- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Именно. От една страна липсата на опит в такива отношения, от друга хората, които ги искат от мен, ме карат да се чувствам застрашена и да предпочитам да съм си сама. От друга пък, ако продължавам постоянно да си казвам така, надали някога изобщо ще имам каквато и да е връзка. Трудно ми е да взема решението дали аз съм станала прекалено претенциозна или просто мат'риала не го бива.
Днеска телефонът ми не е звънял нито веднъж. Чувствам се... блажено. Дано е схванал факта, че не обичам да ми звънят през 20 минути хора, с които съм прекарала 4 часа. Намирам го за нормално да нямам какво да му кажа при тия обстоятелства, и без т'ва само ме задушава. Мисля, че проявявам няк'ви чувства към един младеж. Кофти избор! Трябва да ги затворя и прибера някъде, защото вече ми пречат. Бахти тъпото, винаги когато реша, че искам най-накрая да стана нечие притежание, потенциалния ми притежател е зает да си притежава кура наляво-надясно.![]()
хубавото ядене и студени напитки ме карат да се чувствам добре.![]()
Welcome to the Jungle...
Официално - нищо ми няма , траляляли! Ехографията ми е чиста като сутришна роса.
Купих си мегаякото Сако за есента, утре отивам на фризьор и по магазините да си набележа и купя някои нещица, че ей го къде е - Септември дойде. Пък ще ми трябват нови парцалки и глупости за университета.
+Трябва и лаптопа да си ремонтирамЕбаси кефа.
maDamn
Не мога да повярвам, че го казвам, но ми липсва работата. Така или иначе съм 2 семестъра напред, мога да си дам малко почивка от учене и да се върна при децата ми за няколко месеца![]()
...Или пък просто те е страх как ще протече една такава връзка,колко ще се задържи,какви ще са отношенията ви, какво може да дадеш и какво не,какво ще ти вземе и т.н и си търсиш вътрешно в себе си оправдания с претенциозност или просто материал, който не го бива както и много други.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера беше много мил, че се сети. <3
Иначе днеска не съм се чувала с него, затова и нещо нямам много настроение. Затова пък си запълвам времето с решаване на задачи.
Времето е гот, прохладно е, но не искам да вали, за да можем да излезнем поне довечера. Ще му звънна по-късно.
Екшънекшънекшънекшънекшън екшъъъъъъъън!!!! Чудя се дали да си вземам реквизитите или да го карам скромно.![]()
Пак ми става зле.. и аз не знам защо.
Аман вече. Искам да ми е добре при все, че трябва да чистя за рождения ми ден ..
И на всичкото отгоре той ми изтресе, че ще се видим чак на рождения ми ден .. не бе .. няма проблем.. по-добре се почувствах...
Аман.. искам да напиша 1 цяла страница с това какво ми е и какво искам да се промени... не ще е много повече от 1 страница.....
"everything is perfect..."
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Нова рокличка и нови сандалки, лялялял. Хората вече пазаруват есенно, аз още се кефя като малко дете на хубави летни дрешки. XD Въпреки, че лятото никога не е било моят сезон. Нямам търпение да застудее.
ДЖОКНАХМЕ ментичка с аверките. Екстра ми е. Утре пак събиране=кеф. Дано и мъжО да дойде, много ми се танцува с него.
А довечераааа, нямнямням - вечеря на реката! Романтика и половина (:
Много специално-хубаво ми е. Ама много.
Ох, то било хубаво да си си обратно "вкъщи". Новия апартамент е страшен - влюбена съм! Видях се с почти всички, настроението все още е позитивно, свърших маса работа днес и съм доволна!
Дано да е така и през следващите няколко месеца![]()
Хора, ако има някой, който се занимава с графичен дизайн и има желание да ми помогне, да пише лс. Имам въпроси.
....
А се чувствам обнадеждена.
