.
Затворена тема
Страница 34 от 288 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 7188
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чудя се защо?
    Защо по дяволите сънувам точно този човек, при условие, че той вече не е част от живота ми, излезе преди толкова време, а сега го сънувам, толкова е странно.. Не го искам, да се маха, защото е олигофрен, уж приятел пък истински предател, преди си казах, че такива хора не ми трябват, но защо мамка му го сънувам вече 4 дни подред...
    На всичкото отгоре е сега звъня на въпросният на брат му, който ми е адски добър приятел, в болница бил.. не можел да диша, сърцето му излиза от ритъм.. Фък бе на по 20 години сме, за к'ъв чеп, трябва и ние да се тревожим за сърца и мизерии, ех живота е скапано нещо от тази гледна точка.. Надявам се да е добре, после ще ида да го видя как е, надявам се всичко с него да се оправи, не му беше лесно и на него, а брат му е такова леке, мазно и долно, че въобще не искам да се сещам за него, как може всички да те мразят и да ти го казват в очите и все пак да си със самочувствие, забележи без покритие.. Бе не знам кога ще превъртя и ще взема да му падна на нивото, да го направя за 2 стотинки, а може и някой шамар да отнесе.. Брат му в болница, тоя пича отишъл на плаж, дреме му на него, бе боклук човек, к'во да кажа...

Иначе, аз съм перфектно, желанието ми за живот се възвърна и ми иде да грабя с пълни шепи от животното наречено живот..
    Нещата с нея бавно, но сигурно започват да се нареждат, само като си помисля и коремът ми се свива.
    Трепти ми под лъжичката май май.. <3 Миличко ми е, няк'во, гушливо таквОз Иде ми да я намачкам, охх..
    Радвам се на слънчицето отвън, абе, всичко се нарежда точно, както трябваше!!!
    Доволен съм
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в настроение за простотия съм, май заминаваме на море утре, пък всичко тръгна от моя мерак да отида на басейн за малко...и от една песничка

http://www.youtube.com/watch?v=QvXeNDjWo0w

та София, Стара Загора, Бургас, Варна май ще са следващите дни...най-добрият ми приятел е идиот, ама знае как да ме навива за всичко...само да не се запознавам с техните и всичко ще е 6+
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

заспало ми е. . ии си искам s4 mini.... искам го тоя телефон.. пууфф как няма да го получа...
    Последно редактирано от passion. : 08-08-2013 на 11:34

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е не край! Умирам си от щастие!!
    Толкова време не можех да си вляза в тоя профил и си бях направила ^ горния.. - passion.
    Ооо супер!
    Макар че ника ми е супер нещастен си се радвам, щото преди със супер много хора се познавах тука, а сега .. никой не ме помни!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    жегав, но хубав ден,мда,мдааа!
    maDamn

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Изключително криво! Мразя така! Мразя, мразя, мразяяяя!!!
    От месеци не ми е било толкова криво, кисело и огорчено!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на xoxi
    Страхотно се чувствам.
    Направихме си меденки и пица, работихме заедно цял ден по съвместния проект и резултатите са убийствени! Ще хванем крайния срок!!!
    Ще ми липсва през следващите два дни, през които няма да е в града, но поне ще си имам допълнителна работа, която ще ме разсейва.
    Хубаво ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Зайче..
    въХ вчера майка ми ми предложи да излизаме о.О
    тя по принцип е толкова изморена, че не дава и дума да се изрече да я взимам с мен по дискотеки и т.н., но вчера беше готина мама ^^
    и така, днес ще излизаме и нямам търпение вече :3 Не сме ходили заедно на дискотека от миналата година на рождения ми ден
    Обещала съм си, че довечера ще излезем, но ще се приберем утре сутринта по светло йеей
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на babity
    Ходи ми се на фитнес, ама не сама. Пък съм фалирала. Тия дни прекалявам със солта и задържам вода :s Искам движениееее!

Яде ми се сладолед

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Удовлетворена. Късаме си задниците от работа, но не остава неоценено. Чувството е невероятно.

Тази вечер ще го давам пас. Последните седмици не мога да се позная. Или по-точно казано - не се бях виждала такава от много време насам. Харесва ми и ми се отразява доста добре.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И, разбира се, пачата решава, че не може да си прибере трътката с автобуса, а трябва личния и гарсон (в ролята на който съм аз) да си отебе плановете и да седи диван чапраз да я чака... Безценно!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Кефя си се на птичките, мдам. И на това, че другиден най-после ще ни донесат животинката! Милото мъниче, колко път го чака тоя ден. :/ От Кърджали, през Пловдив, после София - Благоевград - Банско. Дано само нещо не му стане. :/ Малко съм се притеснила.

Голям фен Аватара на shusha
    тъпооооо и жегааааа

Град
    Beyond reality
    Притеснено и е , утре моменталически заминавам на лекар !!!
    Дано не се окаже нещо лошо
    Тъкмо всичко тръгна да се нарежда,дано не е ...
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi

Най-накрая!!! Превръща се в реалност... Още не мога да го повярвам. Всичко се преобръща в мен от щастие. Рано е да се радвам толкова, но не мога да държа всички тия чувства само в себе си. Ако не живеех в блок и ако не беше почти 2 през нощта, щях да крещя с цяло гърло.

Град
    Beyond reality
    Поуспокоих се
    maDamn

Мега фен Аватара на Colouring
    Чувствам се щастлива и не мога да повярвам, че го казвам. Не мога да си сваля усмивката от лицето, въпреки всички странични проблеми. Просто... ох, ХУБАВО МИ Е! <3

Надюшка се разболява... Един път да се събудя с желание да чистя и брат ми ще спи в кухнята, естествено. Мисля, че огромният ми тумбак малко се е поприбрал и тва ме успокоява. Снощи имах черни мисли за цветни бременности и непорочни зачатия. Айде да става пора да пийкаме кафе...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ох тая седмица ми се наредиха 4 поредни дни до селото и то все ставане около 7 часа,че към обяд става много жега.И понеже така се случи,че тениската ми последните два дни беше с около десетина сантиметра по къс ръкав,времето тогава беше още по-горещо и почти не бяхме на сянка и моята яко бяла кожа...та сега ръцете ми приличат малко на знамена.Кафяви,по нагоре по една широка червена лента като гривна и още по нагоре бели.То няма проблем само дето тези червени участъци дето приличат на гривни се и люпят, а усещането им е все едно съм си сложил някакви метални нажежени гривни на ръцете.Много хубаво се спи така...особено аз както спя на едната предимно лява страна.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Изключително ми е кофти, наистина се чувствам прекалено зле.
    И не ми е ясно какво друго мога да направя, освен отново да се заровя в работа и да не мисля за нищо.
    Поне в това съм експерт, да не се сещам за проблемите, все едно те сами ще се решат.
    А вече от доста време не се решават сами ..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мамата си е'бало.
    И аз ги забърках едни, после се чудя кой ми е виновен.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Нека ме лупне с нещо някой, тцтцтцтц

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не заминахме, той е тъпак и несериозник....вместо сол, слънце и пясък на морето, стоим и гледаме филми за 4-ти или 5-ти пореден ден, на тъмно, под климатика...поне да беше миличък и да ме глезеше, пък той...нищо, дреме, заради него останах в София още 5 дена, а нищо ново/ интересно/ забавно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Айде, още малко. Не издърам вече! Днес е най-дългият и кошмарно топъл ден от месеци насам.
    //слаидхсакхфсдкхжс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си