- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Чудя се защо?
Защо по дяволите сънувам точно този човек, при условие, че той вече не е част от живота ми, излезе преди толкова време, а сега го сънувам, толкова е странно.. Не го искам, да се маха, защото е олигофрен, уж приятел пък истински предател, преди си казах, че такива хора не ми трябват, но защо мамка му го сънувам вече 4 дни подред...
На всичкото отгоре е сега звъня на въпросният на брат му, който ми е адски добър приятел, в болница бил.. не можел да диша, сърцето му излиза от ритъм.. Фък бе на по 20 години сме, за к'ъв чеп, трябва и ние да се тревожим за сърца и мизерии, ех живота е скапано нещо от тази гледна точка.. Надявам се да е добре, после ще ида да го видя как е, надявам се всичко с него да се оправи, не му беше лесно и на него, а брат му е такова леке, мазно и долно, че въобще не искам да се сещам за него, как може всички да те мразят и да ти го казват в очите и все пак да си със самочувствие, забележи без покритие.. Бе не знам кога ще превъртя и ще взема да му падна на нивото, да го направя за 2 стотинки, а може и някой шамар да отнесе.. Брат му в болница, тоя пича отишъл на плаж, дреме му на него, бе боклук човек, к'во да кажа...
Иначе, аз съм перфектно, желанието ми за живот се възвърна и ми иде да грабя с пълни шепи от животното наречено живот..
Нещата с нея бавно, но сигурно започват да се нареждат, само като си помисля и коремът ми се свива.
Трепти ми под лъжичката май май.. <3 Миличко ми е, няк'во, гушливо таквОзИде ми да я намачкам, охх..
Радвам се на слънчицето отвън, абе, всичко се нарежда точно, както трябваше!!!
Доволен съм![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
в настроение за простотия съм, май заминаваме на море утре, пък всичко тръгна от моя мерак да отида на басейн за малко...и от една песничка
http://www.youtube.com/watch?v=QvXeNDjWo0w
та София, Стара Загора, Бургас, Варна май ще са следващите дни...най-добрият ми приятел е идиот, ама знае как да ме навива за всичко...само да не се запознавам с техните и всичко ще е 6+
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
заспало ми е. . ии си искам s4 mini.... искам го тоя телефон.. пууфф как няма да го получа...
Последно редактирано от passion. : 08-08-2013 на 11:34
Е не край! Умирам си от щастие!!
Толкова време не можех да си вляза в тоя профил и си бях направила ^ горния.. - passion.
Ооо супер!
Макар че ника ми е супер нещастен си се радвам, щото преди със супер много хора се познавах тука, а сега .. никой не ме помни!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
жегав, но хубав ден,мда,мдааа!
maDamn
Изключително криво! Мразя така! Мразя, мразя, мразяяяя!!!
От месеци не ми е било толкова криво, кисело и огорчено!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Страхотно се чувствам.
Направихме си меденки и пица, работихме заедно цял ден по съвместния проект и резултатите са убийствени! Ще хванем крайния срок!!!
Ще ми липсва през следващите два дни, през които няма да е в града, но поне ще си имам допълнителна работа, която ще ме разсейва.
Хубаво ми е.
И спря да се върти за миг земята..
въХ вчера майка ми ми предложи да излизаме о.О
тя по принцип е толкова изморена, че не дава и дума да се изрече да я взимам с мен по дискотеки и т.н., но вчера беше готина мама ^^
и така, днес ще излизаме и нямам търпение вече :3 Не сме ходили заедно на дискотека от миналата година на рождения ми ден
Обещала съм си, че довечера ще излезем, но ще се приберем утре сутринта по светлойеей
http://ask.fm/iwwkaa
Ходи ми се на фитнес, ама не сама. Пък съм фалирала. Тия дни прекалявам със солта и задържам вода :s Искам движениееее!
Удовлетворена. Късаме си задниците от работа, но не остава неоценено. Чувството е невероятно.
Тази вечер ще го давам пас. Последните седмици не мога да се позная. Или по-точно казано - не се бях виждала такава от много време насам. Харесва ми и ми се отразява доста добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И, разбира се, пачата решава, че не може да си прибере трътката с автобуса, а трябва личния и гарсон (в ролята на който съм аз) да си отебе плановете и да седи диван чапраз да я чака... Безценно!
Кефя си се на птичките, мдам. И на това, че другиден най-после ще ни донесат животинката! Милото мъниче, колко път го чака тоя ден. :/ От Кърджали, през Пловдив, после София - Благоевград - Банско. Дано само нещо не му стане. :/ Малко съм се притеснила.
Притеснено и е , утре моменталически заминавам на лекар !!!
Дано не се окаже нещо лошо![]()
Тъкмо всичко тръгна да се нарежда,дано не е ...
maDamn
Най-накрая!!! Превръща се в реалност... Още не мога да го повярвам. Всичко се преобръща в мен от щастие. Рано е да се радвам толкова, но не мога да държа всички тия чувства само в себе си. Ако не живеех в блок и ако не беше почти 2 през нощта, щях да крещя с цяло гърло.![]()
Чувствам се щастлива и не мога да повярвам, че го казвам. Не мога да си сваля усмивката от лицето, въпреки всички странични проблеми. Просто... ох, ХУБАВО МИ Е! <3
Надюшка се разболява... Един път да се събудя с желание да чистя и брат ми ще спи в кухнята, естествено. Мисля, че огромният ми тумбак малко се е поприбрал и тва ме успокоява. Снощи имах черни мисли за цветни бременности и непорочни зачатия. Айде да става пора да пийкаме кафе...
Ох тая седмица ми се наредиха 4 поредни дни до селото и то все ставане около 7 часа,че към обяд става много жега.И понеже така се случи,че тениската ми последните два дни беше с около десетина сантиметра по къс ръкав,времето тогава беше още по-горещо и почти не бяхме на сянка и моята яко бяла кожа...та сега ръцете ми приличат малко на знамена.Кафяви,по нагоре по една широка червена лента като гривна и още по нагоре бели.То няма проблем само дето тези червени участъци дето приличат на гривни се и люпят, а усещането им е все едно съм си сложил някакви метални нажежени гривни на ръцете.Много хубаво се спи така...особено аз както спя на едната предимно лява страна.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Изключително ми е кофти, наистина се чувствам прекалено зле.
И не ми е ясно какво друго мога да направя, освен отново да се заровя в работа и да не мисля за нищо.
Поне в това съм експерт, да не се сещам за проблемите, все едно те сами ще се решат.
А вече от доста време не се решават сами ..
Мамата си е'бало.
И аз ги забърках едни, после се чудя кой ми е виновен.
не заминахме, той е тъпак и несериозник....вместо сол, слънце и пясък на морето, стоим и гледаме филми за 4-ти или 5-ти пореден ден, на тъмно, под климатика...поне да беше миличък и да ме глезеше, пък той...нищо, дреме, заради него останах в София още 5 дена, а нищо ново/ интересно/ забавно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Айде, още малко. Не издърам вече! Днес е най-дългият и кошмарно топъл ден от месеци насам.
//слаидхсакхфсдкхжс!