Да застанеш пред българска сцена, за да наблюдаваш как чужденци, след месеци мъчение да научат български народен танц, го изпълняват толкова сърцато и с искрена усмивка на лицата-НЕОПИСУЕМО Е. След това разговорите с тези чужденци, откровените им мнения за твоята държава, за града, в който си отраснал. Положителните емоции, които преживяваш заедно с тях, слушайки неща преживяни от тях в България. УНИКАЛНО Е. Макар и хората да бяха наистина доста малко за концерт, организиран с месеци, емоциите бяха хиляди и то наистина положителни. А най-приятно ми стана, когато излязох на сцената заедно с хора от целия свят, интересуващи се от нашата култура. Едно право хоро, а всъщност толкова много радост. Едно от нещата, които ме карат да остана тук. Жалко наистина, че доста малко мои връстници харесват нашите прекрасни танци и още по-малко влагат сърцата си докато танцуват нещо толкова елементарно, но същевременно толкова уникално като правото хоро. Наистина се радвам, че бях част от това.
Еми не, не ми е писано да правя секс. Ще постя, то се е видяло, майна. Ама дано да си е заслужавало накрая.
Разчиствам, хвърлям и подреждам багаж. Във вихъра съм си! За едно кафе време нямам, ако не е договорено с 3 дни предизвестие, но се чувствам добре!
Днес се очертава денят ми да мине много добре. Нищо, че малко се успах. Тъпия има рожден ден и след малко с брат ми тръгваме към Поморие, за да го изненадаме.Не мога да повярвам, че се нави да дойде с мен.
Заобиколена съм от най-уникалните хора на света.
Смятам вече да обръщам внимание само на положителните неща. Малко в повече ми дойде целия този негативизъм. Може би преживяното вчера изигра много голяма роля в промяната на мисленето ми в този аспект. Та...Повече никакъв негативизъм!
Много се притеснявам, дано всичко да мине ок.
http://ask.fm/iwwkaa
Събудих се щастлив ... Дано днес нямам много работа , че ми писна от тия Руснаци ....
Понякога имам усещането,че някои закони са правени само и единствено за да oблагодетелстват циганите.Например преди няколко години ходихме за енергийни помощи за мен като за човек без доходи.Е,излезна, че в семейството не трябва да се изкарват по повече от 450 лева.За да стане номера аз трябвало да живея отделно от сeмейството си.Нищо,че по пътя на логиката в такъв случай няма как да си плащам сметките и данъците. Глупава история. И сега вече било ставало с малко промени.Важното било да не живеем в една къща, а нищо,че можело да живеем в две на няколко крачки разстояние.С тази официална информация, с документ на мое име и с комшийка дето работи там ставало(на други дето срещнахме днес казали,че вече са изпуснали срока). Та така.
Иначе се чудя дали това е поредната измама тип тези дето се въртят из пощите ала аз съм богата изтерзана принцеса,ожени се за мен след като пратиш известно количество кинти само,че във Facebook макар че не ми прилича много на такава. Гледам получил съм писмо на английски от не лоша на външност мулатка 89ти набор зодия Близнаци (че как иначе). Та доколкото си преведох през Google translate понеже съм гоуем поуигуоут ме пита как съм.Обяснява ми, че е сама и никога не се е омъжвала.И след като ми разгледала профила усетила огромно желание да ми пише и да си комуникираме ако имам желание за да се опознаем и да видим какво ще се случи в бъдеще.Ако съм имал желание можело да и пиша на пощата, за да ми изпрати още снимки и ми дала поща и за предпочитане да не било във Facebook.
Всъщност се радвам на всяка една нова комуникация с нови хора,но в случая май тази няма да я бъде поради простата причина,че не съм дорасъл на тоя етап да си комуникирам на английски.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
След фризьора минах по магазините и съм много доволна
Имам и любимото ми Самърсби и цигаретки+HOME ALONE...доволно ми е.
maDamn
Днес тотално се отчаях от болниците в града. След като цяла сутрин прекарахме в едната, повече не мисля да стъпвам там, независимо какво има. Да ги таковам у специалистите...
Той ми направи 500мл какао, а аз си изтеглих Хари Потър. Мисля да прекарам един детски и безгрижен ден.
не издържам вече при нашите, чакам да дойде неделя, за да се махна, малко остана поне, но не ми понася тоя град за повече от 5 дена...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....