- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Охх събудих се крещяща от главоболие. В ужаса на болката щях да изпия аулина направо.Писна ми да ме боли.Преследва ме мисълта да не съм бременна, но споко,няма да пускам тема в другия раздел на форума.В четвъртък заминаваме на София и се надявам всичко да е наред с него!!!
би трябвало да съм развълнувана, но съм безпокоително безразлична
Цялата съм схваната :/
глякс,ама днес ще дам още повече тягапоне като ще ме боли да знам за какво е.
maDamn
^викни си някой да те масажира.
Жегаво ми е, ама се търпи. Странджанките rule the world.А малкия е супер сладур.
Welcome to the Jungle...
Таа па, нямало кой. Убеден съм, че има достатъчно желаещи да те масажират и външно, и вътрешно.![]()
Welcome to the Jungle...
aнасесесее омеееее нанананана :д Това е песента от сериала :д
И специално пък за актьорската игра е смешно да го твърдиш. Габриела си се справя идеално с ролята на ебаси кучката, Оскар го играе идеално, Химена и тя, Сара си изпълнява идеално частта на скапващата забавата шматка. Стабилен сериал е, а сценарият... еми, сапунка е :д
Оф, жега е, пък аз пак трябва да излизам.
Превъртам играта, поболявам се от притеснение. Мо'е ли точно снощи мочкия ми прекрасен баща да реши да долива вода, да не ми се обади, да не затвори добре капачката и да прегрея и изпуша в пътя. Много ми е тъпо, че може да съм съсипала талигата, 'щото точно с'а имам адски много неотложни излизания с нея, пък и то заеби т'ва... с к'во ш' се ходи на работа, ако нещо не е наред... Не спах от притеснение, не мога да си намеря място с'а. Докато не се прибере да видим к'во, 'що мога спокойно да пукна. Дано не е сериозно, че и кашетата ми са доста тънки вече, не знам дали съм подготвена за ремонти.
Тая нощ за втори път в не толкова дълъг период сънувах,че ме нападат оси.Цял рояк.И не виждах как мога да им избягам да не ме ужилят Според съновниците осите не са изобщо хубав знак.Свързан с зли мисли, неприятели и врагове дето ти кроят мръсното,загуби и т.н.Ако те ожилят още по-лошо.Хубавото е че в първият сън някак с вода и други средства успях да ги убия а пък в този се досетих,че някои ми беше казвал,че като легна на земята и не мърдам те няма да ме виждат и ще изчезнат и наистина като го направих те невиждайки ме сякаш започнаха да се изпаряват една по една.
Ама то и в реалността това лято не е като постоянно да не се бия с оси.Даже има някоя и друга жертва.Като я нацеля правилно с ръка,предимно с ръкавица на нея и като и дам една начална скорост само се чува плюк в цимента и дотам.Досега не съм попадал на нервирали се пък да видим докога.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Толкова много ми липсва вече, не мога повече така, снощи се събудих посред нощ и с часове съм си мислила за нас без да мога да заспя отново, а остават още месец и нещо... колкото и да се разсейвам, с каквито и неща да се занимавам накрая се стига до същото чувство на самотност, просто да заспивам в прегръдките му и да ме буди с целувка, нооо аз съм силна и когато си дойде ще е най-щастливият ден в живота ми.
Последно редактирано от TheDevilInMe : 08-20-2013 на 14:34
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Колко бързо мина лятото. Днес пак съм на лекции, а навън вали и е тъмно.
От администрацията пак ми правят проблеми, но повече няма да се занимавам, най-накрая може и да взема да се преместя.
Поне той ще готви довечера![]()
утре sи тръгвам.
*въздиша много тежко*
Експресно! Пие ми се мамка му.
Welcome to the Jungle...
Връщам се от кръчма и отивам на кръчма.
Хич не ми е зле. Ако имаше и с кой след това да си споделя болежките щеше да е идеално
Ама има време, ще си джиткам така докат' мога.
maDamn
излязоха ми резултатите, йей йей йей
утре сутрин отивам при лекарката и дано вече с там квото ми изпише се приключи, че нямам сили вече.. а сливиците ми приличат на претърпели бомбена атака :Д
усещам как с приключването на лятото аз се зареждам с енергия :3 хаха колко съм сбъркана, другите се радват и куфеят лятото, а аз точно обратното :Д
Нееекви драми се разиграват покрай мен, без да съм пряк участник...пък ме засягат...абе мааму стара,тва мъжете са неориентирани същества...
ПС: а някои са и нагли задници.
Последно редактирано от granger : 08-20-2013 на 21:30
maDamn
Всичко е наред с каляска. Нещо пак ми се разбуниха духовете. Имам чувството, че ако още два пъти "не си чуя телефона", ще получа предложение за брак. Защо досега не съм пробвала?Т'кова ми се... бясно!
![]()
Учудвам се как допреди момент ми пише ,че му липсвала приятелката му, с която се били скарали преди 2 месеца. Как тя реагирала остро,затова че и бил казал,че ме харесва.(допреди 10 минути и аз не знаех,защото сме си говорили точно 2 минути и сме си писали точно 2 пъти,покрай обшия ни изпит в СУ) Как искал да са заедно, а в следващия с цялата си наглост ме кани на кафе, а като му отказвам и на добра воля му обяснявам защо - ми се цупи.
Аре холанде....
What is wrong with you?
maDamn