърва да се махна и аз, едно, защото плащам безсрамно нисък наем и второ, защото е на адски удобно място. :Д

Cloud9, иначе на мен търпението му се изчерпа и му заявих преди около седмица, че не може да продължава повече така. :Д Имаше ефект за цели(!!) два дни, сега пак сме на същото дередже. Само дето на мен ми писна да се занимавам с глупости и вече дори не го поглеждам, камо ли да му говоря. Със стената се разбираме по-добре.

Ениуей, много съм проста, че не се сетих по-рано да се върна във фитнеса. Сега с тея ръце пак се връщаме на изходна позиция, добре че поне с краката съм си супер, та поне не се излагам и там. :Д И едно слънце е пекналооооооооо, то да ти е кеф да висиш навън. <3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    DarkTemplar, всъщност не е просто и то никак - много е трудно да се намери квартира тук, той намери къщата, писана е на негово име и не ми отърва да се махна и аз, едно, защото плащам безсрамно нисък наем и второ, защото е на адски удобно място. :Д

Cloud9, иначе на мен търпението му се изчерпа и му заявих преди около седмица, че не може да продължава повече така. :Д Имаше ефект за цели(!!) два дни, сега пак сме на същото дередже. Само дето на мен ми писна да се занимавам с глупости и вече дори не го поглеждам, камо ли да му говоря. Със стената се разбираме по-добре.
    Тогава ще му мрънкаш всеки път, щом ти засегне интересите. Ясно ми е, че не искаш да си тровиш нервите с глупости и е много трудно да въздействаш на човек с вече изградени навици, но не е невъзможно. Женското мрънкане е универсално оръжие за промяна на статуквото.

Добре съм, макар че още имам мускулна треска от съботния challenge. Да се надяваме, че до следващия такъв ще мине.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Почвам сериозно с лекции, работа, практика.
    Ако намирам време, за да се виждам с някого би било добре.
    Но пък от друга страна май никой не е приритал за мен, така че...
    Криво ми е за това ежедневно сменяне на настроения, но щом така иска-така ще бъде..
    Същото...отдавам се на учене и на хората около мен за да останат колкото се може по-малко мисли свързани с него, не е работа да си спомням за стари работи..човека за сватби мисли, явно чувствата са силни..просто приключвам, има милиони момчета по тази земя
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Jaune
    Е тая ли? :Д Можеше по-хубава да подбере...
    Ама може би не можеше е КАК да не злорадствам, обичал ме бил и след пет дни се забива с друга, ай сиктир, нещастника с нещастник... и си мисли, че му е чиста съвестта, като ме зареже... глупак.

Добре мина полета,успях да свърша и малко работа.

Иииии Канадааа оооо дааааа .Шампиониии
    3-0
    Ии после как се радваха оххххх

И си мисля ,че е време за чистка на някой хора.

Мега фен Аватара на Dagichka
    днеска яко, яко и после бам.. срина ми се и настроение и всичко. отдавна не ми се беше случвало да рева пред майка ми, нито да и споделям, ама така се случи, олекна ми малко де. има някъв дислабаланс в мен, а не мога да го намеря и се побърквам.. трябва да уча, а не мога да се съсредоточа, не знам кво правя, не знам кво искам, просто екстра..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    губя се в море от въпроси, потънали отговори и котви от многоточия.

въздишам балончета.

//мех.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    харесва ми да ме преследва, харесва ми да се мотае покрай мен, харесва ми да млъква, когато заговоря аз, харесва ми това, че ме гледа, че се опитва да разбере повече за мен и да ме опознае. харесва ми играта, но до тук... не искам нищо повече.

и какъв приятен ден. обичам си приятелите. качихме се толкова високо, но си заслужаваше. не си усещам краката. уморена съм, но това е онази приятна умора, която те кара да се усмихнеш, когато си спомниш как е минал денят ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    обичал ме бил и след пет дни се забива с друга,
    За пръв път ли се сблъскваш с това? Мъжка му работа... толкова ми го набиват в главата, че вече и аз вярвам, че е нормално.

Тъжно ми е за нея, не знам как да й помогна, като е в такова състояние. Моето собствено е окей, сънувам с отворени очи, изключително приятно е, но... кел файда, като на нея й е криво?

