.
Затворена тема
Страница 272 от 288 ПървиПърви ... 172222262268269270271272273274275276282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 776 до 6 800 от общо 7188
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Пфф отегчена съм, бе хора. Уча, работя, плътно 24/7.Нямам време да се видя с него, нямам време и за едно кафе с приятелка, дори за телефонен разговор. Колежките са отвратителни кокошки, еднообразие, скука, незадоволеност. Не очаквам така да премине живота ми. Твърде глупаво е. Не вярвам. Искам да го променя. Усещам как годинките минават, как вече не бива да си позволявам да съм някъв тийн безотговорен ( макар че никога не съм била такава, просто не намерих подходяща дума). Трябваше вече да съм освободила скрития си талант, аз дори не знам какъв е. Трябваше поне да се насоча в област, в която има перспектива да ме бива, а дори не съм имала шанса да опитам нещо. Не се чувствам на мястото си, времето е странно, кофти ми е ...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Супер съм, хапвам си бонбонки, гледах лъжкините, леле нямам търпение да дойде финалът, просто ще е страшно шокиращо, can't waittttt. )))))))
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати как ми е пресипнал гласа.Почти не мога да говоря ако не шепна. И гърлото ме боли...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Някойтам, благодаря ти за включването, но защо да съм кучка? заради това, че ми гали егото? заради това, че се правя, че не забелязвам явния интерес? защо излизам лошата? аз не искам връзка на този етап, не искам 'обвързване' и съм му го казвала не веднъж... негова си работа щом продължава да ме преследва. аз никога не съм се набутвала и не съм показвала интерес да отвърна по някакъв начин, дори напротив. държа се доста студено...
    Не знам каква си, но пък за сметка на това се забелязва,че не се държиш като надута пуйка за разлика от много форумки тук, които иначе имат големите претенции. Не е лошо да започнат да взимат пример от теб в тази насока

Всъщност от предишният пост малко по другоядче изглеждаха нещата.Сякаш си го водиш за носа,защото така ти е кеф,но го правиш просто за да имаш някой около себе си който да ти глади егото постоянно.Но това,че ти харесва малко или много се усеща от него на съзнателно или дори подсъзнателно ниво. Иначе шансът да не излезеш лошата поне в неговите очи не е особено голям,защото той така или иначе вече е влюбен в теб поне по думите ти.Всъщност и мен винаги много ме е блазнила идеята да влезна в ролята на прелъстителя.Дори така да кажа леко ме възбужда тази мисъл.Да успея да покажа и докажа на дадена девойка,която се поддръпква, бавно и постепенно,че именно аз съм нейният човек и няма нужда вече да търси друг.Е, мен ме спират други фактори като ниското ми самочувствие като това,че не знам дали ще успея и дали съм толкова търпелив, а и не смятам,че точно аз съм перфектният избор. Не знам какви са причините ти да не искаш връзка на този етап. Въпросът е дали просто не бягаш от връзка...с него,защото си си наумила,че не става за нищо повече от твое приятелче.Ако е така може да опиташ да му дадеш шанс,но трябва да си абсолютно сигурна за да не му възложиш просто още по-големи надежди.Пък знае ли човек, щом толкова усърдно се опитва да те впечатли ако не му е просто за секса може пък и да те направи наистина щастлива.Иначе ситуацията ти е сложна и има няколко варианта.Или да му писне и да се откаже,или искаш или не искаш неизбежно много да го нараниш,или пък просто да осъзнаеш,че това галене на егото е просто зараждане на чувства при теб, които ти всячески се опитваш да притиснеш убеждавайки се себе си и другите,че не го желаеш.Дори и да е само заради галенето на егото той в един момент може да се отдръпне, а ти да не си готова да го пуснеш.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-26-2014 на 08:46
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Някойтaм ,до когa ще се изявявaш кaто форумен психолог?

он
    Рaзочaровaнa

Мега фен Аватара на babity
    Смирена. Обичам го тоя човек! Драматичен обрат стана, но съм убедена, че е за добре. Пък и от дъното гледката нагоре е примамлива. Ще се пръсна от емоции. Порка ми се.
    Гледайти, завиждайтииии! Тая злоба ня'а да ме събори.
    Движение по моите въпроси, йей! Другата седмица ще е мноооого важна.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някойтaм ,до когa ще се изявявaш кaто форумен психолог?
    До когато трябва?
    Както съм споменавал и друг път тази тема е във форум, в който ти е дадено правото да отговаряш.Ако нещо мисля не е проблем да го кажа.И мои постове са коментирали без значение дали ми е било приятно или не.Всеки ясно осъзнава,че това му мнение ще се види от голямо количество хора. Пък ако толкова не го устройва да му отговарят та макар и както на него не му харесва не е проблем да си споделя мислите в обикновен книжен дневник.Там със сигурност няма да получи отговор на писанията си
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Едно тъжно ми е днес и даже не знам защо. Искам си ваканцията. Още 3 дена.

Едит: Едно е да коментираш, друга е да даваш съвети, които не са ти поискани точно като съседката-клюкарка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Разочарована, особено след оня коментар, който прочетох вчера...
    Супер тъпо поведение ..
    Като иска да се занимава с малолетни да ходи и да изясни кво иска от мен..супер просто е.
    Нямам време за гадаене с кристални кълба и чакане на чудо..

едит
    и ако не се оправят нещата, пак ще съм в оная супер тъпа ситуация както преди няколко месеца
    и пак ще рева и ще се тръшкам посред нощ, че си искам него.
    гр..

