.
Затворена тема
Страница 45 от 288 ПървиПърви ... 354142434445464748495595145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Охх събудих се крещяща от главоболие. В ужаса на болката щях да изпия аулина направо.Писна ми да ме боли.Преследва ме мисълта да не съм бременна, но споко,няма да пускам тема в другия раздел на форума.В четвъртък заминаваме на София и се надявам всичко да е наред с него!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    би трябвало да съм развълнувана, но съм безпокоително безразлична

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цялата съм схваната :/
    глякс,ама днес ще дам още повече тяга поне като ще ме боли да знам за какво е.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^викни си някой да те масажира.

Жегаво ми е, ама се търпи. Странджанките rule the world. А малкия е супер сладур.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^викни си някой да те масажира.
    нама кой
    ама аз съм корава, ще се справя!
    no pain,no gain!
    maDamn

Таа па, нямало кой. Убеден съм, че има достатъчно желаещи да те масажират и външно, и вътрешно.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Сестра ми реши най-безцеремонно да пусне "Трима братя, три сестри" по bTV Lady и да прекъсне съня ми, в който всички бяха с google glasses. Аз не мога да спя при нисък шум, какво остава за този. Все едно съм махмурлия всички кънти в ушите ми.... И то поне да беше качествен сериал, мамка му, бахти некадърната актьорска игра, сценарият им издиша, грозни актьори, тоя не може да снима, нямат нормални ефекти, банални събития, само мелодията от интрото е яка.. Абе това как сме го гледали едно време?
    aнасесесее омеееее нанананана :д Това е песента от сериала :д
    И специално пък за актьорската игра е смешно да го твърдиш. Габриела си се справя идеално с ролята на ебаси кучката, Оскар го играе идеално, Химена и тя, Сара си изпълнява идеално частта на скапващата забавата шматка. Стабилен сериал е, а сценарият... еми, сапунка е :д

Оф, жега е, пък аз пак трябва да излизам.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Таа па, нямало кой. Убеден съм, че има достатъчно желаещи да те масажират и външно, и вътрешно.
    то може да има,ама трябва някой дето си разбира от "масажиране" . Не може първия срещнат дето има "талант".
    Но и за това ще дойде време.
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    Превъртам играта, поболявам се от притеснение. Мо'е ли точно снощи мочкия ми прекрасен баща да реши да долива вода, да не ми се обади, да не затвори добре капачката и да прегрея и изпуша в пътя. Много ми е тъпо, че може да съм съсипала талигата, 'щото точно с'а имам адски много неотложни излизания с нея, пък и то заеби т'ва... с к'во ш' се ходи на работа, ако нещо не е наред... Не спах от притеснение, не мога да си намеря място с'а. Докато не се прибере да видим к'во, 'що мога спокойно да пукна. Дано не е сериозно, че и кашетата ми са доста тънки вече, не знам дали съм подготвена за ремонти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    aнасесесее омеееее нанананана :д Това е песента от сериала :д
    И специално пък за актьорската игра е смешно да го твърдиш. Габриела си се справя идеално с ролята на ебаси кучката, Оскар го играе идеално, Химена и тя, Сара си изпълнява идеално частта на скапващата забавата шматка. Стабилен сериал е, а сценарият... еми, сапунка е :д
    Ако имам дъщеря винаги съм искал да я кръстя Химена. И да забременее от роднина, мдам.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Превъртам играта, поболявам се от притеснение. Мо'е ли точно снощи мочкия ми прекрасен баща да реши да долива вода, да не ми се обади, да не затвори добре капачката и да прегрея и изпуша в пътя. Много ми е тъпо, че може да съм съсипала талигата, 'щото точно с'а имам адски много неотложни излизания с нея, пък и то заеби т'ва... с к'во ш' се ходи на работа, ако нещо не е наред... Не спах от притеснение, не мога да си намеря място с'а. Докато не се прибере да видим к'во, 'що мога спокойно да пукна. Дано не е сериозно, че и кашетата ми са доста тънки вече, не знам дали съм подготвена за ремонти.
    Ти таблото си поглеждаш ли докато караш?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тая нощ за втори път в не толкова дълъг период сънувах,че ме нападат оси.Цял рояк.И не виждах как мога да им избягам да не ме ужилят Според съновниците осите не са изобщо хубав знак.Свързан с зли мисли, неприятели и врагове дето ти кроят мръсното,загуби и т.н.Ако те ожилят още по-лошо.Хубавото е че в първият сън някак с вода и други средства успях да ги убия а пък в този се досетих,че някои ми беше казвал,че като легна на земята и не мърдам те няма да ме виждат и ще изчезнат и наистина като го направих те невиждайки ме сякаш започнаха да се изпаряват една по една.