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Странно, ако трябва да съм честна.
    Едно такова хубавичко и спокойно ми е отвътре, но още ме човърка дали го направи, за да се избъзика с мен, или просто така му дойде отвътре. Не знам, предполагам никога няма да разбера
    В училище не мисля, че е възможно да е по-голяма скука, едва издържам.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Това официално са най-шибаните две седмици от към училище. То не е състезание, то не е контролна на целия учебник, то не е контролна и по математика, която отгоре на всичко ще трябва да правя сама... Айй сиктир!
    Как може така да ми ги сервират на веднъж тия неща не знам...
    Ииии пак не съм доволна. :/ Не, че не учих, ама нещо не се получи както трябва. Трябваше много повече да направя, ама просто запецнах. Гррр.
    И от тренировката мускулната треска се сети да се появи 2 дни по-късно... Е, поне знам, че съм се справила добре.
    Нещо ми става. Не се чувствам добре сред близките си приятели и ми е по-приятно да говоря с други хора. Не знам отдалечихме ли се, в мен ли е проблема или като съм и изнервена сега просто се дразня на дреболии. Т'ва да е, и без това сега нямам много време за тях, после ще му мисля.
    На Rammstein вълна съм нещо: http://www.youtube.com/watch?v=BxroiTRg7Tg

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Хм, собственото ми подсъзнание май има различно мнение от съзнателните ми мисли...странна съм, не действам адекватно...все тая - ще се приспивам с истории за серийни убийци
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Като вземем от сутринта на училище до ся съм изчоплил 3 големи пакета семки ...

А и нищо чудно ... днеска ми беше един от многото скучни дни

Мега фен Аватара на Lilanda
    Един велик човек напусна този жесток свят..Много жалко..Да почива в мир..

Чувстам се добре иначе..Утре волейбол..Най-после..;3

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Много жалко.. Чувствам се добре иначе..
    хахахахахахахахаахха

Супер фен Аватара на Shines
    Чувствам се много объркан, разчувстван и опиянен. От две седмици съм така, а чак сега го осъзнавам. Всичко това се дължи на колежката за която бях писал миналата седмица. След всички тези заигравки от нейна страна. Успя не само да ми грабне вниманието, а и направо да ми завърти главата и то без да се усетя. А при мен това не става толкова лесно. Наближава сесията, наближава и стажа, а на мен в главата ми е почти само тя. Като си се знам какъв съм емоционален, еуфоричен и чувствителен защо позволих това да се случи точно сега? Но отвътре нещо ми прещрака, че това момиче може да е подходящо за мен (нещо като шесто чувство). Писах и да излезем. Отговори ми, че уж ще се разберем, но днес не успяхме да се уговорим. Както бях казал - времето ще покаже най-добре. Искрено се надявам да се получат нещата. Няма да се дам толкова лесно . Ще се боря докрай!
    Последно редактирано от Shines : 02-24-2014 на 20:47

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъпо ми е. Пак получавам някакви сигнали, спи ми се и си лягам...От много време не съм си лягал толкова рано.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Cloud9
    "Тя беше добродушно, възпитано и мило момиче;
    в нея нямаше нищо лошо - беше напълно достойна за презрение."
    Джейн Остин

Ей това ме определя толкова добре!Как може да съм добра,кротка,търпелива и изпълнителна и пак да съм трън в очите на някои хора?Искат да се караме-ще се караме тогава!!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    харесва ми да ме преследва, харесва ми да се мотае покрай мен, харесва ми да млъква, когато заговоря аз, харесва ми това, че ме гледа, че се опитва да разбере повече за мен и да ме опознае. харесва ми играта, но до тук... не искам нищо повече.
    С една дума харесва ти да ти тича по задника. И не знаеш какво искаш. А ако знаеш какво искаш още по-лошо за теб. Не се дръж като кучка и си подреди мислите,защото си играеш с чувствата на жив човек. Даваш му надежди.А ако с твоите си игравят по подобен начин ще оревеш ортаклъка как може съдбата да е толкова гадна към теб и защо мъжете са такива свине.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нямам търпение след лекциите да ида да си купя билетче за мача!
    Едно ми е хубавко такова!
    maDamn

някоитам, ти на всички в тази тема ли смяташ да дадеш непоискани съвети?

Свършвам с практиката следобяда и ще легна да дремна и чак после ще уча.
    От Etude House днес ми писаха писмо, че са ни пратили продукта, който трябваше да тестваме и съответно крайния срок е на 27-ми. Аз им писах, че 95% от европейците дори няма да са го получили до тогава при положение, че са го пратили най-рано преди седмица. Дано да се окажат готини и да не ни прецакат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Преди 2 години си обещах веднъж завърша ли, повече никога да не ми се налага да ставам в 5 сутринта. Трябва да спра да лъжа себе си и да си спазвам обещанията.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За пръв път ли се сблъскваш с това? Мъжка му работа... толкова ми го набиват в главата, че вече и аз вярвам, че е нормално.

Мда, сефте. Не е нормално и отказвам да повярвам в това, но ми се иска да избягам от собствената си отговорност, че съм била толкова глупава и заблудена да вярвам на "чувства"... ми не е коректно най-малкото, ама защо ли очаквам закъсняла съвест от него... бе не ми пука, тя е грозна, точка.

Дали не праснах стереометрията?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си