мразя като все аз съм крива на всички и за всичко
    Последно редактирано от bloodyF : 02-26-2014 на 09:54
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

мразя като все аз съм крива на всички и за всичко
    You're slowly turning into me

Вече аз съм си най-важната и няма да позволя на никой да си играе с мен!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Едит: Едно е да коментираш, друга е да даваш съвети, които не са ти поискани точно като съседката-клюкарка.
    Казала малката черна станцийка дето даже в момента не се коментира нищо нейно

Ако говориш за последното нещо ако не забеляза аз просто ИЗКОМЕНТИРАХ Ivaaaa, че спрямо предишният и пост дето го написа ми изглежда,че се държи с въпросното момче като кучка и че няма да и е приятно тя да е от другата страна. След, което тя доста културно си ми отговори (не че не можеше да се направи на много обидена и да започне да се фръцка като теб например) и СЛЕД ТОВА аз и дадох съвети, които както споменах на обиденото джипси, въобще няма как да я задължа насила да изпълнява. Сега стана ли ти ясна ситуацията?
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-26-2014 на 10:02

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Що не се сбиете най-накрая
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Наслаждавам се на по-свободния си график тая седмица, че след тва ме очаква ОжасТ.
    Иначе - окей ми е. Ще ходя на мач, ще се видя с приятелчета. Абе пълен кеф.
    maDamn

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и не по задължение с усмивка пак съм...

всичко ще бъде наред, и да не е, все тая е, хубави спомени имам много, сега всичко е в пъти по-трудно и изнасилено...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Казала малката черна станцийка дето даже в момента не се коментира нищо нейно

Сега стана ли ти ясна ситуацията?
    Друго още се чудим, как ти не разбра, че си досаден на всички?

Много, ама много сериозно ме е разглезил и продължава, това хич не е на добре. Най-после малко почивка, дори и за няколко дена.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Друго още се чудим, как ти не разбра, че си досаден на всички?
    Абе яяя...

И ти си имаш антифенове дето някой от тях подхождат дори с иронийка, но както се казва в една мисъл:"Въпрос на вкус,казало кучето и си облизало задника. Отбор юнаци в тоя форум.Веднага мога да ти изброя 10те имена,не повече от групата на Шаро дето са решили че са всички в тоя форум.И ти лека полека започваш да се понатъкмяваш натам. Както казва една в рекламата на Столичани в повече: Ше си праа квот си искам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    АЗ и антифенове ли, бе?! Ти не се четеш к'во пишеш! Че аз съм най-милият човек в тоя форум!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Пфф, искам слънце и топло време, ама така още повече не ми се учи. Ей го на 15:00, а аз си цъкам из форума...
    Само да минат тия две седмици и си обещавам, че ще отделя един цяяяял уикенд за излежаване и гледане на филми.
    И пак си се отчайвам, попаднала съм в някаква пропаст и не мога да се измъкна, ама така ми се пада като съм несериозна... Каквото е, но все пак слънчевият ми сплит се заплита на възел, а това по принцип не е в мой стил.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    АЗ и антифенове ли, бе?! Ти не се четеш к'во пишеш! Че аз съм най-милият човек в тоя форум!
    Абе гледам напоследък много са започнали да те ядът нервите нещо...

Супер фен Аватара на mayaaa
    То с такива наоколо...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пост от едно изречение. Браво. Научил си си урока.

Иначе е баш обратното. Последно време съм много оптимистична.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Никакво не ми е, вече не знам какво ми е... тъжна ли съм, депресирана ли съм, пука ли ми, мина ли ми, свърши ли гадния период, просто пауза ли е ?!?! какво е това нещо бе, поне да става лято вече, като няма да ми се случва нищо хубаво, поне да си ходя на плажче и да се пека мммм май само слънцето ме радва вече, а сега липсва.. уф
    Голяма безсмислица е цялата работа, какво да правя за Бога ;| Искам знак от съдбата ::д;д съвет нещоо..от човек, който ме познава..и него също
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe

Sorry doesn't change what you did.
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 02-26-2014 на 15:08
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

JustaLittleKid
    Guest

Dear Iliyana,
    It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.

Чувствам се повече от страхотно. Чудесно. Прекрасно. Невероятно. Тооооооолкова е яко! И за другите университети се радвах много, но за този... просто... нямам думи. Йееееей!

Честито .

Колко грозни изказвания по мой адрес..
    Не съм аз виновна,че предпочитат моята компания

Сега релакс че днеска ... беше тежко

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението

Dear Iliyana,
    It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.

Чувствам се повече от страхотно. Чудесно. Прекрасно. Невероятно. Тооооооолкова е яко! И за другите университети се радвах много, но за този... просто... нямам думи. Йееееей!
    Честито, този ли ти е фаворит?

Иначе се чувствам прекрасно. Вчера бях приятно изненадана, за първи път се случва някой да ми хвърля камъчета по прозореца, за да изляза, точно като по филмите хаха. Голяма ми е шматка. И много ми харесва да го виждам в официален костюм
    Презорих се във фитнеса днес, болят ме рамената много. Кога моите така хубави ръчички ще вземат да свикнат с мизерните кила, с които ги мъча?!
    И пак се порадвах на хубаво време днес. Грехота беше да не изляза, макар че разходката съвсем ме измори. Сега имам да правя лаб-а за утре и малко Java за следващата седмица. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си