- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
<3<3
Пак денят ми ще започне в 5 сутринта . Но после денят след това е само наш
П.П И Чести празник на всички .
Честит ви празник, дами. Усмихвайте се повече и злобейте по-малко. Усмихнати сте много по-красиви.![]()
Welcome to the Jungle...
Благодарим!
Честит празник и от мен на всички жени и бъдещи такива
Колегите ни от мъжки пол организираха парти по повода, много мило ми стана!
Денят е слънчев, дано е и ползотворен! Чувствам се доста добре, позагрях някои неща по статистика, ехе. Чувствам се и хубава, направо... кой като мен! :д
Яде ми се нещо готвенко така, хмммм!
Трудно е да не се чувстваш прекрасно, когато денят ти започне така:
)
Честит празник и на всички останали дами!![]()
Аааай, лалета! Толкова са нежни!
Денят започна повече от чудесно. Писна ми да ми въртят един и същи номер тъпите куриери и да ми разправят как ме нямало (тоя пък и 20-те ми съседи и тях ги нямало, о, чудо!) и да ме пращат да ходя да си търся моя колет в някоя агенция извън града на майната си.
На всичкото отгоре тъпият им офис не работи днес и трябва да чакам до понеделник, като междувременно те тогава ще минат още веднъж, ей така отново да напишат, че ме няма. Що ли си правят труда изобщо.
Писна ми навсякъде от някакви хора, които не могат да си свършат тъпата работа като за неграмотни нормално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бахти изпеченето копеле, майна! Дори не ти остава възможност да му прехвърлиш няк'ва вина и да се назлобиш да скочиш на чужд...![]()
Очаквах малко повече ентусиазъм. Снощната вечер беше... не ми достигат думи. Никой не може да ме убеди, че тоя джангър си няма заряд, жалко че ще се разрежда.
Очаквах няк'ъв вътрешен катарзис, нещо драматично, а всъщност нищо не усетих. Но се чувствам адски щастлива, не от стечението на обстоятелствата, а от т'ва, че съм здраво стъпила на земята. Най-накрая.
Капитан дроб сърма в пълна сила. Ня'а с кой да поркам довечера, всички се духват. Смотаняци. Още ми е няк'во разлюляно от снощи. Очаквам няк'во развитие по моите въпроси и то в най-скоро време, иначе ще присъдя по един сиктир на всички нередовни.
Боли ме гърлото нещо, та май ще махна сладоледа от менюто за довечера. xD
Той ми е супер миличък днес, опитва се да ме удави в чай. Пих поне 5 различни вида чайове за последния един час.
Радвам се също така, че е запомнил, че предпочитам шоколад пред цветята. Сутринта изядохме по една филия и цял ден се тъпчем с шоколад. Мммм. Като цяло, нашата връзка е изключително здравословна.![]()
Честит празник мацки, гордейте се, че сте жени! :*
оф, защо, защо, защоооо..... Омръзна ми.. Разболях се толкова много, в понеделник влизам в болница ;( много ми е мъчно ;( снощи щях да ходя на дискотека, уви, разболях се.. А ТОЙ вместо днес да се сети за мен, да ми направи малка изненада, която да ме накара да се почувствам по-добре психически... оф... много ми е саднато ;(
Някак си атмосферата е друга днес, мило ми е.
И най-накрая да се подстрижа, че не можех да си гледам косата.
Дано всяко усилие,което полагам накрая да си струва.
12 години в робство,само като се замисля че е по действителни събития![]()
накара ме да чувствам.
Последно редактирано от Bomber : 03-08-2014 на 15:42
Едно такова ми е... скучно. Не знам какво ми се прави... всъщност общува ми се, закача ми се, лигави ми се :Д
не знам дали ми се празнува, нещо съм дроб, имам и работа, май по-добре ще е да пропусна...мразя да не си изпълняват уговорките хората, пък това сега и аз ще свърша, нищо, сигурно ще ми простят (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Naive с риск пак да ме подберат ще кажа нещо. Понякога може човек да не се води само от общественото мнение и да не се опитва да е постоянно модерен.А в днешно време е много модерно да не слушаш чалга и да не гледаш реалита, а който го прави да е обилно оплюван.Относно другото...не знам. Някак ми изглежда като измъкване по терлички от последният момент с хората, с които си бил толкова дълго време и празни оправдания за пред себе си.
Иначе честит 8ми Март на всички дами във форума.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ооооооооо,честит юбилей!!!
Щастливо ми е.
maDamn
Малко са ми толкова часове с него. Мхм.
Утре се захващам отново със задачките и ми е прекрасничко.
Хахах, трябва да спра да слушам ужасните им идеи, защото болят. Буквално. От моите ужасни идеи поне има хубави спомени от типа на разни събиранки еди-къде-си, интересни подаръци, случки, спомени като цяло. Ама не мрънкам де, смисъл обичам ги много. И двете. Всяка една от тях със собствения си, странен и интересен характер. Понякога направо не мога да ги гледам, защото имам чувството, че още секундичка и ще скоча отгоре им и ще ги пребия. Ама пък ги обичам бе, обичам ги.