Ама то и в реалността това лято не е като постоянно да не се бия с оси.Даже има някоя и друга жертва.Като я нацеля правилно с ръка,предимно с ръкавица на нея и като и дам една начална скорост само се чува плюк в цимента и дотам.Досега не съм попадал на нервирали се пък да видим докога.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сигурно ми е най-любимият сериал от детството. Много обичам да го гледам, разтоварва ме. И ме кефи, честно казано.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe

Толкова много ми липсва вече, не мога повече така, снощи се събудих посред нощ и с часове съм си мислила за нас без да мога да заспя отново, а остават още месец и нещо... колкото и да се разсейвам, с каквито и неща да се занимавам накрая се стига до същото чувство на самотност, просто да заспивам в прегръдките му и да ме буди с целувка, нооо аз съм силна и когато си дойде ще е най-щастливият ден в живота ми.
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 08-20-2013 на 14:34
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Колко бързо мина лятото. Днес пак съм на лекции, а навън вали и е тъмно.
    От администрацията пак ми правят проблеми, но повече няма да се занимавам, най-накрая може и да взема да се преместя.
    Поне той ще готви довечера

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    утре sи тръгвам.

*въздиша много тежко*

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти таблото си поглеждаш ли докато караш?
    Аз мога да си гледам коооолкото си искам, ама то кат' по таблото не се вижда нищо нередно... боб ли да хвърлям?

Ей го, дойде си... Затаявам дъх....

Експресно! Пие ми се мамка му.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Beyond reality
    Връщам се от кръчма и отивам на кръчма.
    Хич не ми е зле. Ако имаше и с кой след това да си споделя болежките щеше да е идеално
    Ама има време, ще си джиткам така докат' мога.
    maDamn

Мега фен Аватара на Dagichka
    излязоха ми резултатите, йей йей йей
    утре сутрин отивам при лекарката и дано вече с там квото ми изпише се приключи, че нямам сили вече.. а сливиците ми приличат на претърпели бомбена атака :Д
    усещам как с приключването на лятото аз се зареждам с енергия :3 хаха колко съм сбъркана, другите се радват и куфеят лятото, а аз точно обратното :Д

Град
    Beyond reality
    Нееекви драми се разиграват покрай мен, без да съм пряк участник...пък ме засягат...абе мааму стара,тва мъжете са неориентирани същества...
    ПС: а някои са и нагли задници.
    Последно редактирано от granger : 08-20-2013 на 21:30
    maDamn

Всичко е наред с каляска. Нещо пак ми се разбуниха духовете. Имам чувството, че ако още два пъти "не си чуя телефона", ще получа предложение за брак. Защо досега не съм пробвала? Т'кова ми се... бясно!

Град
    Beyond reality
    Учудвам се как допреди момент ми пише ,че му липсвала приятелката му, с която се били скарали преди 2 месеца. Как тя реагирала остро,затова че и бил казал,че ме харесва.(допреди 10 минути и аз не знаех,защото сме си говорили точно 2 минути и сме си писали точно 2 пъти,покрай обшия ни изпит в СУ) Как искал да са заедно, а в следващия с цялата си наглост ме кани на кафе, а като му отказвам и на добра воля му обяснявам защо - ми се цупи.
    Аре холанде....
    What is wrong with you?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си