- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Asdfghjkl .. Ще се побъркаммм ! Точно тая седмица ли намериха да ни дават всеки ден контролнии :@ А в събота е състезанието и трябва всеки ден да съм на базата .. И рожденния ми ден е другата седмица , а идея си нямам как да го празнувам и дали изобщо да го празнувам.. А трябва и да уча повече и още куп неща трябва да свърша.. Блах ..
relax-вам, не ща да ходя на фитнес и не ми пука.
мисля, че почвам да... :Д:Д:Д абе, не... не бива... оффф :ДД:Д!!!
уча си за Вапцаров, мързеливо ми е...
Пфф, ускори ми се пулса, ама като по чудо всичко свърши добре. Понякога си мисля, че наистина някой ми помага. Поне ще се опитам да си взема бележка до колкото е възможно да се предвиди.
Ей, това е, да искам да ме изпитат, а вече два часа да ме мотае господина. А изобщо имам ли оценки? о.о Една най-много. Ок, ще трябва да си трая явно.
Оф, разболявам се. -.- Отидох на тренировка само колкото да вдигна малко кръв в мускулите. Като се усещам, че не съм добре не мога да очаквам много, ама не можех и да пропусна.
Всъщност беше един много добър ден, като изключим началото на поста. Сега, ако се стегна и си науча всичко ще е перфектно. Поне да се наспя и да се надявам да не се доразболея.
Аз съм дърта пияницааааааааааааааааааа аа, пия айрян с баницаааа и поклащам си ланеца, докат карам баварецаааа.а.а.аа..а..а..
Всяка една стотна от живота ми е удовлетворение. Дори и най-брутално гадните моменти са песен за съществуването ми. СЕГА!СЕГА!СЕГА!
Temet Nosce
벨야카
Писна ми от доя дъжд. И с РД-то не ми се занимава. В смисъл, не ми се ходи, ама... трябва. По-скоро не ми се занимава с подаръци. :Д
Главата ме боли, спи ми се. ААAAА!
Цялата група сме я подкарали на уволнение вече
През трибуквениците ще ни излезе след време,ако не се стегнем ...
*кофти,че ми е прекалено празнично,за да го проумея*
xD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Стресирана
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не знам дали съм наранена или обидена. Може би и по малко от двете,ама живота продължава. Ще си запазя хубавите спомени, като се замисля то няма много спомени , пък камо ли лоши
Иначе тва време ме депресира, искам да изляза някъде, искам да съм красивна и да се забавлявам. Ходи ми се на мач, ама ще си отида девъпроса е дали ще се върна цяла
Искам нещо свежо и различно, искам някой интересен и нов човек в живота си
![]()
maDamn
Преяла. Едва дишам...
Дано тоя симпатяга не се опитва да ме шиба фгасягата, 'щото... просто и за двама ни не е изгодно да съм прецакана.
Надявам се на ивент довечера, а в главата ми е каша и все още нямам представа какво ще кажа. Та и като знам к'ва ми е успеваемостта по принцип, ш' си свАля някой филм, че пак ще си остана само с желанието.
Уморена съм. Обаче ми се шофирВа!![]()
Уф, още 1 час.. хич не ми се седи тука, "трибуквеникът" ми се схвана
А и времето навън е прекраааасно... Дано и в България е така.
Тая седмица яко надолу всичко.
И той как може да ми го каже т'ва, по-голяма обида едва ли можеше да ми нанесе. Не съм се чувствала толкова зле по тоя въпрос от гимназията. Нямам думи просто.
Няма да му говоря, докато не се извини подобаващо. Тъпото му "I'm sorry even tho Idk why i should be sorry", няма да проработи. Сериозно? Що не вземе да се замисли к'во точно каза. И що не вземе да си погледне пачаврата, преди да обсъжда мен?! Аз ако си отворя устата за нея кой знае какъв апокалипсис ще настъпи, ама той може да си изразява мнението относно мен, сякаш има някакво право на това.
Бих предпочела да не го виждам известно време.
Ама дори на това нямам право.
Не искам без теб да идва деня следващ !!!!! .....Проклето сърце....как искам да спре да бие.. с тези ръце докосвала съм теб любими : ( Трябваше да ми е минало вече... защо не ми минава, защо всичко е толкова скапано, сиво и безлично, никой и нищо не ме интересува....не ми се занимава с нищоо..искам си го пък, защо всичко хубаво си отива толкова бързо защоо ?!?!?? питам някой може ли да ми отговори
"Обичах го...Обичам го до днеска
до всичко,до болезнено-до грях,
оставих му душата си гореща,
сега съм студ...
ужасен студ
и мрак."
Как си? Не сме се чували скоро. От няколко месеца. Надявам се да се справяш. Как се будиш сутрин? Вече не ти звъня. На какво се смееш? Вече не чуваш шегите ми. На кого се усмихваш? Вече не виждаш глупавите ми физиономии. На кого се караш? Вече ме няма да те ядосвам. Кого целуваш? Устните ми са далеко. Как е сърцето ми? Грижиш ли се за него? Надявам се да е добре.
Аз се чувствам празна. Сутрините са трудни, защото често си в сънищата ми. Дните са сиви, защото постоянно мисля за теб. Очите ми шарят навсякъде, колко наивно те търсят. Ушите ми са нащрек, копнеят за твоя глас. Ръцете ми непрестанно прегръщат други души, но не разпознават твоята вече. Напоследък се питам дали си същия. Дали се смееш и усмихваш по същия начин. Аз не съм същата, но се надяваш да срещна някого, който да успее да върне цялата любов, която ти оставих.
просто единственото, което мога да направя е да чакам... да дойде по-хубаво време, а дали ще дойде... НАДАЛИ.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Още 8 седмици. И 15 изпита. И хиляди часове учене.
И после всичко свършва.
//нямам търпение.
Разочарована и предадена .. Не мислех, че точно този човек би ми казал такива думи .. Може би и потресена![]()