- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Смесено ми е. Физически съм (вече) добре, психически ми е малко каша. Притеснено ми е дали ще се оправя.
Последна вечер в България. Уж носталгия няма, ама... не се знае.
Успех,Инка! Ще се справиш на новото място! Отначало ще е малко тегаво,ама съм сигурна ,че бързо ще се адаптираш!
maDamn
Прекрасно студентство!! :РПървоначално написано от PinkPan7her
Успех Ина, да им покажеш как се прави.![]()
Welcome to the Jungle...
Леле, да събирам точки за топка щях да бутам колата доста, хубаво , че OMV-то близкоТея дни лешперих доволно в града, ще се качвам във вторник за вилата . Последен релакс преди София.
Благодаря, народе![]()
Следващите няколко седмици ще е лудница. Пренасяне, рожден ден, болници, училище... Целият този цирк започва утре, а в себе си усещам поне 3 различни емоции. Страхът от болниците май ще се излезе най-силната емоция, която ще попречи на радостта от хубавите неща.
Някъде между всичко случващо се, няма да е зле и да си намеря някаква рокля за изпращането. В магазините и сайтовете е пълно с някакви грозотии, които и за в цирк не стават. И почти всяка рокля блести... Пълна трагедия.
Мхм, днес ще мина без обичайния сутрешен разговор. Рутина ми е вече.
Прецака ми се фенския телефон, ей така от нищото. Дисплея му ей така от нищото сдаде багажа. Ще видим какво ще правя и кога ще го оправям,ако въобще се занимая,щото тачскрийна прецака ли се веднъж...след тва става бомбок.
maDamn
тъжна се чувствам,загина ми телефона...как може да се чувствам.
maDamn
еми можеше да не ти пука или да си ядосана , или да си яхнала метлата![]()
Толкова ми е... гърли. Правя си маски за коса/лице/за к'вото друго се сетя. Малко упражнения, душче, маникюри, педикюри и... нямам равна, т'ва е.
ОФФФФФФФФФФ бахти скапания ден :@
не че вчера беше по-яко
направо що да не
няа проблеми да ми се развали скапания телефон точно, когато най-много ми трябваше
не бе, къв проблем да има :@
http://ask.fm/iwwkaa
Не ми е на кеф.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лол, днеска всички с гъза нагоре.
Аре да си орпавате настроението, да ва не избея..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.