- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
ужасно тъпо ми е (то винаги като ми е така пиша в тази тема)
с тези хора пак отначало трябва да започвам,а не искам,не искам пак всичките нерви
и ядове,не ги харесвам,оф,изобщо напълно са ме отписали ...
не знам просто какво ще става ,но се надявам да е по-добре от това,което си представям...
Осъзнавам, че съм доста ревнива... нищо ще го преодолея ..
Странно ми е такова.. не знам какво ми се прави.. мдааа
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За първи път съм сигурна, че не и завиждам. Просто я виждам как се качва сама в облаците и няма как да и спестя болезненото падане, което ще стане в началото на септември.
Утре голям панаир ще си спретна. Да видим на кой повече му стиска. И дано до края на седмицата ми изскочи няк'ва мръвка, че вече се не трае.
До къде ли не са готови хората да паднат? След толкова време... мислех, че всичко е забравено.. а то? Нереално звучи.. смешно.. жалко... Някои не могат да си живеят живота и да гледат напред. Ама хич. Само дето не ме интересува мен. Да се оправят, да не ме занимават.
Иначе ми е толкова миличкоооо, днес беше готин ден, вечерта добре си я прекарахме. А и вчера с колежките беше супер. Прекрасно беше, много смях. Толкова ги обичам.
А утре ще си го гушкам! <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ужасно съм бодра, а е 1 и 30 и трябва да ставам утре в 7, но съм изпълнена с енергия и не мога да спя, така че май няма да спя тази нощ :Д
Чувствам се добре. Искам обаче да легна и да спя поне 20 часа.
И спря да се върти за миг земята..
Стискаме ти и вярваме, че ще се справиш, независимо за какво иде реч.![]()
Welcome to the Jungle...
Умирам за сън!Направо съм на ръба вече.Заспивам права докато ходя!И не мога да измисля какво да готвя за вечеря.Само знам че няма да е пилешко, защото вече ми омръзна на червата.А и корема ме боли,да не говорим за краката.Сега съм се надъхала да тичам вечерите пък да видим.Така ще се освободя поне от лошите мисли дето са ме налегнали!Имам нужда от промяна вече
само за момент ми се иска да спра да мисля за всичко и всеки
чувствам се меко казано скапана
такава умора ме е налегнала, а не правя абсолютно нищо
довечера трябва да отида на РД, но изобщо не ми се занимава и нямам никакво настроение
Виоленца, стискаме палци!
следващите няколко месеца ще са ми пълна дупка.
искам цигара.
Виоленца, какво ще ти причиняват, бе?
Бач малко. Трескави списъци. Придвидливи германци, които ми напомнят да си взема гащи в куфара. Суийт.
Милион неща за правене на 2-3 различни фронта. Жива се чувствам.
Виоленца, стискам палци и на краката
Иначе аз след малко пак отивам при чичко доктор, да ми каже - ще ме реже ли, няма ли да ме реже
Айляче ми е просто![]()
Последно редактирано от granger : 08-14-2013 на 10:39
maDamn
Много ми е отпаднало. Златния официално пак е студент. Малко ш' ми е тегаво, че заминава, но се надявам тоя път вече да завършат.![]()
Добре изкарваме. Малкия е голям дивак като се събуди и мнооого неадекватен като му се приспи. Вкарва ни супер сладкото разнообразие. Чакам да ми се обадят за една работа, че да взема да откажа на другите 2 предложения и да си гледам кефа най-сетне. Phew, толкова неща искам да свърша като се приберем, че почти се усещам как нямам търпение! Излиза ми се днес...може би най-добре сама. Тъй или иначе мъжО е бачкатор. Искам да си купя нова дрешка и локууууууум.
Хем е мераклия да ме види, хем не му се дават 14 лева да дойде. Да ти имам и мерака. Не стига, че от 4 месеца не се е сещал за мен...
Няма да ме режат,няма да ме режат юхууу![]()
maDamn
^Я ми ела на ЛС.
Криво ми е едно такова... не ме свърта... и ми се спи... и поднових традицията на второто кафе...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Апф, не знам какво искам и аз.
Объркано ми е, имам чувството, че всички знаят, ако не всички, то той, ама то това си е достатъчно бедствие и без т'ва. Начесах си крастата поне, 'ма ся пък ми е съвестно някак.
Нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи, и още нямам пари, а трябва да плащам и наема на онова ужасно нещо и бляяяяяяяяя. fml![]()
ДОбре съм.Зарадвах се,че звъннах на Керито и все още се чудя дали взех правилното решение за това лято..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Липсва ми. Как сме изкарвали по 5 месеца разделени не ми е ясно.....сега 3-4 дни не мога да изтрая ...